Gamze_Belinay & Aslhsnkyk bal köpüğümle buluştukkkk nihayettt :))

Ne güzelll..
Bizde k.kdan çok kişiyle görüştük..
Halada görüşüyoruz..Çok güzel dostluklar kuruluyo..
Sizlerinde dostluğu daim olsun..

Dostluğunuz daim olsun,çok güzel görünüyorsunuz ikiniz de...
Geçmiş olsun bu arada.:gitme:

dostluğunuz daim olsun ...ne güzel :)

Süpersiniz kızlar... Ne kadar güzel görünüyorsunuz. Gamze'me burdaan yeniden geçmiş olsun diyorum, en kısa zamanda seni bekliyoruzzz. :)

çok teşekkür ederiz güzel yürekli arkadaşlarım.... bütün geçmiş olsun dilekleriniz içinde sağolun....
gamzem iyileşte gel artık mafoldumben

Bi kerem cok cirkin ve moruk cıkmışınızzz :dilcikar:

Sesli düşündüm dimi...İçimden kıskancakdım :smiley-cool:

Oy oy oy yisinler sizi nede dadlu cıkmışınız olumunekankayizsmile
Dostlugunuz daim olsun canım olumunekankayizsmile
Sizin bu kadar güzel oldugunuzu hiç düşünmemiştim :dilcikar:

Bi kerem cok cirkin ve moruk cıkmışınızzz :dilcikar:

Sesli düşündüm dimi...İçimden kıskancakdım :smiley-cool:

Oy oy oy yisinler sizi nede dadlu cıkmışınız olumunekankayizsmile
Dostlugunuz daim olsun canım olumunekankayizsmile
Sizin bu kadar güzel oldugunuzu hiç düşünmemiştim :dilcikar:

gamzeme noldu kız...

Oyy canımsınnn çok teşekkür ederim fıstığım o senin güzelliğin
Ama kıskanmayalım lütfen :jeyyar: :roflol:
Canım gamzenin ayağı alçıda bide yarın banı bitiyo..yarından sonra döner aramıza merak etme...

Oyy canımsınnn çok teşekkür ederim fıstığım o senin güzelliğin
Ama kıskanmayalım lütfen :jeyyar: :roflol:
Canım gamzenin ayağı alçıda bide yarın banı bitiyo..yarından sonra döner aramıza merak etme...

Kız kıskanclıgından kızı merdivenden yitip ayaklarının kırılmasınamı sebeb oldun :umursamaz:

Gecmiş ola...He banını gördüm
Donla baklava alıp gidicektim bi dahaki sefere :lepi:

Kız kıskanclıgından kızı merdivenden yitip ayaklarının kırılmasınamı sebeb oldun :umursamaz:

Gecmiş ola...He banını gördüm
Donla baklava alıp gidicektim bi dahaki sefere :lepi:

Nan o benım canım beee...
Zaten sok oldum ayagım alcıda dıyınce nası kotu oldummm
Ben fesatlık yaparmıyım kurban olurum onun her bır zerresıne canım arkadasıma

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyyyy herbikesciklereeeee teşkkür ediyorummmmmm... aslıcımmm benim balllı lokumummm canım ciğerimm özledim seniii ee hasta ziyaretii şart olduu en kısa zamanda alçıma imza atmaya bekliyorum seniii :)))
Ama ama ama ama ben bukadar çirkin değildimm yaaaaa aslı fotoğraf makinen çirkin çekiyoo seninnnn hiç fotojenik çıkmamışımmmm kızımmm sen makineni değiştirrrr :)))
ay ne gündü ama yaaaa ayol hiç susmadık bıcır bıcır konuştukk ee dedikodumu deesekkk aşkmı desek görümcemi desek hasanmı desekk ev dekorasyonumu desek tülmü desekkk emineye bile msn den laf yetiştiridik yahuuuu ohooooooo :))) bunu saymadım aslıcım ona göreeeee :))))

ayyyyyy herbikesciklereeeee teşkkür ediyorummmmmm... aslıcımmm benim balllı lokumummm canım ciğerimm özledim seniii ee hasta ziyaretii şart olduu en kısa zamanda alçıma imza atmaya bekliyorum seniii :)))
Ama ama ama ama ben bukadar çirkin değildimm yaaaaa aslı fotoğraf makinen çirkin çekiyoo seninnnn hiç fotojenik çıkmamışımmmm kızımmm sen makineni değiştirrrr :)))
ay ne gündü ama yaaaa ayol hiç susmadık bıcır bıcır konuştukk ee dedikodumu deesekkk aşkmı desek görümcemi desek hasanmı desekk ev dekorasyonumu desek tülmü desekkk emineye bile msn den laf yetiştiridik yahuuuu ohooooooo :))) bunu saymadım aslıcım ona göreeeee :))))

BİTANEMMMMM HOŞGELDİNNNN....
NASILSINIZ EFENİMMM kaydirigubbakcemile3
CANIMINİÇİ ÇOK GÜZEL Bİ GÜNDÜ...SENDE HER RESIMDE COK GUZEL CIKTINN
SENIN GOZLERIN GUZEL GORMUYO BOZULMUSLAR BIKEREM HIH :dilcikar::smiley-cool:
LAF YOK BENM GAMZEME O HER FOTODA FIRST LADY :lepi:
BITANEM KURSA 5 GUN BOYNCA GDIORM HFTAICI BLIOSN ...
AZALTCAM DERSLERI AY OLMUO BOLE AYARLARM ARTK BI GUNDE YANINA GELIRM IS CIKISI BITANEM... BAKARIZ DURUMA GÖRE...
NASILSIN IYISIN DIMI AĞRIN VARMI

kızım kafayı kırmadık gözü bozmadım ayaktan sakatımm seke seke seksek oyununda rekora koşuyorum değneklerimde varrrr ay bi acaip oldummm değneklerle ürüyorum kol kası yapıcammm anam ne zormuş yaaa :)) alçının olduğu yer kaşınıyo bende şiş istedim annemden şişle kaşıyorum :))) yavrum özledim seni yaaaaa bal köpüğüm benimmm :)))

kızım kafayı kırmadık gözü bozmadım ayaktan sakatımm seke seke seksek oyununda rekora koşuyorum değneklerimde varrrr ay bi acaip oldummm değneklerle ürüyorum kol kası yapıcammm anam ne zormuş yaaa :)) alçının olduğu yer kaşınıyo bende şiş istedim annemden şişle kaşıyorum :))) yavrum özledim seni yaaaaa bal köpüğüm benimmm :)))

dıkkat et kendıne balparem yaaa...bende senı cok ozledım....kosturup duruyorum walla banka kapanmasına son 10dk kala bankaya kosuyorum para cekmeeye varmı bole bıse ya bıgun kosarken bende kırıcam bı tarafımı :roflol:

valla çok güzel bi dostluk allah sonunu her daim mutlu etsin dostluğunuz bozulmasın maşallah :nazar: :nazar:

dostluğunuz daim olsun bayanlar
gamze_belinay kardeşim geçmiş olsun dileklerimle :nazar::1hug::enbuyukkk:

çok çok teşekkür ediyorummmmm... Gerçekten aslı benim diğer yarım gibi bişi daha ilk günden bıcır bıcır hiç susmadan başladık konuşmaya okadar içim ısındı ve okadar mükemmel biriki sanki bana ayna tutulmuşşş okadar rahatım yanındaaa Çok seviyorum onu benn...
ışte o mükemmel günden sonra böyle bir gamze oluverdimmmmm :((((

7501.jpg

7515.jpg

Back