Garanti bankasi çağrı merkezi çalışan var mı?

Haklisin canımmm cok tatlısın

Cok sıkıntı derken canim ne tur sıkıntı mesela bahsedermisin biraz?

Arkadaşım da ondan korkuyo zaten . Eğer uymazsa bosuna gitmiyim diyor . Arada kaldi .

Canım benim çalıştığım dönemde kişi bazlı günlük 13 kredi kartı satışı yapılmak zorundaydı. Mesela 8 tane yaptın ertesi gün kotana 5 daha ekleniyor 18 yapmak zorundasın. Haftalık 65 satış tamamlayamadığın zaman Cumartesi mesaiye geliyorsun ve tamamlamak zorundasın 3 hafta eksik kotalardan mesaiye kaldın mı mimleniyorsun takım liderin koçluk, çağrı seansları yapıyor üstünde baskı kuruyor mesela akşam çıkışın 18:00 mesaiye kalıyorsun 20:00'a kadar. Ve nihayetinde uyarı cezası alıyorsun ve bunun sonucunda 2 ay primlerin kesiliyor. Kolay kolay işten çıkarmıyorlar eğitim verdikleri için kalifiye eleman oluyorsun.Ama en sonunda sinir hastası olup kendin işi bırakıyorsun

Satış bölümü dimi canim bu , ozaman iş çok stresli . Birde müşteri temsilcileri var . Onlarda satış yapmak zorundalar mi?

Tam ne demek istediginizi anlayamadim.
Cagri merkezinden giseye gecis var mi diye mi soruyorsunuz?
O sekil gecilemiyor diye biliyorum ben.
Canım satış departmanindan musteri temsilciliğine geçiş yapılıyor mu demek istedim

Satış bölümü dimi canim bu , ozaman iş çok stresli . Birde müşteri temsilcileri var . Onlarda satış yapmak zorundalar mi?

Evet canım satış departmanı böyle mesela retention bölümü var kart ulaşamayanları arıyorlar orası daha rahat adres güncelliyorlar farklı adrese gönderim yapıyorlar. Ama satış çok stresli. Müşteri Temsilcisi derken canım satış departmanındakilerde müşteri temsilcisi oluyor. Ellerinde ki dataları çevirip çevirip müşteriyi çıldırtana kadar arıyorlar

Mesela ilk girişte sınava girmiştim 3 mülakat sonra işe girmiştim Önlisans mezunuydum ve haziranda mezun olmustum agustosta garantide işe başlamıştım çok iyi para kazanıyordum ama psikolojim bozulmuştu. Satışta molalar sıkıntılıdır ekipte 2 kişi aynı anda mola yapamazdı ve öyle birgün artık dayanamayıp istifa etmiştim geçen sene yine iş için aradılar saat 11-8 çalışma saati memnuniyet görüşmesi yapılacak diye gidip görüştüm giriş evraklarımı tamamlarken başka yerle görüşmem olmustu oranın şartları iyi diye oraya gittim garantiye gitmedim 3 hafta önce tekrar aradılar şikayet departmanı için görüşelim dediler hamile olduğum için gidemeyeceğimi söyledim

Güzelmiş canim aslında bırakmıyorlar aslinda çalışanlarınin peşini anladigim kadariyla..sen ne kadar çalışmıştın bende mi basvuru yapsam issizim suan . Ama satis yapabilir miyim bilmiyorum

Güzelmiş canim aslında bırakmıyorlar aslinda çalışanlarınin peşini anladigim kadariyla..sen ne kadar çalışmıştın bende mi basvuru yapsam issizim suan . Ama satis yapabilir miyim bilmiyorum

Ben 1 yıl çalıştım canım ve ben olay çıkartıp çıkmıştım Takım liderini , kalite ekibini, süpervizör'ı şikayet edipte çıkmıştım. Benden sonra bu kişilerde işten çıkarılmıştı çalışanına sahip çıkıyorlar ve yönetici şikayetlerini dikkate alıp denetliyorlar kanıtlanıca gerekeni yapıyorlar bizim için temsilcilerimizin mutlu çalışması önemli diyorlar. O konuda haklarını yiyemem. Sadece satış zor. Başvuru yapabilirsin tabi kurumsal en olmadı deneyim kazanırsın zaten orda 6 ay çalışsan yeter diğer firmalar seni Havada kapar. Mesela Pronet güvenlik sistemleri A.ş var oraya başvuru yapmanı tavsiye ederim. Orda 3 yıl çalıştım. Ve evlenince evlilik tazminatımı alıp çıktım ve Doğumdan sonra çalışacak olursam gideceğim yer orası olacak. Pronet şuanda piyasada çağrı merkezinde en Yüksel maaşı veren tek firma servisi var AVM içinde ticket var istediğin restoranda yemek yiyorsun. Yaza girişte festival yapılıyor yılbaşında günlerce eğlende devam ediyor. Adamlar çalışanlarım mutlu olursa müşterilerimi mutlu eder diyerek yürüyor. Ve çalışma Ortamı arkadaşlıklar o kadar güzelki ben işten çıkalı 1 sene oldu ve takım liderim her hafta arar halimi hatrımı sorar. İstediğin gibi molaya çıkabiliyorsun. Ve alt üst ilişkisi Yok. Yönetim kurulu başkanı bey hanım hitabına kızardı kimse kimsenin beyi hanımı değil banada bey diye hitap etmeyin derdi herkes isimle hitap ederdi

Her ikisindede şansımı denemekte fayda var o zaman canım çok sağol . Seni Allah çıkardı karşımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…