• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gardırobunu Yenilemek İsteyen Bir Balık-etli Hatunun Günlüğü:)

Hoşgeldin canım:54:
Nasıl verdin:26:Bende 75lerdeyim ve aşağısına düşmek için çabalıyorum:19:

hoşbuldumm canım çok hırslanınca güzel veriliyo epeydir salmıştım ama 75 çıkınca şimdi tekrar başladım aynı kilodayız birbirimizi takip edelim beraber verelimmm el birliğiyle yaza fit çıkalımm :)

hoşbuldumm canım çok hırslanınca güzel veriliyo epeydir salmıştım ama 75 çıkınca şimdi tekrar başladım aynı kilodayız birbirimizi takip edelim beraber verelimmm el birliğiyle yaza fit çıkalımm :)

İnşallah canım:54::54:Hırslandım da daha bi etkisini göremedm:1:

şöyle bir servis tabağına kıvırcık maydanoz dereotu koy birazda peynir salatalık domates üzerinede limon sık mis gibi ekmek bile yemesen doyuyorsun ben evdeyken böyle yapıorum hatta bazen işyerinde bile yapıorum çokda tok tututyor :)

:) Patates kızartması yesem :9::9:

Tatil bitti EftenPüften sahalara döndü:5:
Hemdeee aldığıı kilolarla:20:
Biri beni eşşek sudan gelene kadar dövsün:50:
Bugün yediklerim :sabah : 2 poğaça
öğle: yaprak sarması ve biber dolması
akşam: 1 börek:20:

Yarın diyetisyene gidiyorum galiba inşallah heralde :55:
Bugün yine şişimm:19: Ailemin yanına geleli 2 gün olduğu için bizimkiler beni besiliyorlar:30:
Sabah: 1 peynirli sucuklu biberli domatesli pide:18:
arada 1 tane de poaça götürdüm galiba:5:evet evet götürdüm:31:
akşam babamın mangalı:56: 3 kuşbaşı şiş 1 adana ve salata:53: yuhh ne yemişim:52:yerken çokda az gözükmüşdü oysa:30:
bide maraş tarhanaları , türk kahvesi ve yeşil çay:31:
Yarından itibaren diyetisyen ve spor( İnşallah) :42:

Diyetisyene gittim bugün:ssz:Ama beklediğim gibi olmadı:31: Herneyse yarın sabah itibariyle başlayacağım bakalım:6:
Bugün sabah pide yedim yine:30: sonra 2 dilim haşhaşlı tatlı:27: Akşamda çiğköfteee:53::53: Yarın diyete başlcam die ne bulduysam yiorum:52:

Dogum yapali 6ay olduuu.. dogumdan snra o 40gunde hepsi gitmisti ne guzel. Sonraa hepsini geri Aldm pofffffff...
Kola m.suyu vazgecemiormmm... su iciorm o bile yariyorrrr. Allahtn normal ekmegi kestmnm.. kepekli yiyormmm
Nasil kilo vericeem blmiormm
Hii arada hala emziriyrmmm

Dogum yapali 6ay olduuu.. dogumdan snra o 40gunde hepsi gitmisti ne guzel. Sonraa hepsini geri Aldm pofffffff...
Kola m.suyu vazgecemiormmm... su iciorm o bile yariyorrrr. Allahtn normal ekmegi kestmnm.. kepekli yiyormmm
Nasil kilo vericeem blmiormm
Hii arada hala emziriyrmmm

Aslında bak kendi sorununu biliyorsun konsantre meyve suları ve kola vücudumuzun düşmanı:30:Çocuk zaten hareketlendirmiştir seni tembellikte yapamazsın tek yapman tatlı,şekerli şeylerden uzak durmak:16: Bol su ve yeşil çay yardımcı olur:54:

Aslında bak kendi sorununu biliyorsun konsantre meyve suları ve kola vücudumuzun düşmanı:30:Çocuk zaten hareketlendirmiştir seni tembellikte yapamazsın tek yapman tatlı,şekerli şeylerden uzak durmak:16: Bol su ve yeşil çay yardımcı olur:54:

Sorunn da orda zateen bileee bileeee iciyirmmmm. Nasil bir durumdaym anla yani... oo asiri hareketlendmm,

Diyetisyen desteğiyle başladım bakalım bugün:28:

Sabah 8:10 civarı 1 haşlanmış yumurta, 1kk peynir,4 zeytin ve 1 salatalık yeşil çayla beraber:55: Bakalım haftaya kaç kilo gitmiş olacak:18:

ARa öğünde saat 15 :20 meyve yemem gerekiordu ama misafirlikteydim yarım poaça yedim:20:

Akşam 18:00 4 yk yeşil fasülye,4 yk bulgur pilavı ve yoğurt:56:

Back