• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garantili bayanlar yardımmm...

candy_y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
25
0
36
İzmir
Kızlar ben bir firmada orta düzey yönetici olarak çalışıyorum aslında maaş vs. vasat fakat çalışma saatlerim ve şartlarım iyi 2. kez Garanti bankasından iş teklifi alıyorum ilkini göz ardı etmiştim ama bu 2. sini düşünmüyor değilim ama kafama takılan sorular var çalışma şartları çok zorlayıcımıdır banka baskıssına dayanabilirmiyim falan diye garantid çalışan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim hata yapmak istemiyorum:18:

Benim kuzenim çalışıyor bankada...Hiç göründüğü gibi bir iş değil.Çalışma saatleri sanıldığından daha uzun ve iş çok stresli...Gerçi çalışılan bölümden bölümede farkeder ama ben dayanamazdım sanırım bankada çalışmaya.

bende bu nedenle tereddütteyim bankacılık sıkıntılı ve zor bir meslek şuanki işime 9 de gidip 4te çıkıyorum fakat bankada çok çalıştırıyorlar diye duymuştum garanti bankasının maaşı eğitimi falan daha iyi diğerlerine göre diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum tabi

ben garanti bankasında daha az hedef baskısı olan bir yerde çalışıyorum ama inan buna bile dayanamıyorum. gerçekten çelik gibi sinir sistemin varsa hergün yöneticinin azarlarına dayabilceksen geç bankaya derim. bu arada çalışma saatleri oldukça zor. bence kurumsal bir yerde çalışıyorsan asla yerinden oynama derim

Back