• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

garanti çözüm

selamlarr.
Ben bu yöntemi deneyeli neredeyse 1 ay olacak. Ve yeniden ağda günüm geldi :)
Ve bacaklarımda çok fazla seyrelme var. Ve tüylerim çok daha ince. :)))

Yarın ağda yaptığımda yanak tüylerime de deneyeceğim bu yöntemi.
İnşallah sonuç alırım :)
Yazıcağım devamlı buraya..

kızlar yanaklarıma da uyguladım.
bu yöntem bende pek azalma yapmasa da baya incelme yaptı bende. devam ettikçe azaltıcak belki de :)
deneyerek göreceğiz bakalım..
bu arada tek cesaretli ben çıktım sanırım .

ya girip girip dalga geçiyolar milletle:47::47::47::47::47:

bilimum sözlüklerin kk ile favori dalga konusu dolunayda tüy dökücü idrar maskesi
az daha gezin forumda belki başka iş çıkar

Aman bırakın onlarn hayatlarının anlamı o dalga geçtikleri şeyleri arayıp sözlükte başlık açıp popülerite kazanmak

Bu yöntemin doğru olduğunu ananenden biliyorum o hep söyler bacak kol bilmiyorum ama genital için derdi yap bak gör azalacak derdi ee ne varsa eskilerde var ananem de sözlükte dalga geçmek için uydurmadı ya :9::9:

Konunun okunma sayısına ne diyeceksiniz peki ? Bu bir 'tesadüf' mü sizce ?

BEN DİĞER KONULARA RASTLAMADIM ,İLK DEFA DUYDUM İDRAR BEN DENEMEM ,AMA DOLUNAY TAM BİR ŞEHİR EFSANESİ YANİ DAHA NE DİYEYİM FAZLA FANTASTİK FİLM İZLER OLDUK GALİBA....

Bu idrar konusu daha öncede konuşulmuştu forumda ve sözlükler hep dalga geçmişti :) Şimdi İnci Sözlüğün aklına gelmişiz bizi ziyaret etmek istemişler, eli boş gidecekler ama.. Konu daha yeni açılmış okunma sayısı da şaşırtıcı :) Ben konuyu yöneticilere ilettim gerekeni onlar yapar..

Sakın inanmayın derim.. İnci Sözlükten biri olduğu o kadar belli ki .. İnci_Bileklik.. Çok manidar bi nick. Konuyu yönetime ulaştırıyorum bilgin olsun İNCİ_bileklik![/QUOT,

NELER DUYUYORUM ,İDRAR FELAN DOKTORLAR NE DER ACABA ?,BİDE DOLUNAYDAN BAHSEDİYORLAR AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR ,KURTADAM EFSANELERİ GİBİ ANAMMM....

Sakın inanmayın derim.. İnci Sözlükten biri olduğu o kadar belli ki .. İnci_Bileklik.. Çok manidar bi nick. Konuyu yönetime ulaştırıyorum bilgin olsun İNCİ_bileklik!

Yöneticiler gerekeni yapacaktır.. Konuyla daha fazla ilgilenmeyeceğim..

Arkadaşlar bir kitap var okuyun derim. "Çişteki mucize" carmen thomas

Yani yöneticiler de size o kadar hak vermiş ki sormayın leyenda hanım konu hala açık :9:
Bence siz paranoyaksınız habire birileri sizinle dalga geçiyor diye düşüneceğinize kendi zekanızda barışık olun derim zira bir incici ya da ekşiciyi şıp diye anlarsınız :46:

Bunu daha önce duymuştum bir kaç kez denedim biraz yanma oluyor zaten sonrasında banyo yapıyorsunuz hiçbir şey kalmıyor. Bir sürü kimyasal sürmektense kendi kimyasallarımız boşa gitmesin :D Ben hala devam etmiyorum bu arada bioderden çok fayda gördüm...

Yani yöneticiler de size o kadar hak vermiş ki sormayın leyenda hanım konu hala açık :9:
Bence siz paranoyaksınız habire birileri sizinle dalga geçiyor diye düşüneceğinize kendi zekanızda barışık olun derim zira bir incici ya da ekşiciyi şıp diye anlarsınız :46:

bende national geographic'de belgesel izlemiştim yıllar önce :)

bu arada kızlar benim koltukaltım bi seans daha uyguladımmı bitiyor sonra çıkan olursada cımbızla halledicem artık o kadar azaldı :)

İdrarın faydalarını biliyorum. Fazlasıyla kitap okuyan biriyim zaten.. Tavsiyenize ihtiyacım yok :34: Ben forumun güvenliği ve itibarı için böyle bir uyarıda bulundum. Yöneticiler hak vermiş , hak vermemiş değişir mi ?
Ayrıca cidden garip benim yazdıklarımdan nasıl bir sonuç çıkardınız ki ''kendi zekanızda barışık olun derim '' böyle bir ifade kullanabilecek kadar düştünüz.:27: Heralde siz de sürekli zekanızla ilgili söylemler duyuyorsunuz ki çevrenize de aynı söylemleri aktarıyorsunuz.
Seviyenin yerlerde olduğu konuşmalara girmiyorum. Size seviyeli günler dilerim. :36:

Son düzenleme:
İdrarın faydalarını biliyorum. Fazlasıyla kitap okuyan biriyim zaten.. Tavsiyenize ihtiyacım yok :34: Ben forumun güvenliği ve itibarı için böyle bir uyarıda bulundum. Yöneticiler hak vermiş , hak vermemiş değişir mi ?
Ayrıca cidden garip benim yazdıklarımdan nasıl bir sonuç çıkardınız ki ''kendi zekanızda barışık olun derim '' böyle bir ifade kullanabilecek kadar düştünüz.:27: Heralde siz de sürekli zekanızla ilgili söylemler duyuyorsunuz ki çevrenize de aynı söylemleri aktarıyorsunuz.
Seviyenin yerlerde olduğu konuşmalara girmiyorum. Size seviyeli günler dilerim. :36:

Burada öneri yazan bir kadına "incici" diye saldırmadan önce araştırsaymışsınız, bence siz de agresif insan izlenimi yaratmazdınız:)
Forumun güvenliği ve itibarı demişsiniz çok güldüm, bence forumda yeni pozisyon açsınlar "başlık güvenliğinden ve itibarından sorumlu çok mühim üye"
Zekam konusunda da haklısınız, zekamla ilgili söylemler sıkça duyuyorum ufaklığımdan beri maşallah çok zeki derler elhamdülillah:)
Ben insanlar arası seviye ve sınıf ayrımı yapmam, yani siz cevap vermeye devam ettikçe sizi ne aşağı ne yukarı görürüm ve cevap yazarım, başka türlüsü ayıp olurdu zannımca. Zira Allah tüm kullarını eşit görmüş size bize mi kalmış seviyelere ayırmak..?

Iyi günler, esen kalınız.

Aman bırakın onlarn hayatlarının anlamı o dalga geçtikleri şeyleri arayıp sözlükte başlık açıp popülerite kazanmak

Bu yöntemin doğru olduğunu ananenden biliyorum o hep söyler bacak kol bilmiyorum ama genital için derdi yap bak gör azalacak derdi ee ne varsa eskilerde var ananem de sözlükte dalga geçmek için uydurmadı ya :9::9:
İnanarım yöntemde problem olacağından değil de arkadaşın üslbu adı falan irrite etti.

Back