Gamze_Belinay & Aslhsnkyk bal köpüğümle buluştukkkk nihayettt :))

dostluğunuz daim olsun bayanlar
gamze_belinay kardeşim geçmiş olsun dileklerimle :1hug::enbuyukkk:

teşekkür ederizz.... Şeniz

valla çok güzel bi dostluk allah sonunu her daim mutlu etsin dostluğunuz bozulmasın maşallah

sağol seçilcim aminn.... :Saruboceq:

hazırımm ifade vermeyeeeeee :))))

ahhh bi şu iş olmasada gelebilsem daha yakından ifade almak istiyomm ama olmuyo işteeee bilmiyorumkismile

bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm kıyamammmm ben sana yaaaaaaaaaaaa :gitme: ooooyy kurban olduğummmm mafoldumben

geçmiş olsun çok tatlısınız ikinizde

teşekkür ederiz sağolasın canım

çok şekersiniz maşallah canlarım allah dostlugunuzu daim etirsin

aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

amiiiiiiinnnnnn dostlukkkkk sürcekkk tabiii dah ev dekorasyonu var yahuuuuu ölçüler alıncak dahaa :))

uleee aslıı patronunu öptüm selam söle benden :))

amiiiiiiinnnnnn dostlukkkkk sürcekkk tabiii dah ev dekorasyonu var yahuuuuu ölçüler alıncak dahaa :))

uleee aslıı patronunu öptüm selam söle benden :))

canımsın sennnn yaaaaaa :1hug: en güzel gelin evi bnmki olcak sayende balım naniknanik
aleykm slm canımmm kaydirigubbakcemile3

Ooooo Maaşallah güzel bir dostluk daha.Daim olsun arkadaşlığınız,bırakmayın birbirinizi.

çok çok teşekkürlerrrrrr biz aynı şalı paylaşmışızzz onun için ayağımı kırmışımmmm bırakırmıyızz be birbirimiizzi :)))

aşkımmmm tatlıı lokumummm senin nazarın değermiii hiçç yaaaaaaa benim nazım sana geçtiği için öyle diorummmm hastayım yaa naz yapmadığım kimse kalmadııııı bi sana bi cengize bi remziye bide evdekilere naz yapıyorummmm :))

Kuşum kimin nazarının değdiğini gayet iyi biliyorummm gözü çıkıcak yakında o kişininn nazik parmaklarımla ben çıkartıcammm itinaylaa :)))

canım benım herseyımsın yaa kendıne dıkkat et walla sen boleyken cok uzuluyorum ben nazar degdırenlerın gozu cıksın emiii :gitme: :gitme:

ballı lokumummm üzülme valla benim keyffim pek biyerindeeeee biliyosun durumlarıı hayatımmm aslında buda bi işe yaradıı bi lgi bi ilgi sormaaa anladınsen neden bahsettiğimiiiii.. şubatta bayağ yoğunummm anlicağın :)) bu arada hastanın bi isteği var oda aslının ziyaret etmesiiini istiyooo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…