Game Of Thrones'ta oğullarının cenazesi yanında ensest

İhtiyar Delikanlı'da da vardı böyle bi sahne, bana çok mide bulandırıcı geliyor ya :26:

ama çok eski bi zamanı anlatıyor ejderha bile var bilemiyorumki :26:

ona hiç girmeyelim taşlanırız

canım fantastik ama şu ensest olayı gerçekten olmuş sanırım ,okumuştum onu..tarihsel alıntılar falanda var işte...:44:

ama çok eski bi zamanı anlatıyor ejderha bile var bilemiyorumki :26:

ona hiç girmeyelim taşlanırız

Ahahah aynen . Ama Havva ile Adem'in çocukları arasında kan bağı yoktu ALLAH öyle yaratıyordu ilk çocukları, sonradan kan bağı,DNA işin içine girdi diye biliyorum ben. Kimse kızmasın:)

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür sapiklik iceren görsel yayinlar, tipki insandan insana yayilan virüs gibi düsünsel yolla yayilan sapiklik virüsünü iradesi zayif insanlara yaymaktadir.

Insanlar dünya üzerinde , tecavüz, cocuk istismari, siddet gibi olumsuz davranislari engellemek istiyorsa bunlarada karsi gelmelidir.

Nasil ki grip mikrobu bagisikligi zayif insana bulasir ve hasta ederse, sapiklikta bir tür düsünce yolu ile bulasan virüstür, iradesi zayif insan bu tür görselleri bir süre izledigi zaman, sapiklik virüsü o kisiyede bulasacak ve sapiklastiracaktir.

Dünyada son yillarda sapikliklarin giderek artmasinin nedeni, internet sayesinde bu tür sapiklik iceren görsellere daha kolay ulasilabiliyor olmasidir.

Dünyanin daha yasanilir biryer olmasini isteyen ve dünya üzerindeki tecavüz, ensest, cocuklara uygulanan cinsel istismara karsi olan insanlar bu yayinlarada tepki vermelidir.

" izlemek istemeyen kapatsin" demek, giderek yayginlasan sapikliklardan rahatsiz olmamak demektir!

Siz izlemezsiniz kapatirsiniz ama sizin cocugunuz, esiniz, torununuz yada bir yakininiz böyle seyler izleyebilir, eger iradeside zayif ise bu düsünsel virüs kolaylikla bulasabilir!

Bu tür ahlak dışılıklar TOPLUMDA normalmiş gibi lanse edilirse , elbet normalleşir
Sonrada dövünür dururuz ortalık sapık kaynıyor diye önemli olan kumandanın tuşu değil bunların yayınlanması ve normalleşmesi .

bir toplumu çökertmenin en başarılı yolu ahlakını, hayasını ve aile kavramını elinden almaktır . böyle yayınlarda bunu gayet başarılı yapıyor malesef .

bu tür yayınarında rasgele yapıldıgını düşünmüyorum ............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…