• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(gamze sude murat) yaşadığımız ev :)

gamze_murat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
206
2
46
Samsun
$Fotoğraf4183.webp$Fotoğraf4189.webp$Fotoğraf4190.webp$Fotoğraf4181.webp$Fotoğraf4184.webp$Fotoğraf4186.webp$Fotoğraf4205.webp$Fotoğraf4203.webp$Fotoğraf4212.webp$Fotoğraf4195.webp$Fotoğraf4197.webp$Fotoğraf4199.webp$Fotoğraf4198.webp$Fotoğraf4196.webp$Fotoğraf4211.webp$Fotoğraf4191.webp$Fotoğraf4193.webp$Fotoğraf4192.webp$Fotoğraf4213.webp$Fotoğraf4207.webp$Fotoğraf4210.webp$Fotoğraf4200.webp$Fotoğraf4217.webp$Fotoğraf4216.webp

Çok güzel eviniz güle güle oturun inşallah :) Maşallah fıstıkta pek tatlı Allah nazarlardan korusun...Bu arada rica etsem mutfaktaki halının markasını öğrenebilirmiyim çok hoşuma gitti dikkatimi çekti :34:

Çok güzel eviniz güle güle oturun inşallah :) Maşallah fıstıkta pek tatlı Allah nazarlardan korusun...Bu arada rica etsem mutfaktaki halının markasını öğrenebilirmiyim çok hoşuma gitti dikkatimi çekti :34:

çok tesekkrler..amin temennınız için. halımın markası LiLiLİum canım ;)

güle güle oturun,çok güzel mobilyalarınız sade ama şık,beyaz mavi çok uyumlu hoş olmuş.mutfak dolaplarınız benimkiyle aynı..ama sevmiyorum ben renklerini.birde pencere/doğramalarınız bayağı dökülmüş yaptırma imkanınız varsa yaptırın bence..

güle güle oturun,çok güzel mobilyalarınız sade ama şık,beyaz mavi çok uyumlu hoş olmuş.mutfak dolaplarınız benimkiyle aynı..ama sevmiyorum ben renklerini.birde pencere/doğramalarınız bayağı dökülmüş yaptırma imkanınız varsa yaptırın bence..

aslında yaza tadılat var o zaman eklıcektım resımlerı ama dayanamadım ıste.yaza yenıden cekıcem yıne kızıma oda alıcam onun odasını cekmemıstım o zamn yenı pencerelerle görüsünüze sunarım .:)

eviniz çok ferah ve tertemiz görünüyor ayrıca salondaki aynayı çok beğendim ...Allah huzur ve mutluluğu eksik etmesin...

Güle güle oturun cnm herşey çok güzel. Özellikle tekli koltukların üzerindeki yastıklara bayıldım.

koltuk rengi hoş aksesuarlarda güzel ama mutfağı pek beğenmedim kusura bakma.sağlıkla oturun inşallah

koltuk rengi hoş aksesuarlarda güzel ama mutfağı pek beğenmedim kusura bakma.sağlıkla oturun inşallah

mutfagımın camını yaza pımapen yapıcam dgıstrıcem.. aslında mutfagımın resımlerını eklemıycektım camlarım dökük bıraz ama sonradan caydım ben bu evde oturuyorum sükürler olsunkı kendı ewim evı olmayıp soğukta duranlar var o yüzden sızden saklamak ıstemedım..

Back
X