- Konu Sahibi inci__bileklik
ii geceler arkadaşlar şimdi yazıcağım yöntem bizzat kendim ve çevrem tarafından (ısrarlarıma dayanamadılar) uygulanmış ve kesin sonuç alınmıştır.denemediğim yontem kalmamıstı lazer bıle yaptırdım bi defa bu yontemden baska sonuc alamadım. zaten bu yöntem yıllardır olan bir yöntemmiş (söylediğim anda iiiiyyy dicenizi biliyorum) dolunay vakti epilasyon ve epilasyon sonrası idrar sürülmesi. bende ilk duyduğumda iiiy asla demiştim ama sonra düşündüm bi sürü kimyasal madde sürülüyor ve ne kadar zararı var içinde ne var bilmiyoruz denemekten ne çıkar dedim ve denedim şimdi o kadar pişmanım ki yıllardır yapmadığım için tüylerimin % 70 i gitti ve daha 4 defa yaptım azalması bi yana kökleri inceldi elimle bile yapabiliyorum tek sıkıntı tuylerimde bi incelme olmadı az ama siyah olduğu için çok gibi gozukuyor onuda arkadasımın tavsiyesi üzerine ersaş tuy dokucu kremi denedim onunla geçirmeyi planlıyorum bakalım ise yarıyacakmı .söylediğim herkes memnun yan etkisi olan olmadı. üstelik bedava die iğrenç pazarlamamı yapiim :) çok konusmusum sonuç olarak garanti çözüm denemekten bişi çıkmaz surup 15 dk bekleyip sabunlu suyla yıkıyorsunuz isteyen sonrasında limon surebilir. bu kadar basit bir işlem gerçekten memnun olucaksınız
Son düzenleme: