- Konu Sahibi prenses003
-
selam kızlar,
Garanti bankası gişe asistanlığına başvuru yapmıştım bugün sınava davet edildim.adapazarı şubesi için başvuruda bulunmuştum sınav istanbul beşiktaşta.sormak istediğim ikamet ettigim yer başka ilde oldugu için mülakat aynı gün içerisinde oluyor mu hemen geri dönüş yapılıyor mu ve eğitimde istanbulda mı? bu konuda bilgisi olan var mı kızlar? şimdiden teşekkür ederim..
merhaba canım
bende geçen sene girmiştim beşiktaşta garantinin sınavına başarılı olmuştum
mülakat için 2 gün sonra çağırdılar
biraz zorlayıcı sana yazılı bi rol veriyolar ve karşında mülakattakilerden birini bi konuya ikna etmeni istiyolar kesinlikle kıyafetin ve rahat olman önemli onlar için kasma kendini bende o hatayı yaptım mülakattan kaldım
rahat ol güzel resmi kıyafetler giy
Allah yolunu açık eder inşallah canımm
bu sınava girmek için bu kategoride çalışmak için ne mezunu olmak gerekir arkadaşlar
Arkadaslar bende başvuru yaptım Garanti Bankasına.buhaftalarda aranan varmı. Benimi aramadilar yoksa sinavmi yok acaba
Ben geçen sene 14mayista girmiştim. Buena gelmedi daha haber;/
Arkadaşlar merhaba; ben de Garanti Bankası sınavına geçen cuma girmiştim (yazılı sınava). Bugün mesaj ve e-mail geldi başarılı olduğuma dair. Mülakat bilgileriniz kısa bir süre içerisinden tarafınıza göndereilecektir demişler bir de. benim sormak istediğim birkaç şey var. Garanti Bankasında çalışanlar varsa yanıt verirse çok sevinirim....
herkese başarılar...
Merhaba selinnselinn mulakata girdinmi nasi gecti..bnde son mulakata girdim ama donus olmadi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?