Ayyyy bu cok guzelllll biliyorum bunu satıldimi buuuuuuuuuuu????
dur canım arıyım bi müsaitse yollarım ama değilse yarına kalır
yarın gönderebiliyor mu ki eşin cumartesi ya
converseler aldım cnm özelden konuşalım
Eki Görüntüle 1127383 Eki Görüntüle 1127384 gap 2 yaş eşofman 25 lira
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bu parasut kumas mı penyemi
havuzu kontrol ettiniz mi acaba
canım havuz satıldı.
nasıl yani benim kontrol etmenizi beklediğim!!!!!!!!! eğer problemi yoksa satın alacağım havuz satıldı mı inanmıyorum
çok afedersiniz ama biz anlaşmamışmıydık neden başkasına satma gereği duydunuz
canım mesajlarına bakarsan eşime danışayım birde dedin en son mesajında.. onun dışında ertesi gün geç saate kadar haber vermedin ki başka konulara erken saatlerde mesaj yazdığını gördüm .. daha öncede bu tarz şeyler yaşadığım için vazgeçtiğini düşündüm zaten dün geç saatte satıldı..
Eki Görüntüle 1126235 bu şekilde canım tam şişiremedim nefesim anca bu kadarına yetti:))
farkındaysanız aynı mesajlaşmada sizin kontrol etmenizi bekliyodum belki vakit bulamamış kontrol etmemişsinizdir diye yazmadım ayrıca karar eşime kalacak olsa neden başta kesin konuşayım ki neyse sağlık oldum şaşırdım ve üzüldümhayırlı satışlar size
ben cidden vazgeçtiğinizi düşündüm çünkü dün akşam 6 sularında bir konuda mesajınızı gördüm.. bana da dönmeyince akşam 11 gibi falan sattım..dediğim gibi daha önce para yatırma aşamasına kadar gelip bir daha ses çıkmayanlar olduğu için almak istemediğinizi düşündüm .. benimde adetim değildir bazıları gibi özelden sürekli alıcakmısınız vs. gibi tacizlerde bulunmak.. ben yaşadığım diğer tecrübelerden ötürü bu şekilde davranarak sizi kırdıysam özür dilerim kusura bakmayın..
yok est.. daha önce başıma gelmediği için şaşırdım ve acil ihtiyacım olduğu içinde üzüldüm :2: ama önemli değil bulurum inş... hakkınızı helal edin kırdıysam bende özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?