• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gardırobunu Yenilemek İsteyen Bir Balık-etli Hatunun Günlüğü:)

Stada gittim bi yarım saat tempolu yürüdüm son turda koşmaya çalıştım:1::1:
20:45 gibi 1 bardak süt ve 1 kuru hurma yedim:56:
Birasdan da yeşil çay içeceğimmm:10::10::10:

Yarım saat rötarlı başladı bugün kahvaltım:ssz:
Kahvaltım : 1 h yumurta, 1kk peynir,domates,salatalık 1 dilim light ekmek:ssz:

Slmlar..

Ayşe ben.. Bende diyet yapmaya çalışıyorum ama durdu bir kaç aydır. Sen neler yaptın durduğunda?? Bu arada kaç kilo verdin?? Bana da yardımcı olabilir misin??

Canım ben diyetisyen eşliğinde yeni başladım diyete:5::5: Baharda açmıştım bu konuyu ama o zamanlarda düzenli hayatım yoktu:26: Sen ne yapıyorsun?

Öğle yemeğimde et vardı ama akşama aktardım onu
5 yk taze fasülye 3 yk pilav ve ayran oldu menüm:26:

Canım ben diyetisyen eşliğinde yeni başladım diyete:5::5: Baharda açmıştım bu konuyu ama o zamanlarda düzenli hayatım yoktu:26: Sen ne yapıyorsun?

Bende diyetisyene gidiyorum. Ama bugün öğle yemeğinden sonra 2 dilim çikolatalı keke hayır diyemedim:(:( Çok üzgünüm yaa.. Diyet yapıyorum ama kilo vermem yavaşladı bayaa..

Bende diyetisyene gidiyorum. Ama bugün öğle yemeğinden sonra 2 dilim çikolatalı keke hayır diyemedim:(:( Çok üzgünüm yaa.. Diyet yapıyorum ama kilo vermem yavaşladı bayaa..

Bari bi dilim yada yarım dilim yeseydin:20::20: Belli bir kiloyu verdikten sonra yavaşlar zaten canım :26: Spor yapıomusun, sporla hızlandırabilirsin,düzenli koş bence :31:

Bari bi dilim yada yarım dilim yeseydin:20::20: Belli bir kiloyu verdikten sonra yavaşlar zaten canım :26: Spor yapıomusun, sporla hızlandırabilirsin,düzenli koş bence :31:

Spor yapmıyorum cnm yaa.. Bazen yapıyorum.. Aslında koşu bandım var evde ama kullanmaya fırsat bulamıyorum. Çalıştığım için eve yorgun geliyorum. Çocukla uğraşırken falan bakıyorum zaman geçmiş. Yapamıyorum spor falan..

Spor yapmıyorum cnm yaa.. Bazen yapıyorum.. Aslında koşu bandım var evde ama kullanmaya fırsat bulamıyorum. Çalıştığım için eve yorgun geliyorum. Çocukla uğraşırken falan bakıyorum zaman geçmiş. Yapamıyorum spor falan..

Çocuğun kaç yaşındaydı:26:Oda hareketlendirir seni ama belli bir kilo verdikten sonra düzenli vermek için spor şart:31:Koşu bandında varmış sabahları yada akşamları yarım saat koşsan fit olursun:54:

15:00 gibi 1 elma yedim:56:
Akşam yemeğğimde 5 yk tava, 1 dilim mayalı ve yoğurt:26: Salata yemiyorum hiç nieyse:31:
Arkadaşla büyük iddiaya girdim marta kadar 60 olmam lazım
:41:

Eftenim kuzum , bu sefer kararlı gördüm seni. Diyetisyen listeni yazsana bir ara . Bende diyetisyenle verdim biliyorsun o kadar kiloyu .
Listeye uyarsan mesele yok , arada kaçamak yaparsan da hiç sorun değil , bir sonraki öğününe kaldığın yerden devam et.

Gözüm üzerinde ona göre :82:

Eftenim kuzum , bu sefer kararlı gördüm seni. Diyetisyen listeni yazsana bir ara . Bende diyetisyenle verdim biliyorsun o kadar kiloyu .
Listeye uyarsan mesele yok , arada kaçamak yaparsan da hiç sorun değil , bir sonraki öğününe kaldığın yerden devam et.

Gözüm üzerinde ona göre :82:

Diyet listemi ilk girişe düzenledim ablacım:54:
Kararlıyım ablam vercem bu kiloları ki güzel bir gelin,Güzel ve sağlıklı bir birey,bir eş olayım:16::16:
Arada gel gazla beni:1::1: Kaçamak yapmamaya çalışıyorum çünkü benim kaçamağım tatlı olur ve ondan vazgeçmem çok zor oluyor başlarsam tutamam:5:

Bugün yürüyüşümün 1 turunu koşarak yaptım:46: Dalağım şişti bitirdim:1::1::1:
Gelincede sütümü içtim:55: Bugünü de atlattık:46::10:

Çocuğun kaç yaşındaydı:26:Oda hareketlendirir seni ama belli bir kilo verdikten sonra düzenli vermek için spor şart:31:Koşu bandında varmış sabahları yada akşamları yarım saat koşsan fit olursun:54:

Günaydın cnm.. Oğlum 20 aylık.. Onun peşine koşarken evet hareketliyim sürekli.. Dün akşam leslie ile 2 mile yapmaya başladım. Her gün yapacağım artık.. Kararım kesin.. Bakalım işe yarayacak mı? 32 dk'lık bir video. Çok eğlenceli ya hemen bitiyor anlamadım valla... Ama terletiyor baya.. İşe yarar inşallah..

Günaydın cnm.. Oğlum 20 aylık.. Onun peşine koşarken evet hareketliyim sürekli.. Dün akşam leslie ile 2 mile yapmaya başladım. Her gün yapacağım artık.. Kararım kesin.. Bakalım işe yarayacak mı? 32 dk'lık bir video. Çok eğlenceli ya hemen bitiyor anlamadım valla... Ama terletiyor baya.. İşe yarar inşallah..

Tabiki yarar işe:31:Hem vücudun sıkılaşır:12: Aksatma sporu yap hergün:34:

Gece yarimle gelecekten bahsedince uykusuz kaldım biraz 3 olmuştu yatarken:31: O sebeble kahvaltımda uyanamadım:5:
saat 10 gibi 1 h yumurta ve 2 minik dilim peynir yedim ara öğün ve kahvaltı niyetine:ssz:

Akşam yemeğim cıss:18: 4 kaşık güveç, 1 mayalı,ayran ve ardından :17:1 dilim baklava:20: 40 dk da sporumu yaptım:26:

2 gündür nedir bu uyku sıkıntısı:5: 10 da uyandım:ssz:
Kahvaltı ile öğle yemeği birleşti 12 gibi 5 yk bamya,2 dilim ekmek,yoğurt,1 parça peynir yedim:18::18: Alttaki komşu mercimekli köfte göndermiş:5:Dayanamadım 3 tane de ondan götürdüm:5: Pilav yerine geçermiki:19: Akşam yemeyim en iyisi:20:

Back