Bende de var ameliyat olacaktım erteledim ilk fırsatta tekrardan gün alacağım başka çözümü yok malesefMerhaba benim sağ el bileğimde ganglion kisti var uyuşukluk var onun içinde gittim emg testi yaptırdım motor sinirde bi sıkıntı varmış en son doktor Mr çektir duruma göre ameliyat yaparız dedi çünkü ağrım var sporu zor yapıyorum kolumda kasılmalar oluyor siz böyle bir şey yaşadınız mı
Peki size hiç dediler mi tekrarlar olma diyeBende de var ameliyat olacaktım erteledim ilk fırsatta tekrardan gün alacağım başka çözümü yok malesef
Yok söylenmedi ben küçük çocuğum var diye erteledim ilk başlarda ara tatile gün verdiydi şehir dışında bir yere gitmem gerekti yine erteledim bu ara tekrar gideceğim ağrısı artmaya başladıPeki size hiç dediler mi tekrarlar olma diye
Hmm sizce ben olim mi yaşım 17 ama uyuşuklukta varYok söylenmedi ben küçük çocuğum var diye erteledim ilk başlarda ara tatile gün verdiydi şehir dışında bir yere gitmem gerekti yine erteledim bu ara tekrar gideceğim ağrısı artmaya başladı
Dinlenince geçiyor mu birde sertleşme olmadıysa şırınga ile boşaltım yapılıyor öğrencisin büyük ihtimalle yazı yazmak etkiliyordurHmm sizce ben olim mi yaşım 17 ama uyuşuklukta var
Ama benimki küçük küçük olduğu içinde daha çok ağrı yapıyor sinire baskı yapıyormuş heralde bide spor yaparken zor oluyor çok acıyordoktorun önerisi madeni para bağlamak oldu. şişliğin üzerine para koyup bağladım gerçekten ağrı gitti şans verebilirsiniz
Sizinki sertleşip kemikleşme olmuş muydu yoksa ilk başlangıç Sıvı haldemiydidoktorun önerisi madeni para bağlamak oldu. şişliğin üzerine para koyup bağladım gerçekten ağrı gitti şans verebilirsiniz
sert kemik halde ara ara şişlik çıkıyor bileğimi büktüğümde ağrı eşlik ediyorSizinki sertleşip kemikleşme olmuş muydu yoksa ilk başlangıç Sıvı haldemiydi
Benimdesert kemik halde ara ara şişlik çıkıyor bileğimi büktüğümde ağrı eşlik ediyor
Çok geçmiş olsun benim 1 tane şişlik oluyor demek ki kişiden kişiye göre değişiyor umarım en yakın zamanda hallolurAma benimki küçük küçük olduğu içinde daha çok ağrı yapıyor sinire baskı yapıyormuş heralde bide spor yaparken zor oluyor çok acıyor
SağolÇok geçmiş olsun benim 1 tane şişlik oluyor demek ki kişiden kişiye göre değişiyor umarım en yakın zamanda hallolur
Geçmiş olsun benim de öyle misket kadar dıştan görünüyor ameliyat olacak dedi doktor olmadımsert kemik halde ara ara şişlik çıkıyor bileğimi büktüğümde ağrı eşlik ediyor
sizede geçmiş olsun bir doktorla kalmayın hemen ameliyat olmayınGeçmiş olsun benim de öyle misket kadar dıştan görünüyor ameliyat olacak dedi doktor olmadım
Neden merakımdan soruyorumsizede geçmiş olsun bir doktorla kalmayın hemen ameliyat olmayın
Uzun sürede tümörleşme gibi bir sorunu yok aciliyet gerektiren, bir ara çok araştırmıştım operasyon sonrasında hasta yorumlarından ötürü pek yanaşmıyorum. Tabii herkesin hastalığı da farklı doktorların ortak düşüncesi aynı yöndeyse mutlaka olunmalıNeden merakımdan soruyorum
2 farklı dr a gittim 2 sene oldu erteleyip duruyorum küçük çocuğum var diyesizede geçmiş olsun bir doktorla kalmayın hemen ameliyat olmayın
Evet kişiden kişiye değişiyor bazıları ameliyat oluyor ama sonra tekrarlıyor bazılarında tekrarlamıyor Ama benimki küçük olduğu için ağrı yapıyor ama bilmiyorum herhalde sinirin hemen yanında ya da üstünde çıkmış olabilirUzun sürede tümörleşme gibi bir sorunu yok aciliyet gerektiren, bir ara çok araştırmıştım operasyon sonrasında hasta yorumlarından ötürü pek yanaşmıyorum. Tabii herkesin hastalığı da farklı doktorların ortak düşüncesi aynı yöndeyse mutlaka olunmalı