Bebek İkinci El gap sweat, new balance ayakkabılar eklenmiştir

canım havuz satıldı.

nasıl yani benim kontrol etmenizi beklediğim!!!!!!!!! eğer problemi yoksa satın alacağım havuz satıldı mı inanmıyorum

çok afedersiniz ama biz anlaşmamışmıydık neden başkasına satma gereği duydunuz

canım mesajlarına bakarsan eşime danışayım birde dedin en son mesajında.. onun dışında ertesi gün geç saate kadar haber vermedin ki başka konulara erken saatlerde mesaj yazdığını gördüm .. daha öncede bu tarz şeyler yaşadığım için vazgeçtiğini düşündüm zaten dün geç saatte satıldı..

farkındaysanız aynı mesajlaşmada sizin kontrol etmenizi bekliyodum belki vakit bulamamış kontrol etmemişsinizdir diye yazmadım ayrıca karar eşime kalacak olsa neden başta kesin konuşayım ki neyse sağlık oldum şaşırdım ve üzüldüm hayırlı satışlar size

ben cidden vazgeçtiğinizi düşündüm çünkü dün akşam 6 sularında bir konuda mesajınızı gördüm.. bana da dönmeyince akşam 11 gibi falan sattım..dediğim gibi daha önce para yatırma aşamasına kadar gelip bir daha ses çıkmayanlar olduğu için almak istemediğinizi düşündüm .. benimde adetim değildir bazıları gibi özelden sürekli alıcakmısınız vs. gibi tacizlerde bulunmak.. ben yaşadığım diğer tecrübelerden ötürü bu şekilde davranarak sizi kırdıysam özür dilerim kusura bakmayın..

yok est.. daha önce başıma gelmediği için şaşırdım ve acil ihtiyacım olduğu içinde üzüldüm :2: ama önemli değil bulurum inş... hakkınızı helal edin kırdıysam bende özür dilerim

sizde hakkınızı helal edin lütfen bende üzüldüm açıkçası ama bu da bir tecrübe oldu..

foto konusuna gelincede evet baktım az önce fotoya bir sürü o havuzda çekilmiş foto vardı ama o sanırım fotodaki kızın havuzuydu erkek olan benim oğlum diğer kız olanda yanımızdaki yazlıkçıların kızı onunda havuzu vardı çocuklar ikisindede oynadığı için ben yanlış foto yollamışım evet sizlere farkında değildim bizim havuz olmadığının ..

converse ayakkabılar, mavi penyeli mont, puzzle oyuncağı, çıngıraklar satılmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…