- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
Yorumda bulunan herkese coook tsk ederim.. Kinam oldu evet, ve umdugumdan daha sahane gecti..
Hersey cok güzeldi, rabbim bu güzellikleri hepimize nasip etsin..
Ayy canim benim heyecanima ortak oldun sagol, son günü mesajlasiyorduk seninle bak simdi geride kaldi..Canım benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Bugün dedim ya seninle beraber benden heyecan yaptım. =) Her şey çok çok çook güzel geçsin.Çok eğlen çok göbek at.
Atlattim canim, rüya gibi gecti.. Insan sonra öyle bi rahatliyorki sorma.. Zor ama tatli islerCanımm yarın kınan mı var ne mutluu hayırlısıyla atlat inşallah
Oyy ablacim benim... Cok sagol, insallah hersey diledigimizce olur, yüzümüz kara cikmaz..
Hayırlı uğurlu olur inş ablacığım..Çok uzun yıllar mutlu ve mesut yaşaman dileği ile..
Bu arada kına da fazla ağlama ha.Ağla ama çok değil..Ağlamamazlık da yapma adettendir..Kendi kınam ve düğünümü hatırlattın bana:))
Resimdeki elbiseyi giymedim,son günümde baska tarzda ama yine kirmizi bi elbise aldim canim..hepsi çok güzel.peki resmini gösterdiğin elbisenle,saçınla,tacınla,davetliler için yapacaklarınla o günden kareleri görebilecek miyiz? şahsen ben çok merak ettim
Ayy balli kaymagim, ayagina saglik, güler yüzünle sevincime sevinc kattin..GamzeLimin kinasindan geldim simdi
hersey cooooook güzeldi arkadaslar
o kadar eglendik ki
ve canim arkadasim cok güzel olmus
o tüllü tactan kaptim bi tane yanimda su an :90:
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana..yaa walla icimi okumus gibisin, bende bunlari dusunuyordum kinam icin..
harika hepsi, kinan oldumu bilmiyorum ama mutluluklar dilerim
yaa ben kusaklara bayildim, tamda boyle kusak dusunuyordum. nerden aldin acaba yada nerden alinir boyle seyler?? ben tr yasamiyorum ve pek bi bilgimde yok, bu yazda kinam olcak. ins bende kafamdakileri alirim..
Ayy balli kaymagim, ayagina saglik, güler yüzünle sevincime sevinc kattin..
Ne güzel karsilikli göbek de attik, oh degmeyin keyfimize aa dostlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?