ben yzdım ama haber bekliyorum ona göre konuşalım dedim![]()
birde 38 K bordo pantolonu istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yzdım ama haber bekliyorum ona göre konuşalım dedim![]()
Kızlar daha önce giydiğim ya da üzerime olmadığı için giyemediğim kıyafetleri ekledim.Marka olup olmamasına bakmadan fiyatları çok düşük tuttum çünkü öyle ya da böyle ben bunları elden çıkarıcam.Umarım beğenir ve alırsınız.İyi alışverişler:)
Kızlar daha önce giydiğim ya da üzerime olmadığı için giyemediğim kıyafetleri ekledim.Marka olup olmamasına bakmadan fiyatları çok düşük tuttum çünkü öyle ya da böyle ben bunları elden çıkarıcam.Umarım beğenir ve alırsınız.İyi alışverişler:)
niloş çiçekli elbiseye bende talibim kıızcanım duruyorsa bunları istiorum
niloş çiçekli elbiseye bende talibim kıız![]()
canım duruyorsa bunları istiorum
gri ceket ve yavruağzı askılı dışındakiler duruyor canım.
benim yazdıklarıma neden cevap vermedin sengri ceket ve yavruağzı askılı dışındakiler duruyor canım.
birde 38 K bordo pantolonu istiyorum
gri ceket ve yavruağzı askılı dışındakiler duruyor canım.
benim yazdıklarıma neden cevap vermedin sen
bunları istiyorum pembe elbisenin bedeni nedir ?? birde elbiselerin boylarını ölçebilir misin çok uzun olursa giyemiyorum
Eki Görüntüle 1006266 Eki Görüntüle 1006270 Eki Görüntüle 1006267 Eki Görüntüle 1006268 Eki Görüntüle 1006269
Ay şimdi gördüm valla:) Elbiseler baya bi kısa .Diz üstü.Ölçerim tabii.
Tamam canım ama gri ceket ile stradivarius bolero satıldı.Pantolon ve tişörtler tamamdır.
canım hangileri duruyorsa bunlardan istioyrm
Ay şimdi gördüm valla:) Elbiseler baya bi kısa .Diz üstü.Ölçerim tabii.
siyah elbise hariç duruyor canım diğerleri
Tamam canım ama gri ceket ile stradivarius bolero satıldı.Pantolon ve tişörtler tamamdır.