dostluğunuz daim olsun bayanlar
gamze_belinay kardeşim geçmiş olsun dileklerimle:1hug::enbuyukkk:
valla çok güzel bi dostluk allah sonunu her daim mutlu etsin dostluğunuz bozulmasın maşallah
hazırımm ifade vermeyeeeeee :))))
çok çok teşekkür ediyorummmmm... Gerçekten aslı benim diğer yarım gibi bişi daha ilk günden bıcır bıcır hiç susmadan başladık konuşmaya okadar içim ısındı ve okadar mükemmel biriki sanki bana ayna tutulmuşşş okadar rahatım yanındaaa Çok seviyorum onu benn...
İşte o mükemmel günden sonra böyle bir gamze oluverdimmmmm(((
geçmiş olsun çok tatlısınız ikinizde
çok şekersiniz maşallah canlarım allah dostlugunuzu daim etirsin
çok tatlısınız.... dostluğunuz daim olsun.....
:Saruboceq: aminnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:dostlugunuz dayim olsun
amiiiiiiinnnnnn dostlukkkkk sürcekkk tabiii dah ev dekorasyonu var yahuuuuu ölçüler alıncak dahaa :))
uleee aslıı patronunu öptüm selam söle benden :))
güzel gelinin güzel evi olurrr bebeeemmm :))
Ooooo Maaşallah güzel bir dostluk daha.Daim olsun arkadaşlığınız,bırakmayın birbirinizi.
dostluğunuz daim olsun cnım.. mutlu kareler
çok şekersiniz kızlar:)
çok çok teşekkürlerrrrrr biz aynı şalı paylaşmışızzz onun için ayağımı kırmışımmmm bırakırmıyızz be birbirimiizzi :)))
aşkımmmm tatlıı lokumummm senin nazarın değermiii hiçç yaaaaaaa benim nazım sana geçtiği için öyle diorummmm hastayım yaa naz yapmadığım kimse kalmadııııı bi sana bi cengize bi remziye bide evdekilere naz yapıyorummmm :))
Kuşum kimin nazarının değdiğini gayet iyi biliyorummm gözü çıkıcak yakında o kişininn nazik parmaklarımla ben çıkartıcammm itinaylaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?