Gardrobumu boşaltıyorum:) giydiğim giymediğim marka herşey 2-15 arası

bu arada 2 elbise bir çanta istemiştin canım yanloış hatıurlamıyosam.sorun olmasın:)

canım ben cellist.kendi hesabımı açamıyorumsifremi unuttum mailimin bu yüzden cellist hesabımı da acamyorum.siparişleriniz ve sorularınız için artık buradan haberleşelim
kaldem sana yazmış o elbise hariç diğerleri duruyor.

tamam bunları bana ayırırmısınız lütfen birde bu akşam yeniler ekliceksiniz sanırım onlarıda göreyim. belki ekleme yaparız.

canım ben cellist.kendi hesabımı açamıyorumsifremi unuttum mailimin bu yüzden cellist hesabımı da acamyorum.siparişleriniz ve sorularınız için artık buradan haberleşelim

senin istediklerini ayırdım alıcak mısın

Canım walla siteye bi haller oldu,bende özel msj atamıyorum. Mail adresinden yazişabilir miyiz?sen özel msj yazabiliyor musun?tamam sweat yeşil renkse daha iyi.penye pantolonun boyu olur demişsin onu da ekle cnm.

Canım walla siteye bi haller oldu,bende özel msj atamıyorum. Mail adresinden yazişabilir miyiz?sen özel msj yazabiliyor musun?tamam sweat yeşil renkse daha iyi.penye pantolonun boyu olur demişsin onu da ekle cnm.

canım yok ben de özel mesaj yazamıyorum sinir oluyorum dünden beri. gardrobum@hotmail.com burdan yazışalım bari bişey olursa.ben kk nin bağlı olduğu mailime de giremiyorum .sinirden yanlış gire gire onu da kitledim.

canım bunlar hariç diğerleri duruyor:)
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1029351&d=1395212894
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1029352&d=1395212894
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1029179&d=1395182349

Burdaki asker yesili islemeli pantolonun bedeni bana uyarsa bunu da eklermisiniz benjm urunlere ..birde odemeyi nasil yapiyoruz ozelden bildirirseniz ideme yapayim

canım takas yapalım.....

canım ben cellist.sana kargoyu gönderdim.mesaj da ttım ama cevap vermedin????kargo parasını da ödedim.senden cevap bekliyorum

canım özelden attığım mesajlar gelmiyor heralde kargo geldi bugün hepsi çok güzeldi saten takımla geceliğe bayıldım iyiki almışım. teşekkür ederim. birde kargoyu neden sen ödedin benim kafam karıştı valla son eklediğim siyah elbiseyi unuttun mu koymayı

canım ben cellist.sana kargoyu gönderdim.mesaj da ttım ama cevap vermedin????kargo parasını da ödedim.senden cevap bekliyorum

Canim ben burda sordugum urunleri ve birde diger tarafta cuzdan vardi inuda istiyorum.ozelden hesap numarani ve borcumu bildirirmisin

ben gönderdikten sonra eklemiş olabilir misin canım ya da ben unutmuş olabilirimkusura bakma biçok kargo gönderdim karışıyo arada.bi de canım annem alıcak para ödemesin diyen sendin sandımkarıştırmış mıyım????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…