Ne güzelll..
Bizde k.kdan çok kişiyle görüştük..
Halada görüşüyoruz..Çok güzel dostluklar kuruluyo..
Sizlerinde dostluğu daim olsun..
Dostluğunuz daim olsun,çok güzel görünüyorsunuz ikiniz de...
Geçmiş olsun bu arada.:gitme:
dostluğunuz daim olsun ...ne güzel :)
Süpersiniz kızlar... Ne kadar güzel görünüyorsunuz. Gamze'me burdaan yeniden geçmiş olsun diyorum, en kısa zamanda seni bekliyoruzzz. :)
Bi kerem cok cirkin ve moruk cıkmışınızzz :dilcikar:
Sesli düşündüm dimi...İçimden kıskancakdım :smiley-cool:
Oy oy oy yisinler sizi nede dadlu cıkmışınız olumunekankayizsmile
Dostlugunuz daim olsun canım olumunekankayizsmile
Sizin bu kadar güzel oldugunuzu hiç düşünmemiştim :dilcikar:
gamzeme noldu kız...
Oyy canımsınnn çok teşekkür ederim fıstığım o senin güzelliğin
Ama kıskanmayalım lütfen :jeyyar: :roflol:
Canım gamzenin ayağı alçıda bide yarın banı bitiyo..yarından sonra döner aramıza merak etme...
Kız kıskanclıgından kızı merdivenden yitip ayaklarının kırılmasınamı sebeb oldun :umursamaz:
Gecmiş ola...He banını gördüm
Donla baklava alıp gidicektim bi dahaki sefere :lepi:
Sağol canım :Saruboceq:Dostluğunuz daim olsun kızlar.
Gamzeye geçmiş olsun bu arada.
ayyyyyy herbikesciklereeeee teşkkür ediyorummmmmm... aslıcımmm benim balllı lokumummm canım ciğerimm özledim seniii ee hasta ziyaretii şart olduu en kısa zamanda alçıma imza atmaya bekliyorum seniii :)))
Ama ama ama ama ben bukadar çirkin değildimm yaaaaa aslı fotoğraf makinen çirkin çekiyoo seninnnn hiç fotojenik çıkmamışımmmm kızımmm sen makineni değiştirrrr :)))
ay ne gündü ama yaaaa ayol hiç susmadık bıcır bıcır konuştukk ee dedikodumu deesekkk aşkmı desek görümcemi desek hasanmı desekk ev dekorasyonumu desek tülmü desekkk emineye bile msn den laf yetiştiridik yahuuuu ohooooooo :))) bunu saymadım aslıcım ona göreeeee :))))
kızım kafayı kırmadık gözü bozmadım ayaktan sakatımm seke seke seksek oyununda rekora koşuyorum değneklerimde varrrr ay bi acaip oldummm değneklerle ürüyorum kol kası yapıcammm anam ne zormuş yaaa :)) alçının olduğu yer kaşınıyo bende şiş istedim annemden şişle kaşıyorum :))) yavrum özledim seni yaaaaa bal köpüğüm benimmm :)))
birimiz sağlam olalımmm aslıcımm lazımız birbirimizeeee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?