• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

garanti çözüm

Sakın inanmayın derim.. İnci Sözlükten biri olduğu o kadar belli ki .. İnci_Bileklik.. Çok manidar bi nick. Konuyu yönetime ulaştırıyorum bilgin olsun İNCİ_bileklik!

Sakın inanmayın derim.. İnci Sözlükten biri olduğu o kadar belli ki .. İnci_Bileklik.. Çok manidar bi nick. Konuyu yönetime ulaştırıyorum bilgin olsun İNCİ_bileklik![/QUOT,

NELER DUYUYORUM ,İDRAR FELAN DOKTORLAR NE DER ACABA ?,BİDE DOLUNAYDAN BAHSEDİYORLAR AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR ,KURTADAM EFSANELERİ GİBİ ANAMMM....

Sakın inanmayın derim.. İnci Sözlükten biri olduğu o kadar belli ki .. İnci_Bileklik.. Çok manidar bi nick. Konuyu yönetime ulaştırıyorum bilgin olsun İNCİ_bileklik![/QUOT,

NELER DUYUYORUM ,İDRAR FELAN DOKTORLAR NE DER ACABA ?,BİDE DOLUNAYDAN BAHSEDİYORLAR AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR ,KURTADAM EFSANELERİ GİBİ ANAMMM....

Bu idrar konusu daha öncede konuşulmuştu forumda ve sözlükler hep dalga geçmişti :) Şimdi İnci Sözlüğün aklına gelmişiz bizi ziyaret etmek istemişler, eli boş gidecekler ama.. Konu daha yeni açılmış okunma sayısı da şaşırtıcı :) Ben konuyu yöneticilere ilettim gerekeni onlar yapar..

Son düzenleme:
Bu idrar konusu daha öncede konuşulmuştu forumlarda ve sözlükler hep dalga geçmişti :) Şimdi İnci Sözlüğün aklına gelmişiz bizi ziyaret etmek istemişler, eli boş gidecekler ama.. Konu daha yeni açılmış okunma sayısı da şaşırtıcı :) Ben konuyu yöneticilere ilettim gerekeni onlar yapar..

BEN DİĞER KONULARA RASTLAMADIM ,İLK DEFA DUYDUM İDRAR BEN DENEMEM ,AMA DOLUNAY TAM BİR ŞEHİR EFSANESİ YANİ DAHA NE DİYEYİM FAZLA FANTASTİK FİLM İZLER OLDUK GALİBA....

Sakın inanmayın derim.. İnci Sözlükten biri olduğu o kadar belli ki .. İnci_Bileklik.. Çok manidar bi nick. Konuyu yönetime ulaştırıyorum bilgin olsun İNCİ_bileklik!

kimseyi kandırmak gibi bi niyetim yok ben duyduğum ve uyguladığım seyi yazıyorum istediğinizi yapabilirsiniz kolay gelsin

Son düzenleme:
ii geceler arkadaslar konuya bi acıklık getirmem gerek sanırım ilk olarak burdan kimseyle dalga gecmiyorum size olan onerim dediğim gibi kendim ve cevrem tarafından uygulanmıs ve memnun kalınmıs bir yontemdır memnun kalmasam burdan mahremımı ifşa etmem ikincisi inci sözluk denilen siteyle hiç bir alakam yok inci__bileklik benim 3 yıldır kullandığım mail adresim hatta butun uyeliklerime aynı nıcıkı kullanıyorum yani anlıcanız uzere bu tamamen bir nick son olarak beni birilerinin suçladığı şey tamamen saçmalık isteyen öneriyi yapar isteyen yapmaz ben sadece yıllardır uğraştığım sorunumun çözümün sizinle paylaşmak istedim bu konu hakkında bi sorunuz varsa ben burdan yardımcı olmaya hazırım :)

aboo burda neler olmuşş :D
Yazılanlar doğru mu bilmiyorum ama arkadaşa hak vermeliyiz şimdi. Sonuçta zorla yaptırılan bişey değil ki isteyen uygular istmeeyen uygulamaz..
Hem ben bu idrar- dolunay meselesini bir çok yerde okumuştum. Uydurma olacağını snamıyorum..

Ve geleliiim benim deneyimime :)
Bir deneme tahtası olarak 29 ağustosta (tam tarih :D ) Bacaklarımı baştan aşağı ağda ile aldım..
Çok uzun sürüyo ama dayandım ve aldım :) Gerçi bazı yerleri alırken tüylerim kırılıyor ama yapıcak bişey yok..
Neyse sonra ağda temizleme mendili ile temizledim.
Ve sonra idrarımı sürdüm pamuk ile. (titiz çalışmak önemli )
Açıkçası idrar tamam pis bir şey ama yıllardır öyle dolaşmıyoruz i sonuçta. sadece 10 dk.. falan..
Amaç tüylerden kurtulmaksa valla idrarımı da sürerim başka şeyler de yaparım..

