- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Cok sıkıntı derken canim ne tur sıkıntı mesela bahsedermisin biraz?Ben calıştım 1 yıl şartlar güzel ama satış çok sıkıntı
Arkadaşım da ondan korkuyo zaten . Eğer uymazsa bosuna gitmiyim diyor . Arada kaldi .Ben Garanti Bankası'nın gişe sorumlusu sınavına girmiştim. Sınavda sorulara göre çok az zaman veriyorlar ve sorular hiç kolay değil. Sınavı geçtim toplu mülakata aldılar. Onu da geçtim birebir mülakata gittim bide özel kıyafet giydim etek ceket topuklu ayakkabı gayet güzel geçti fakat bana orda çağrı merkezi isteyip istemediğimi sordu bende hayır ben sadece gişe olursa istiyorum dedim. Sonra mailime "okuduğum bölümüm banka ile ilgisi olmadığından kabul etmediklerini " söylediler. E be adam ne diye uğraştırdın ozaman beni okadar !!!!
Öyle canim değişir tabi insandan insanaKapali olmasinin sorun olacagini dusunmuyorum gitsin sansini denesin bildigim kadariyla 1700 fln maasi ticket var calisirken memnun olmayanda var senelerce kalanda var denemeden bilemez ama biraz torpil lazm malesef
Hayırlısıolsun hakkinda canim oda uzun zamandir is ariyorDenesin şansını, uymuyorsa çağırmazlardı zaten. Alınır mı alınmaz mı onu bilemem tabi.
Cok sıkıntı derken canim ne tur sıkıntı mesela bahsedermisin biraz?
Arkadaşım da ondan korkuyo zaten . Eğer uymazsa bosuna gitmiyim diyor . Arada kaldi .
İnşallah canımmm çok istiyo insalalh olurCagri merkezine kolay girer diksiyonu duzgun olmasi yeterli onlar icin sosyal sartlar iyi mesaileri falan kurumsal firma sonucta ama cagri merkezi yipratir insani.
Gitsin denesin sansini boyle yerlerde is gorusmesi yapmak bile deneyim katar.
Sacmalamislar gercektenBence çağrı merkezine çok bölüm şartı aramazlar gibime geliyor . Ama yine de emin değilim. Gişe de de aramıyolardı güya. Ben çok sinirlenmiştim şahsen. 3 ayrı aşamadan nerden baksan 2 ayım kayıp olmuştu. Başta deseler sadece bankacılık mezunlarını alıcaz diye hiç vakit kaybetmezsin.
Başarır mi bilemiyorum, eğitim alacaklar mi?Calismasi biraz stresli bir banka.
Satis baskisi cok var, aylik hedeflerin gerisinde kalinca hemen uyari aliyorsunuz.
Gise icin 1 aylik egitimden geciyorlar,Başarır mi bilemiyorum, eğitim alacaklar mi?
Canim cagri merkezi bolumune gecebilir mi yada isletmeye tamamlasa okulu bankaya gecis yapabilir mi ?Gise icin 1 aylik egitimden geciyorlar,
cagri merkezi icin tam emin degilim ama olmasi lazim.
gitsin neden sorun olacak kii. iş iştir. biraz fazla konuşacak ama idare ederArkadaşıma garanti bankasindan sinav daveti gelmiş. Çağrı merkezinde satış temsilcisi olarak . Basvuru yapmış , başvuru formunda lisans ve myo okuyanlar olarak verilmiş ilan, arkadaşım onlisans son sınıf öğrencisi hemde cocuk gelisimi okuyor , çağrılmış. Ve cok sasirdim cagirilmasina sahsen ben . Gecen yıl da bi kac kere arayip davet etmişler ama simdi gitmek istiyor Sorun olur mu diyor ? Bide şartlar nasıl çok ağır mı gitmeli mi sizce ? Kapalı bir bayan arkadaşım sorun olur mu ? Çalışan yada bilgisi olan arkadaslar bilgi verebilir mi bize ? Sınav yarın.
Onhn icin sorun degil zaten canim banka icin sorun olur mugitsin neden sorun olacak kii. iş iştir. biraz fazla konuşacak ama idare eder
olsa cagırırmıydı ya...Onhn icin sorun degil zaten canim banka icin sorun olur mu
Bak bir kadas yazmis canim ilk sayfada okudugnuz bölüm uymuyor diye reddedildi diye ama gişe ye sanirimolsa cagırırmıydı ya...
bölüm uymuyor diye red edilmiş yazıyor da bunun başka sebepleri vardır. sein ark. gitsin. ayol ne kaybedecek. en fazla sizi işe almıyoruz diyecekler. zaten bu an işsiz olduguna göre problem yok.Bak bir kadas yazmis canim ilk sayfada okudugnuz bölüm uymuyor diye reddedildi diye ama gişe ye sanirim