• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garanti bankası gişe asistanlığı

prenses003

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
6
0
86
Sakarya
selam kızlar,
Garanti bankası gişe asistanlığına başvuru yapmıştım bugün sınava davet edildim.adapazarı şubesi için başvuruda bulunmuştum sınav istanbul beşiktaşta.sormak istediğim ikamet ettigim yer başka ilde oldugu için mülakat aynı gün içerisinde oluyor mu hemen geri dönüş yapılıyor mu ve eğitimde istanbulda mı? bu konuda bilgisi olan var mı kızlar? şimdiden teşekkür ederim..

belki sınav-mülakat aynı gün olur
de facto'nun sınavları öyleydi bildiğim...
garanti bankasıyla ilgili sunu söyleyebilirim
benim kuzenim de gişeci olarak girdi az bir ücretle,bir senede bireysele terfi etti, iki sene sonra da şimdi hatırlayamadığım başka bir bölüme.Maaşı da dolgun hale geldi...
bi de garantinin eğitimleri istanbul ve ankarada oluyo,missss gibi otellerde konaklamalı
inşallah sen de girersin ^^
başarılar diliyorum,soruna cevabım olmadığı için de üzgünüm :)

bende geçen yıl girmiştim garantinin sınavına. Mülakatla sınav aynı gün yapılmıyor. Önce sınavda başarılı olman gerekiyor. Sonra msj gönderiyorlar mülakata başka bir yerde de çağırılabiliyorsun. Onu da geçersen başka ve son bir mülakat daha oluyor.

selam kızlar,
Garanti bankası gişe asistanlığına başvuru yapmıştım bugün sınava davet edildim.adapazarı şubesi için başvuruda bulunmuştum sınav istanbul beşiktaşta.sormak istediğim ikamet ettigim yer başka ilde oldugu için mülakat aynı gün içerisinde oluyor mu hemen geri dönüş yapılıyor mu ve eğitimde istanbulda mı? bu konuda bilgisi olan var mı kızlar? şimdiden teşekkür ederim..

Bende geçen yıl garanti bankasının gişe asistanlığı sınavına girdim. Sınav aynı gün akşamına açıklanıyor. Mülakat aynı gün olmuyor haliyle. Sana hem mesaj hemde mail yoluyla sınavdan başarılı olduysan eğer mülakat bilgilerin gönderiliyor. Mülakatın bittikten sonra sana tekrardan gün içinde akşama doğru dönüş yapıyorlar. Kazanırsanda eğitimler istanbulda yine beşiktaşta yapılıyor. :)

sınava girenler için mülakat aşamasına gecebildiniz mi peki? benim tek korkum mülakat çok çeşitli şeyler okudum.uygulamalı rol model şeklinde yapılıyor, ya da sadece birebir mülakata gectim direk, yada önce grup mülakatı oldu filan..yani mülakat süreci hakkında söylicekleriniz neler sınava girenler için? ve teşekkür ederim cevaplarınız, yardımınız için..

merhaba canım
bende geçen sene girmiştim beşiktaşta garantinin sınavına başarılı olmuştum
mülakat için 2 gün sonra çağırdılar
biraz zorlayıcı sana yazılı bi rol veriyolar ve karşında mülakattakilerden birini bi konuya ikna etmeni istiyolar kesinlikle kıyafetin ve rahat olman önemli onlar için kasma kendini bende o hatayı yaptım mülakattan kaldım :(
rahat ol güzel resmi kıyafetler giy

Allah yolunu açık eder inşallah canımm :54::54::54:

merhaba canım
bende geçen sene girmiştim beşiktaşta garantinin sınavına başarılı olmuştum
mülakat için 2 gün sonra çağırdılar
biraz zorlayıcı sana yazılı bi rol veriyolar ve karşında mülakattakilerden birini bi konuya ikna etmeni istiyolar kesinlikle kıyafetin ve rahat olman önemli onlar için kasma kendini bende o hatayı yaptım mülakattan kaldım :(
rahat ol güzel resmi kıyafetler giy

Allah yolunu açık eder inşallah canımm :54::54::54:

teşekkürler canım açıklama için.. senin adına üzüldüm..hayırlısı olsun diyelim.şimdiden çok heycanlıyım ama :18: teşekkür ediyorum canım inş :54::54:

Selam canim bende ayni sinava davetliyim umarim hakkimizda hayirlisi olur
Yalniz benim merak ettigim bu pozisyonda calisanlarin fikirleri. Tavsiye ediyorlarmi calisan varsa yazarsa sevinirim

kızlarr merhaba sınavda ne yaptınız merak ettim bende 5 şubatta sınava çağrıldım ve bu konuda en ufak bir fikre sahip değilim. bu yüzden fazlasıyla da gerginim:14:

Arkadaşlar merhaba; ben de Garanti Bankası sınavına geçen cuma girmiştim (yazılı sınava). Bugün mesaj ve e-mail geldi başarılı olduğuma dair. Mülakat bilgileriniz kısa bir süre içerisinden tarafınıza göndereilecektir demişler bir de. benim sormak istediğim birkaç şey var. Garanti Bankasında çalışanlar varsa yanıt verirse çok sevinirim....
herkese başarılar...

bu sınava girmek için bu kategoride çalışmak için ne mezunu olmak gerekir arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba; ben de Garanti Bankası sınavına geçen cuma girmiştim (yazılı sınava). Bugün mesaj ve e-mail geldi başarılı olduğuma dair. Mülakat bilgileriniz kısa bir süre içerisinden tarafınıza göndereilecektir demişler bir de. benim sormak istediğim birkaç şey var. Garanti Bankasında çalışanlar varsa yanıt verirse çok sevinirim....
herkese başarılar...

Merhaba selinnselinn mulakata girdinmi nasi gecti..bnde son mulakata girdim ama donus olmadi bekliyorum..:50:

Back