Neyse işte. idrarı sürdükten sonra banyoda 15 dk kadar bekledim. Dışarı çıkmadım etrafın pislenmemesi için..
sonrada yıkadım güzelce. Hatta kese yaptım ve bol köpükle yıkadım. idrardan eser kalmadıı :D

Yalnız tek dez avantajı: Ertesi gün bacağımda 3 küçük sivilceyi görmek oldu. Ama onlarda 4-5 günde kayboldular..

Şimdilik sadece kırılan tüylerim çıkmaya başladı. Ve bir kaç ince tüy var..
Tüylerim çıkar çıkmaz sonuçları yazacağım..

Not: Denemek isteyen denesin bence. Onca şeyi deniyoruz :)

aboo burda neler olmuşş :D
Yazılanlar doğru mu bilmiyorum ama arkadaşa hak vermeliyiz şimdi. Sonuçta zorla yaptırılan bişey değil ki isteyen uygular istmeeyen uygulamaz..
Hem ben bu idrar- dolunay meselesini bir çok yerde okumuştum. Uydurma olacağını snamıyorum..

Ve geleliiim benim deneyimime :)
Bir deneme tahtası olarak 29 ağustosta (tam tarih :D ) Bacaklarımı baştan aşağı ağda ile aldım..
Çok uzun sürüyo ama dayandım ve aldım :) Gerçi bazı yerleri alırken tüylerim kırılıyor ama yapıcak bişey yok..
Neyse sonra ağda temizleme mendili ile temizledim.
Ve sonra idrarımı sürdüm pamuk ile. (titiz çalışmak önemli )
Açıkçası idrar tamam pis bir şey ama yıllardır öyle dolaşmıyoruz i sonuçta. sadece 10 dk.. falan..
Amaç tüylerden kurtulmaksa valla idrarımı da sürerim başka şeyler de yaparım..

Neyse işte. idrarı sürdükten sonra banyoda 15 dk kadar bekledim. Dışarı çıkmadım etrafın pislenmemesi için..
sonrada yıkadım güzelce. Hatta kese yaptım ve bol köpükle yıkadım. idrardan eser kalmadıı :D

Yalnız tek dez avantajı: Ertesi gün bacağımda 3 küçük sivilceyi görmek oldu. Ama onlarda 4-5 günde kayboldular..

Şimdilik sadece kırılan tüylerim çıkmaya başladı. Ve bir kaç ince tüy var..
Tüylerim çıkar çıkmaz sonuçları yazacağım..

Not: Denemek isteyen denesin bence. Onca şeyi deniyoruz :)

teşekkür edrim canım :)
sivilce olayı bende hiç olmadı istersen idrardan sonra limon ve soğan suyu sürmeyi dene yakar biraz ama mikrop varsa kırabilir

teşekkür edrim canım :)
sivilce olayı bende hiç olmadı istersen idrardan sonra limon ve soğan suyu sürmeyi dene yakar biraz ama mikrop varsa kırabilir

yok tövbee limon ve tuzu koltuk altıma sürmüştüm yara bere içinde kalmıştım ve çok daha fazla sivilce çıkmıştı :(
Anlamıyorum millete nasıl iyi geliyor ?
Doğrusu idrar bende daha iyi yaradı.

1 yılda düzenli sürsem baya azalırmı ki ya seneye üni.ye gidicemde yurtda falan zor olur şimdi tüytlerle ilgilenmek :((

yok tövbee limon ve tuzu koltuk altıma sürmüştüm yara bere içinde kalmıştım ve çok daha fazla sivilce çıkmıştı :(
Anlamıyorum millete nasıl iyi geliyor ?
Doğrusu idrar bende daha iyi yaradı.

