• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi GamzeLim'in Kina Cicileri

herseyin cok tatlı cok begendim :) kalpli kutularla tüllü taç bencede cok güzel abiyende cok güzelmiş etekleri, hayırlısı olsun .. :)

hepsi çok güzel.peki resmini gösterdiğin elbisenle,saçınla,tacınla,davetliler için yapacaklarınla o günden kareleri görebilecek miyiz? şahsen ben çok merak ettim :77:

GamzeLimin kinasindan geldim simdi
hersey cooooook güzeldi arkadaslar
o kadar eglendik ki
ve canim arkadasim cok güzel olmus :69:

o tüllü tactan kaptim bi tane yanimda su an :90:

yaa walla icimi okumus gibisin, bende bunlari dusunuyordum kinam icin..

harika hepsi, kinan oldumu bilmiyorum ama mutluluklar dilerim:61:

yaa ben kusaklara bayildim, tamda boyle kusak dusunuyordum. nerden aldin acaba yada nerden alinir boyle seyler?? ben tr yasamiyorum ve pek bi bilgimde yok, bu yazda kinam olcak. ins bende kafamdakileri alirim..

Yorumda bulunan herkese coook tsk ederim.. Kinam oldu evet, ve umdugumdan daha sahane gecti..
Hersey cok güzeldi, rabbim bu güzellikleri hepimize nasip etsin..:nazar:

Yorumda bulunan herkese coook tsk ederim.. Kinam oldu evet, ve umdugumdan daha sahane gecti..
Hersey cok güzeldi, rabbim bu güzellikleri hepimize nasip etsin..:nazar:

resimlerini eklermisin canim ya cokk merak ediyoruz:61::61: bide su kusaklari taktiniz mi??? onlari nerden alabilirim acabaa??

Canım benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Bugün dedim ya seninle beraber benden heyecan yaptım. =) Her şey çok çok çook güzel geçsin.Çok eğlen çok göbek at. :8:
Ayy canim benim heyecanima ortak oldun sagol, son günü mesajlasiyorduk seninle bak simdi geride kaldi..
Darisi basina insallah..:nazar:

Canımm yarın kınan mı var ne mutluu hayırlısıyla atlat inşallah :16:
Atlattim canim, rüya gibi gecti.. Insan sonra öyle bi rahatliyorki sorma.. Zor ama tatli isler :69:

Hayırlı uğurlu olur inş ablacığım..:34: Çok uzun yıllar mutlu ve mesut yaşaman dileği ile..

Bu arada kına da fazla ağlama ha.Ağla ama çok değil..Ağlamamazlık da yapma adettendir..Kendi kınam ve düğünümü hatırlattın bana:))
Oyy ablacim benim... Cok sagol, insallah hersey diledigimizce olur, yüzümüz kara cikmaz..
Sulu gözlü olmama ragmen neredeyse hic aglayamadim, insana kal geliyormus demekki :)
Tavsiyen aklimdan hic cikmadi biliyormusun... Öpüyorum yanaklarindan..:69:

hepsi çok güzel.peki resmini gösterdiğin elbisenle,saçınla,tacınla,davetliler için yapacaklarınla o günden kareleri görebilecek miyiz? şahsen ben çok merak ettim :77:
Resimdeki elbiseyi giymedim,son günümde baska tarzda ama yine kirmizi bi elbise aldim canim..
Ve bana göre digerine nazaran daha asildi.. Albüme ekleyebilirim ama buralar cok riskli :)

GamzeLimin kinasindan geldim simdi
hersey cooooook güzeldi arkadaslar
o kadar eglendik ki
ve canim arkadasim cok güzel olmus :69:

o tüllü tactan kaptim bi tane yanimda su an :90:
Ayy balli kaymagim, ayagina saglik, güler yüzünle sevincime sevinc kattin..
Ne güzel karsilikli göbek de attik, oh degmeyin keyfimize aa dostlar..:7:

yaa walla icimi okumus gibisin, bende bunlari dusunuyordum kinam icin..

harika hepsi, kinan oldumu bilmiyorum ama mutluluklar dilerim:61:

yaa ben kusaklara bayildim, tamda boyle kusak dusunuyordum. nerden aldin acaba yada nerden alinir boyle seyler?? ben tr yasamiyorum ve pek bi bilgimde yok, bu yazda kinam olcak. ins bende kafamdakileri alirim..
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana..
Bu kusaklari 1 euro laden yerinden almistm.. Sen tam olarak neredesin ?
Türkiyede bende hic göremedim.. Birde internet üzerinden satis yapan yerler vardir muhakkák..
Mesela ben t-shirtler istiyordum bulamamistim.. Yeni yeni moda olmaya basladi bunlar..:34:

Son düzenleme:
cok hoslar özellikle detaylara bayildim
kusak harika fikir
tacli duvaklar cok seker
Rabbim tamamina erdirsin insaAllah
ve hersey gönlünce olsun

ben bu kuşakları anlamadım. kınada kuşak ne için kullanılıyor ki ? :26:

kınanız hıcte sonuk kalacak gıbı değıl bırde guzel bır arkadas grubunuz varsa super . allah mutlulukla ıcınıze sındırır ınss:16:

Back