Ortopedi Ganglion kisti ağrısı nasıl geçer

sosyolog34

SabırsızlıklaBekliyorum<3
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
2.414
309
198
34
2 senedir sol el bileğimde ganglion kisti var.doktora gittim bileklik ve ağrı kesici verdi.bir süre kullandım.bileğimi istediğim gibi oynatabiliyorum ama çok hafif bi şey taşısam bile çok fena ağrıyo.netten araştırdığımda bu sıvı çekilebiliyormuş.acaba nasıl çekiliyo bilen var mı.ya da nasıl geçirebilirim bu ganglion kistini?

12 yıl önce ilk kez oluşmuştu ganglionum.. doktor o zaman sıvıyı çekebilirim ama kesin çözüm değil yine birikecek yine ağrıyacak hiç ellemeyelim daha iyi demişti.. ben de onu dinledim.. bir 3 ay kadar hafif ağrım vardı.. hiç ilaç kullanmadım.. sizin ağrınız çok mu şiddetli bilemiyorum tabi.. benimki hafifti.. bileklik de takmadım.. eskiler hemen para takmaya çalışırlar.. doktor sakın demişti.. hiçbir anlamı yokmuş.. örgü örmek klavyede uzun süre yazı yazmak boya yapmak yasak.. artık ağrı pek olmuyor ama şınav çekmeye kalksam yere yapışırım:) sol elim taşımaz beni.. çok ağrır.. hafif birşey taşırken hiç ağrı duymam zorlarsam biri elimden çekerse falan ağrır.. çaresi yok diye biliyorum ne yazıkki.. sıvı çekiliyor ya da kist ameliyatla alınıyor ama sonrasında tekrar edebiliyor.. ben onunla yaşamaya alıştım..

benim ağrım çok oluyo zaten doktor dedi biraz büyük bi kitle diye.ağrıdan sabahlara kadar ağladığım bile oldu malesef.ve şu an daha da büyüdü gibime geliyo.bana da para tak dediler ama ben denemedim tabi öyle bi şey.dikkat ediyorum ağrı yapmaması için ama olmuyo.ameliyat olmam zaten ama sıvıyı çektiririm diye düşündüm daha kötü olur diye korkuyorum bende.sanırım tekrar doktora gitmem lazım en azından ağrı kesici fln verir

sizin ağrınız biraz fazla galiba, umarım azalır yakında.. büyüklükleri tam nerede olduğu farklı oluyor herkeste tabi.. benimki 1 yıl sonra sönmüştü kendiliğinden.. ama hala orada.. ara ara yine doluyor.. ama nadiren.. sıvı çekildikten sonra daha fazla büyüme sıvı dolması olabiliyor doktorunuzla iyice konuşun ama o da garanti veremeyecek.. vücudunuzun yaptığı öngörülemeyen bir durum çünkü.. geçmiş olsun çokkk..

teşekkür ederim çok sağ olun inşallah geçer çünkü sürekli ağrı çekmekten suramıyorum artık

teşekkür ederim çok sağ olun inşallah geçer çünkü sürekli ağrı çekmekten suramıyorum artık

geçecek merak etmeyin, sürekli ağrı yapan bir durum değil.. ilk oluştuğu dönemde ağrı yapıyor.. sonra orada olsa da unutacaksınız onu.. hafif bir ağrı oluyor ama vücut ezberliyor durumu.. unutuyorsunuz.. sabır diliyorum.. allah başka dert vermesin.. sağlığımıza zarar veren bir durum değil allaha şükür.. iyi geceler

amin inşallah dediğiniz gibi olur size de geçmiş olsun bu arada.iyi geceler

Merhaba arkadaşlar benim eşimin bileğinde de birkaç senedir vardı.içindeki jelimsi sıvı 4-5kez şırıngayla boşaltıldı.her defasında tekrar kendi doluyordu.doktoru ameliyat olsa bile tekrarlama ihtimalinin yüksek olduğunu söylemişti.baya ağrı yapıyordu.eşim son çare sülük taktırdı o bölgeye ve çok şükür bir ayı aşkın süredir şişme yok.normalde çoktan dolardı içi.sadece orada içi dolan kesecik duruyor o kadar.burada paylaşmak istedik ki herkes faydalansın.hepinize çok geçmiş olsun.acil şifalar.

Yalnız sülük yapılması için özel zamanlar var şifalı olabilmesi için.bunlara dikkat edilmeli ve ehil kişilerce yapılmalı.

bende 3- 4 ay önce karşılaştım bununla..
birden bileğimde bi ağrı hissettim ve mercimek büyüklüğünde bi şişlik..
doktora gittiğimde o kaybolmuştu ve doktor sadece bir melhem vardı ağrısını dindirmesi için. birde soğuk bişeyler tut orana o kaybolur dedi.
işin garibide her zaman ortada yok bazı zamanlar çıkıyo ve bütün kolumu uyuşturur vaziyette ağrı yapıyo sonra melhemle ovunca geçiyo
umarım ilerlemez de hep bu şekilde kalırr :) ameliyatmış sıvı çektirmeymiş korkarım ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…