• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

garanti çözüm

inci__bileklik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
20
1
86
Isparta
ii geceler arkadaşlar şimdi yazıcağım yöntem bizzat kendim ve çevrem tarafından (ısrarlarıma dayanamadılar) uygulanmış ve kesin sonuç alınmıştır.denemediğim yontem kalmamıstı lazer bıle yaptırdım bi defa bu yontemden baska sonuc alamadım. zaten bu yöntem yıllardır olan bir yöntemmiş (söylediğim anda iiiiyyy dicenizi biliyorum) dolunay vakti epilasyon ve epilasyon sonrası idrar sürülmesi. bende ilk duyduğumda iiiy asla demiştim ama sonra düşündüm bi sürü kimyasal madde sürülüyor ve ne kadar zararı var içinde ne var bilmiyoruz denemekten ne çıkar dedim ve denedim şimdi o kadar pişmanım ki yıllardır yapmadığım için tüylerimin % 70 i gitti ve daha 4 defa yaptım azalması bi yana kökleri inceldi elimle bile yapabiliyorum tek sıkıntı tuylerimde bi incelme olmadı az ama siyah olduğu için çok gibi gozukuyor onuda arkadasımın tavsiyesi üzerine ersaş tuy dokucu kremi denedim onunla geçirmeyi planlıyorum bakalım ise yarıyacakmı .söylediğim herkes memnun yan etkisi olan olmadı. üstelik bedava die iğrenç pazarlamamı yapiim :) çok konusmusum sonuç olarak garanti çözüm denemekten bişi çıkmaz surup 15 dk bekleyip sabunlu suyla yıkıyorsunuz isteyen sonrasında limon surebilir. bu kadar basit bir işlem gerçekten memnun olucaksınız

Son düzenleme:
ya girip girip dalga geçiyolar milletle:47::47::47::47::47:

bilimum sözlüklerin kk ile favori dalga konusu dolunayda tüy dökücü idrar maskesi
az daha gezin forumda belki başka iş çıkar

bende kakç seans epilasyon yaptrdım itmio arkadaşım bu kıllar deneym bari noolcak idrarda sonuçta benim içimden çıkıo:P :))))deneym bi göreym mademm

bunu daha önce duymuştum :)
Benim soracağım şey ;

Canını acıtıyormu idrar sürünce ?
Bi de dolunay zamanı yapmasak , yakalayamadık o günü diyelim gene işe yarar mıı ??

bunu daha önce duymuştum :)
Benim soracağım şey ;

Canını acıtıyormu idrar sürünce ?
Bi de dolunay zamanı yapmasak , yakalayamadık o günü diyelim gene işe yarar mıı ??

limon sürünce nasıl oluyorsa o etkiyi veriyor aslında ama iki saniyede geçiyor.
oluyor etkisi ben tam gunune denk getiremiyorum ama mutlaka tavsiye ederim ben ve önerdiklerim çok memnunuz bu yöntemden

limon sürünce nasıl oluyorsa o etkiyi veriyor aslında ama iki saniyede geçiyor.
oluyor etkisi ben tam gunune denk getiremiyorum ama mutlaka tavsiye ederim ben ve önerdiklerim çok memnunuz bu yöntemden

o kadar etkili diyosun yani :)
burda buna benzer konular açılmıştı önceden bazıları yapmayın diyodu kafam karıştı şimdii :(
Hani denemekten zarar çıkmaz dicem ama o kokuyu çekmek falan var .. :D

o kadar etkili diyosun yani :)
burda buna benzer konular açılmıştı önceden bazıları yapmayın diyodu kafam karıştı şimdii :(
Hani denemekten zarar çıkmaz dicem ama o kokuyu çekmek falan var .. :D

bende ilk cok kararsızdım ama kullandıgımız onca kimyasaldan ve cektiğimiz acıdan sonra bu hiç bişi deneyin denerim

bende ilk cok kararsızdım ama kullandıgımız onca kimyasaldan ve cektiğimiz acıdan sonra bu hiç bişi deneyin denerim

haklısın aslında :)
Ama daha 3 gün önce falan koltukaltıma limon tuz sürdüm ve çok fena oldular.. Acıması bi yana, şuan derim soyulmaya başladı o derece :)
Bu idrarı denesem denesem bacağıma denerim heralde :)
Sen nerelerine denedin canım? Bi de ilk denemede hemen etkisini gösterdi mi? uzun süre yapmak lazım heralde dimi?

haklısın aslında :)
Ama daha 3 gün önce falan koltukaltıma limon tuz sürdüm ve çok fena oldular.. Acıması bi yana, şuan derim soyulmaya başladı o derece :)
Bu idrarı denesem denesem bacağıma denerim heralde :)
Sen nerelerine denedin canım? Bi de ilk denemede hemen etkisini gösterdi mi? uzun süre yapmak lazım heralde dimi?

bende ilk bacagımda denemiştim ilk seferindede faydasını gordum şimdi epilasyon yaptıgım tüm bolgelere yapıyorum tuy sorunum hiç kalmadı dıebilirim :) ben epilasyon yapar yapmaz suruyorum 15 dk bekleyip yıkıyorum bidaki epilasyona kadar surmuyorum yani. suana kadar 4 defa yaptım yarısından cogu gitti

bende ilk bacagımda denemiştim ilk seferindede faydasını gordum şimdi epilasyon yaptıgım tüm bolgelere yapıyorum tuy sorunum hiç kalmadı dıebilirim :) ben epilasyon yapar yapmaz suruyorum 15 dk bekleyip yıkıyorum bidaki epilasyona kadar surmuyorum yani. suana kadar 4 defa yaptım yarısından cogu gitti

teşekkürler canım :)
Dener denemez sonuçları yazacağımm

ya ben denedim bacağıma ama fazla yakmadı gibi anlamadım.. Yaktıkça daha iyi oluyor dimi? :\\
Bir de hemen 15 dk sonra ykıyoruz ya. Ağdadan sonra hhemen duş almayın diyorlardı.. acaba zararı olur mu ki ?
Kafam baya karıştı ama bakalım kaç günde geri çıkacaklar. BUraya yazacağım :=)

ya ben denedim bacağıma ama fazla yakmadı gibi anlamadım.. Yaktıkça daha iyi oluyor dimi? :\\
Bir de hemen 15 dk sonra ykıyoruz ya. Ağdadan sonra hhemen duş almayın diyorlardı.. acaba zararı olur mu ki ?
Kafam baya karıştı ama bakalım kaç günde geri çıkacaklar. BUraya yazacağım :=)

burçak seni takip ediyorum bilesin :))) sonuçları yaz lütfen.

Back