Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sile bezini ilk defa duydum eminim degisik dururbizimde kalablıktan extra davetiye kesin olacak ama ben böyle şirin ufak bişey yaptırıım diyordum
sizin çok ayrı olmş ayrı ülkelerde falan yani ama yaptırıcam kesin.
benim kaftan hazır aldım canım bindallı klasikleşmiş geldiği için istemedim. ama içine şile bezi elbise düşünüyorumdaha farklı bişey olsun diye
![]()
evet uyguna aldim,sonradan farkettim bende bilseydim kaftan alirdimÇok uygun almışssın canım
bu hafta sonu bende gideceğim inşallah bulurum :)
oyy sen gel ben ben sana özel ponpon tac yaparim..o ponponlu tactan bana vermezsen sana küserim :))
benim samimi oldugum arkadas sayisi belli, cok samimi olmadiklarim darilmazlar herhaldegüle güle kullan. özellikle kına taçlarına bayıldım.bende kınamda duvak ve taç ikilisini takmayı düşünüyorum.arkadaşlara ponpon taç vermekde güsel bi fikir. ama bütün arkidişlere vermezsemde darılan olur. onlar demet akalın gülleriyle idare etsinler![]()
hos degisik bi fikir sadece.. tabi isteyen yapar istemeyen yapmaz sadece ufak bi renklilik..duvakları çok beğendim bende yapabilirim.. ama şimdiden herkes çok demeode oldu diyor
alisverisimi gidip kendim yaptim, ama para bizden cikmadi.. erkek tarafi ödedi..cok güzeller gercekten..kına alısverıslerınızı kendınız mı yaptınız..bizim burda oglan tarafı alır kınaları bındallıyı..:44:
Bunu yeni buldum, bu kusaklar cok hosuma gidiyor
Üzerindeki yazisi, Next Top Wife
![]()
Bunu yeni buldum, bu kusaklar cok hosuma gidiyor
Üzerindeki yazisi, Next Top Wife
![]()
süpermişşş canımmm çok güzel fikirr bende sevdim :)))
Kizlar yarin kinam var....
Yeni aldiklarimi yogunluktan ekleyemedim, kinadan sonra paylasirim insallah..
Dekorasyon konusunundada yenilikleri ekleyebilirim..
Bekleyin![]()