- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
-
aynı şey başka banka tarafından arkadaşıma yapıldı
tabi bizim kız biraz çirkef arayıp sormuş bune diye size teklif edilmiş sizde kabul etmişsiniz denilmiş
oda şimdi bu konuşmalar ve sizinle yapılan her konuşma kayıt altına alınıyo dimi demiş
evet cevabını alıncada madem öyle ben böyle bişeye onay vermedim çıkarın benim onayladığım kayıdı demiş
ve karşısındaki efendim istemiyosanız iptal edelim kesilen para hesabınıza aktarısın deyip kestirip atmışlar
yani yedirebildiklerine dikkatli olmak lazım
Bende bankaya gittiğimde sormuşlardı,kredi kartınıza sigorta istiyormusunuz?diye
istemediğimi söyleyince sigorta yapmadılar.Size yapılan size sorulmadan yapılan bir hizmet
herhalde ...........................................................
Canım ya..
Geçmiş olsun..:teselli:
Kredi kartı kullanmıyorum dedim ama Garanti Bankası ile çalışıyorum ben..
Tam hatırlamıyorum ama daha buraya üye bile olmadan önceydi galiba,nette gezerken Garanti Bankası ile ilgili başlıklar dikkatimi çekmişti başka bir sitede..
Okuduğuma şaşmıştım.:1shok:
Hemen herkes bu dertten muzdaripmiş..
Sanırım Garanti Bankası'nın böyle anlamsız bir uygulaması var..
Kredi kartın varsa,sigorta yaptıracak paran da var diye düşünüyor olabilirler..kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana,hakkını istemen ve alacak olmana sevindim...:1hug:
Ahh ahh bu zamanda çok dikkatli olmak gerek çoook
Heee bunun aynını bize Card finans yaptı ama arayıp bilgilendirdiler o da 1 yıllıktı sanırım aylığı 6 liramı neydi. İşte çalınırsa hesaptaki çalınan tüm parayı geri ödeme garantisi bir kez yaptırdık sonra vazgeçtik bir daha yaptırmadık. Ama en azından bize soruldu ve kabul ettik eve de poliçe geldi.
Bonusun yaptığı öok ayıp hemen ekstreme bakıcam
2sene önce bende garantiden kredi kartını sigorta yaptırmıştım çalınması halinde ve alışveriş yapılırsa itiraz edip sigorta bunu size ödüyordu.
8 aylık bir anlaşma idi ama 1 yıl devam etti.
Borç bitti 2 ay sonra ekstireye bir baktım yine aynı kesinti devam ediyor,hemen bankayı aradım eğer talimat verilmezse borç bitince ototmatik olarak borç tekrarlıyormuş.
Bize bu asla söylenmemişti en sonunda hallettik rahat ettik.
Arkadaşlar böyle bir sigorta yaptıracaksanız talimat verin bittikten sonra tekrar istemiyorum diye.
eşimde bonus card var. sordum şimdi, ona tel'de sormuşlar, kabul etmiş. mail de yollamışlar. bu şekilde sigorta yaptırmış.
sizin olayda da birileri uyanıklık yapmaya çalışmış. parasından değil ama insanı aptal yerine koymaya çalışmalarına kızıyor insan.
Garanti Bankasına ait kredi kartım vardı ama bu tür olaylar ve daha değişiklerini insanları bunlara maruz bıraktıkları için kartımın tüm borcunu ödeyip kapattırdım. bir daha kesinlikle garanti bankasına ait kredi kartı kullanmam. ve yıllık kart kullanım ücretide bunun gibi birşey haksız kazanç. artı ödeyemediğinde faizler en yüksek oranda kullandığımız kart hakkında fazlası ile bilgimiz olması gerekir. işyerime her ay ekstre geldiğinde otururum kalem kalem hepsini incelerim. belli olmaz sürprizlerle karşılaşma imkanımız çok yüksek.
bizde garanti bounus kullanıyoruz eşimi arayıp onay aldıktan sonra ferdi kaza sigortası yapmışlar sanırım 5 ay 20 tl ödenecekmiş yani yıllık 100tl ben gereksiz olduğunu düşündüm ama eşim onay vermiş bunun geri dönüşü olabilirmi arkadaşlar bana göre soygunculuktan başka birşey değil
aynısı benimde başıma geldi gecen ay ekstremi kontrol ederken rastladım hemen aradım onların şikayet serviside var sonraki ay iade ettiler parayı ama tabi içinden komisyonunu keserek. özellikle taksitlendiriolarki farketmeyelim. ben aradığımda direkt talimatı ne zaman vermişim söyleyin bana dedim. ota çöpe talimat isterler ama sigortayı kendiliğinden yapıolar. zaten bildigim kadarıyla garanti faiz dışı gelirlerde birinci. buda olayı gayet net açıklıyor.
Benim de benzer bir olay yine Garanti bankasının vadesiz hesabımda başıma geldi.. Bankamatikle hesabıma para yatırdığım an 35tl anında hesabımdan düştü.. Kaza sigortası yapılmış meğer... Müşteriye tenezzül edip sorulmuyor bile.. Müşteri hizmetlerin arıyp rezil ettim tabi.. ama paramı geri alamadım..Şimdi kullanmıyorum hesabımı.. Vadesiz hesap açtırrıkende dikkat edin.. İmzaladığımız şeyleri hiç okumuyoruz... bundan sonra ne kadar süreceği umrumda deği okuycam, sizde okuyun hanımlar.. Yediğim kazığı hazmedemiyorum o da ayrı tabi..
Canım cok onemlı bır konuya temas etmıssın ... bızımde gecen sene kartla ılgılı bı ıslem olmustu musterı hızmetlerını aramıstı esım bu dedıgınden yapmıslar gorevlı konusurkene agzından atmıs su kadar suna bu kadar buna dıye harcamaları gıderlerı sayarken esım de bı dk o az once dedıgınız ney acaba dıye sordu ıste senın bu dedıgın seymıs. cevap verınce bız de kızdık bıze sormadan nıye boyle sey yapıyosunuz bız ıstemıyoruz ıptal edın neden bılgımız dısında bızımle ılgılı sey yapıyosunuz dedık. o da garantı bankasının her musterısınden bu sey kesılıyor sızın ıcın ıyı bısey falan fılan dedı. esım de benım ıyılıgımı sız mı dusuneceksınız ben dusunemez mıyım dedı.kesınlıkle ıstemıyorum ıptal edın dedı ısrarla ve ıkımızın kartını da bu seyden kurtardık. ayrıca sonradan benımkını ıptal ettırdım kapattırdım ben sadece esımın kartından ek kart kullanıyorum yazık gunah ya az az bırıkıyor sonra dag gıbı oluyor...
Eşimin başına gelen sandım bi anda ama değilmiş. Eşimide akbanktan arayarak küçük meblalar karşılığında sağlık siğortası yapmak istemişler, kartını değil.Bankalar ne yapacaklarını şaşırdılar gibime geliyo ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?