(gamze sude murat) yaşadığımız ev :)

Çok güzel eviniz güle güle oturun inşallah :) Maşallah fıstıkta pek tatlı Allah nazarlardan korusun...Bu arada rica etsem mutfaktaki halının markasını öğrenebilirmiyim çok hoşuma gitti dikkatimi çekti

çok tesekkrler..amin temennınız için. halımın markası LiLiLİum canım

güle güle oturun,çok güzel mobilyalarınız sade ama şık,beyaz mavi çok uyumlu hoş olmuş.mutfak dolaplarınız benimkiyle aynı..ama sevmiyorum ben renklerini.birde pencere/doğramalarınız bayağı dökülmüş yaptırma imkanınız varsa yaptırın bence..

aslında yaza tadılat var o zaman eklıcektım resımlerı ama dayanamadım ıste.yaza yenıden cekıcem yıne kızıma oda alıcam onun odasını cekmemıstım o zamn yenı pencerelerle görüsünüze sunarım .:)

eviniz çok ferah ve tertemiz görünüyor ayrıca salondaki aynayı çok beğendim ...Allah huzur ve mutluluğu eksik etmesin...

Güle güle oturun cnm herşey çok güzel. Özellikle tekli koltukların üzerindeki yastıklara bayıldım.

koltuk rengi hoş aksesuarlarda güzel ama mutfağı pek beğenmedim kusura bakma.sağlıkla oturun inşallah

koltuk rengi hoş aksesuarlarda güzel ama mutfağı pek beğenmedim kusura bakma.sağlıkla oturun inşallah

mutfagımın camını yaza pımapen yapıcam dgıstrıcem.. aslında mutfagımın resımlerını eklemıycektım camlarım dökük bıraz ama sonradan caydım ben bu evde oturuyorum sükürler olsunkı kendı ewim evı olmayıp soğukta duranlar var o yüzden sızden saklamak ıstemedım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…