Gardrobumu boşaltıyorum:) giydiğim giymediğim marka herşey 2-15 arası

Kızlar özelden yazamıyorum.Siz beğendiklerinizi ekleyin ben size ayırayım.Burdan ya da mail verin ordan haberleşip anlaşabilirz:)

canım bu pantolonrın bedeni nedir?36-38 e olur mu bi de bu eklediğim bolero duruyor mu önceki eklediklerimi alıyorum bu eklediklerimi de duruyorsa alıyorum

Eklentiler

• $bolera.jpg
    $bolera.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $pant..jpg
    $pant..jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 49
Ay şimdi gördüm valla:) Elbiseler baya bi kısa .Diz üstü.Ölçerim tabii.
bana ölçüp haber verebilirsen üstüne yeniden konuşuruz canım çok kafan kalabalık gibi yetişemiyor gibi halin var ben bekllerim ama eklediklerimi satma kimseye olur mu bekliyorum:16:

cellist, her fırsatta foruma yorum yazmaya çalış ki, mesaj sayın artsın ve özel mesaj hakkın olabilsin canım:34:

canım bu pantolonrın bedeni nedir?36-38 e olur mu bi de bu eklediğim bolero duruyor mu önceki eklediklerimi alıyorum bu eklediklerimi de duruyorsa alıyorum

canım bedenleri diğer resimlerde yazıyor.lacivert olan çok ince bir kumaş ütüledikçe açılıyor zaten.ben 38 bedenim bana tam oluyor.Yeşil olan da kot.Benim kalça kemiğim geniş olduğu için o biraz sıkıyor ama bacakları da bol oluyor.

canım bedenleri diğer resimlerde yazıyor.lacivert olan çok ince bir kumaş ütüledikçe açılıyor zaten.ben 38 bedenim bana tam oluyor.Yeşil olan da kot.Benim kalça kemiğim geniş olduğu için o biraz sıkıyor ama bacakları da bol oluyor.

anladım canım laciver yani ben 38 beden giyiyorum olur mu çok mu yapışır yani iç gösteriyor mu. diğer kot olan da 38 e göre olur sanırım değil mi

anladım canım laciver yani ben 38 beden giyiyorum olur mu çok mu yapışır yani iç gösteriyor mu. diğer kot olan da 38 e göre olur sanırım değil mi
yok canım iç göstermez.paçaları kısa gelmesin ama boyun kaç? yapışıyor popo kısmı:)
kot olanın beli yüksek canım ona göre düşün.basen ve kalçan 38 bedenlerde sıkmıyorsa rahat olur.Ama sıkıyorsa sorun yaşarsın çünkü beli yüksek olduğu için kesimler dar.

yok canım iç göstermez.paçaları kısa gelmesin ama boyun kaç? yapışıyor popo kısmı:)
kot olanın beli yüksek canım ona göre düşün.basen ve kalçan 38 bedenlerde sıkmıyorsa rahat olur.Ama sıkıyorsa sorun yaşarsın çünkü beli yüksek olduğu için kesimler dar.

boy 165 canım 36-38 giyiyorum ben normalde 36yım ama kalıbı dar ise çok 38 nadiren oluyor.aman bol olsunda dar olmasın.kot gibi olanın fiyatu nedir canım.

boy 165 canım 36-38 giyiyorum ben normalde 36yım ama kalıbı dar ise çok 38 nadiren oluyor.aman bol olsunda dar olmasın.kot gibi olanın fiyatu nedir canım.

boydan biraz kısa olabilir yani tam bilekte o pantolon.tamam o zaman kot olur sana.fiyatı sanırım 5 yanlış hatırlamıyosam.Canım yazıyo 1. sayfada.Bordo ile aynı

boydan biraz kısa olabilir yani tam bilekte o pantolon.tamam o zaman kot olur sana.fiyatı sanırım 5 yanlış hatırlamıyosam.Canım yazıyo 1. sayfada.Bordo ile aynı

bordo ile aynı ise 2 tl yazıyor canım o zman ince kumaş gibi olan kalsın o kotu alayım şimdi istediklerimi ekliyorum son kez ..senin boyun kaç bu arada canım ona göre düşüneyim

canım ben bunları istiyorum ceket haricinde ,bunları koyarsın pakete. elbise nerene geliyor boyun kaç canım bi de yarım bolera var o kaç beden

Eklentiler

• $3tl.jpg
    $3tl.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $bolera.jpg
    $bolera.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $pant..jpg
    $pant..jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Back