Gamma Knife tedavisi hakkında bilgisi olan var mı?

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
24
116
İstanbul
arkdaşlar bu tedavi hakkında bilgisi olan varsa veya çevresinde yaptıran varsa bilgi verebilirmi_? benim için çok önemli araştırma yapıyorum......

arkdaşlar bu tedavi hakkında bilgisi olan varsa veya çevresinde yaptıran varsa bilgi verebilirmi_? benim için çok önemli araştırma yapıyorum......
merhaba arkadaşım.bu yöntem beyin tümörlerinde kullanılan bi tedavi yöntemi.benim kardeşime yapıldı.biraz zahmetli bi uygulama.ama sonuçları bizim için oldukça iyi oldu.

nehircim bu konu hakkında bilgi verilirmisin başarı oranı nasıldı şuanda iyisiniz dimi?? çok geçmiş olsun..
zahmeti derken ne gibi biraz bahsedermisin rica etsem benim eşimde beyne giden damarlarda incelme üzerinde epidermoit kist var bir ihtimal bu yöndem olmazsa cerrahi uygulanacak.

Canım eşin nasıl bilmiyorum ama bilgimi paylaşmak istedim.(Umarım iyileşmiştir.)
Geçen yıl anneme marmara üniversitesinde yapıldı bu tedavi.Çok başarılı bir operasyon oldu.Yanlız tedaviden sonra vücut radyason aldığından dolayı ani hareket etmemesi gerekiyor.Doktor anneme yalınayak gezmesi gerektiğini söyledi.Beynindeki ur dökülmeye başlamış çok şükür atlattı bu hastalığı.Allah tüm hastalara acil şifalar versin.

Amin... canım anneninde iyileşmesine sevindim darısı başımıza inşallah
Eşim tekrar gitti özel muaynanesine marmara üniv. hastanesi dr. tekrar mr istedi büyüme hızına göre karar verilecekmiş bunlar zararsız olduğu ama denge sinir sitemi üzerinde oluştuğu için tehliklei olduğu söylendi bu tedaviden bahsetmedi diğer mr çekilsin ben söyleyeceğim
Ameliyat dr larda önermiyor son gittiğimizde yıllarca bu şekilde yaşayan var demiş
üzüldüm bu nedemek şimdi
Strese gelmemesi gerektiği söylenmiş hiçbirşekilde
nasıl gelmeyelim bu sene en zor günlerimizi geçirdik
Umarım biran önce iyileşir o şekilde yaşadığı sürece ben rahatsız oluyorum umarım tamamen geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…