1 yılda düzenli sürsem baya azalırmı ki ya seneye üni.ye gidicemde yurtda falan zor olur şimdi tüytlerle ilgilenmek :((

1 yılda temmelli biticeğini ümit ediyorum benim 4 seansda yarısından çoğu gitti kalanlarında kökü inceldi elimde asılsam dahi geliyor. sivilceler için fucicort kremi kullan işlemden sonra sivilce oluşumunu engelliyor. hemen azalmasını istiyorsan makine değil ağda kullan derim makine çok kırıyor ağdayıda dikkatlı yapki oda kırmasın hepsi eşit çıksın eşit azalsın :) azalır inşALLAH zamanla gerçekten zor çünkü :(

1 yılda temmelli biticeğini ümit ediyorum benim 4 seansda yarısından çoğu gitti kalanlarında kökü inceldi elimde asılsam dahi geliyor. sivilceler için fucicort kremi kullan işlemden sonra sivilce oluşumunu engelliyor. hemen azalmasını istiyorsan makine değil ağda kullan derim makine çok kırıyor ağdayıda dikkatlı yapki oda kırmasın hepsi eşit çıksın eşit azalsın :) azalır inşALLAH zamanla gerçekten zor çünkü :(

krem önerim için teşekkür ederim :)
zaten ağda kullanıyorum canım makinanın sesinden dahi korkuyorum çünkü :( hem de ağda çok daha iyi oluyor :)
İnşallah azalır canım . aynı zamanda dolunaya getirmeye çalışıyorum bu işlemii :)

Yaa bir de şimdilik bacağıma yapıyorum ama koltukaltıma yaparken korkarım ben o nasıl olacak kii :\
Bide acaba özel bölgeye falanda mı yapsam ?
Korkuyorum açıkçasıı :)

krem önerim için teşekkür ederim :)
zaten ağda kullanıyorum canım makinanın sesinden dahi korkuyorum çünkü :( hem de ağda çok daha iyi oluyor :)
İnşallah azalır canım . aynı zamanda dolunaya getirmeye çalışıyorum bu işlemii :)

Yaa bir de şimdilik bacağıma yapıyorum ama koltukaltıma yaparken korkarım ben o nasıl olacak kii :\
Bide acaba özel bölgeye falanda mı yapsam ?
Korkuyorum açıkçasıı :)

hızlansın istiyorsan bir ay bekle alıncak duruma geldiğinde uygula o zaman daha hızlı ilerler. acıkcası ben ağda yaptığım her bolgeye uyguluyorum en hızlı sonucu koltukaltımda aldım bi arkadaşım yüzünede uyguluyor gözle görülür derecede azalma var ama ben yüz için limon ve tuz kullanıyorum. bende ilk çok tereddüt etmiştim ama bu konu hakkında bi belgesele dahi rastlayınca haliyle denemekten çekinmedim şimdide gayet memnunum canım inşallah sendede sonuc bulur :)

hızlansın istiyorsan bir ay bekle alıncak duruma geldiğinde uygula o zaman daha hızlı ilerler. acıkcası ben ağda yaptığım her bolgeye uyguluyorum en hızlı sonucu koltukaltımda aldım bi arkadaşım yüzünede uyguluyor gözle görülür derecede azalma var ama ben yüz için limon ve tuz kullanıyorum. bende ilk çok tereddüt etmiştim ama bu konu hakkında bi belgesele dahi rastlayınca haliyle denemekten çekinmedim şimdide gayet memnunum canım inşallah sendede sonuc bulur :)

hımm bacaklarıma ayda 1 yapmayı düşünüyorum zaten de koltuk altım daha çabuk çıkdığı için ona 15 günde yapabilirim.
Yaa benimde yanaklarımda tüy var. Alıyorum ve her seferinde gıcık oluyorumm :(
Yüzüme bir şey olsunda istemem ama denesem mi kii :(
Millet sivilce izleri için sürüyormuş .

İnşallah canım sayende bitecek :)
Bitmeseler tüy gibi incecik olsalar da yeter bana :)

kimsenin ilgisini çekmedi herhalde topic açılalı baya olmuş ama pek kimse yazmamış

bence millet çok tereddüt ediyor :D Haklılar ama .

hımm bacaklarıma ayda 1 yapmayı düşünüyorum zaten de koltuk altım daha çabuk çıkdığı için ona 15 günde yapabilirim.
Yaa benimde yanaklarımda tüy var. Alıyorum ve her seferinde gıcık oluyorumm :(
Yüzüme bir şey olsunda istemem ama denesem mi kii :(
Millet sivilce izleri için sürüyormuş .

İnşallah canım sayende bitecek :)
Bitmeseler tüy gibi incecik olsalar da yeter bana :)

bence millet çok tereddüt ediyor :D Haklılar ama .

evet sivilce için süreni duymustum bilemiyorumki bacağa faydası oluyorsa yüzede olur heralde :S kıl kokleri zayıflıyor ama hemen tüy gibi incecik olmuyor ersağ tuy kremi var istersen onuda dene ben son yapısımda denedm ilk seferinde oda etkisini gosterdi ikisinide dene istersen faydası oluyor :)

Back