• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garanti bankası çağrı merkezi - tesettür

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
Arkadaşlar Garanti Bankası'nın çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için sınava girdim başarılı oldunuz denildi sorum şu ki bu banka tesettürlü personel çalıştırıyormu çalışanınız yada tanıdığı olan var mı?

Var mesela amerikan hastanesi ama mesela bende tesetturlu olmadigim icin ise alinmadim ozel bi okul :KK70:
Neden açık olan öğretemiyor mu tesettürlü olan daha mı iyi öğretiyor
Yada tessettürlü olan hastaya bakamıyor mu
İşte ülkede demokrasinin eşitliğin geldiği son nokta

Başı kapalı diye ziyaretçiyi içeri almayan hastaneler var
Hala var yani bunlardan
Konu sahibi sınava aldıklarına göre öyle bir ayrım yoktur ki garanti bankasında gişede çalışan tesettürlü bayanlar var

Eğer tesettürsüzlük şartı olsaydı yazarlardı bence..

O kadar yol gideceğinize telefonla sorma şansınız varsa arayın sorun..
Şimdi şöyle ki böyle bi alım yapmasalar bile bunu dışarı karşı dile getirmezler mesela iş bankasınada öyle oldu o zaman yeni kapanmıştm sınavı geçtim mülakata çağırdılar ve benden öncekiler 20 25dk sürdü benim 5 dakika sürmedi bile kendinizi anlatn denildi anlattım biz sizi ararz dendi ve akşamına cevap olumsuz olarak geldi o yüzden tedirgin oluyorum

Bencede ablacım :eek:

Aynen sular durulmaz sonra:))

Şimdi şöyle ki böyle bi alım yapmasalar bile bunu dışarı karşı dile getirmezler mesela iş bankasınada öyle oldu o zaman yeni kapanmıştm sınavı geçtim mülakata çağırdılar ve benden öncekiler 20 25dk sürdü benim 5 dakika sürmedi bile kendinizi anlatn denildi anlattım biz sizi ararz dendi ve akşamına cevap olumsuz olarak geldi o yüzden tedirgin oluyorum

Durumunuzu anlatın önce,uzak yerden geleceğinizi söyleyin en azından bu konu hakkında belki bir bilgileri olabilir..

Back