- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
Merhaba kızlar bana çağrı merkezinden teklif geldi maaşları cazip aslında özel sektöre göre çalışanının varsa bilgi verebilir misiniz primleri falan mesela nasıldır taşören değilmiş doğrudan banka çalışanı olunacakmış ayrıca.
valla uzun süredir işsizim çalışmaya seviyorum evde oturmak resmen pasif yaptı beni peki çalıştınız mı ya da yakınlarınız var mı çalışanYogun ama iyidir. Kendi bunyesine aliyorsa ki oyle demissin sosyal hak acisindan guzel.
Calismayi severim, devamsizlik yapmam, hedef tuttururum (satis varsa) diyorsan tam sana gore
valla uzun süredir işsizim çalışmaya seviyorum evde oturmak resmen pasif yaptı beni peki çalıştınız mı ya da yakınlarınız var mı çalışan
Peki yeni üye sayılırım konumun görünüp cevap alınması için ne yapabilirim var mı bir yolu
teşekkür ederimKonuna mesaj yazıldıkça üste çıkar. Konunla ilgili bilgim yok, bilen birileri görür belki diye yazdım.
Ben üç yıl çalıştım. Kolay degil zor ama en azından kurumsal. Satış yapabilirim hedeflerde sorun yasamam dersen problem yok. Tabi bide sabırr..
peki primleri cazip mi mesela aylık ort ne kadar prim geçiyordu elinize maaş harici özel olmayacaksa şuan ilgimi çeken en önemli kısmı buBen üç yıl çalıştım. Kolay degil zor ama en azından kurumsal. Satış yapabilirim hedeflerde sorun yasamam dersen problem yok. Tabi bide sabırr..
Bayagı geç cevap oldu ama satış yapılmayan çağrı merkezi yok. 81 ildeSivas ta satis ekibi var mi biliyor musun :)
Meraktan sorudm :)))
geç cevap veriyorum özür dilerim. Hedefi tutturduğum durumda elime 3000 3500 geçtiği oldu. Taban ise zaten asgari ücret. Fazla stresli. Tabi bide arada danışman firma var mı garanti kendi bünyesinde mi çalıştıracak oda var. Arada taşeron firma varsa asla bulaşmayınpeki primleri cazip mi mesela aylık ort ne kadar prim geçiyordu elinize maaş harici özel olmayacaksa şuan ilgimi çeken en önemli kısmı bu
rica ederim hayor taşören firma yok kendi çalışanı olarak girecegim ön mulakat için çağrıldı online sınav sonrası ben şehir değiştireceğim için bu kadar maaşıyla ilgileniyorum çalışan biriyle görüştük şuan 2100 tl den bahsetti sizin aldığınızda harikaymış çok cazip peki siz de mi garanti bünyesinde bulundunuz birde özelden hangi bölümde çalıştığınızı yazar mısınız çünkü primler ona göre bile değişiyor değil miG
geç cevap veriyorum özür dilerim. Hedefi tutturduğum durumda elime 3000 3500 geçtiği oldu. Taban ise zaten asgari ücret. Fazla stresli. Tabi bide arada danışman firma var mı garanti kendi bünyesinde mi çalıştıracak oda var. Arada taşeron firma varsa asla bulaşmayın
çok yıpratıcıdır sanıyorum siz hangi şirket çalışanıydınız acabaYillarim gecti cagri merkezinde... özledim eski isimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?