Game of Thrones

ay dur merak ettim şimdi başlasam mı tekrar acaba
bu dizileri neden baştan heyecanlı yapmazlar ki yaa, benim gibi beğenmeyip izlemeyen çok kişi vardır kesin...

Allahımm ilk bölüm diye yanlışlıkla 2 den başlamışım.. ŞOKTAYIM

Bu dizi beni benden alıyor. Başka diziler izlediğimde saygısızlık ediyormuşum gibi hissediyorum o derece..

Şiddetle tavsiye ediyorum.....

bu dizinin 1 bölümünü izleyen bütün Türk dizilerinde tiksinir.kesinlikle seyrettiğim en sağlam en kaliteli dizi.İnsan bitmesin diye izlemeye kıyamıyor

Sırf bi hafta beklememek için izlemiyorum şuan Sonlara doğru gelsin dizi o zaman başlayacağım.. :)
yoksa bir hafta oluyor size bir iki ay..

yok yok bu dizi bekleye bekleye izlenmiyor unutuyorum kim kimdi
Arka arkaya izleyip bitirmek en iyisiymiş. 4. sezon 2.bölüm bomba oldu ama şimdi durağanlaştı işte.
Sansa'da ne zaman kendi adına kararlar vermeye başlayacak ne zaman birine "Hayır!!!" diyebilecek merak ediyorum.

Ilk 3 bölümünü izledim, devamini yarin izlicem.. Ilk bölümler biraz sIKIcI ama..

Son düzenleme:
Yaklaşık bir hafta da vakit bulduğum her an uykumdan feragat ederek yayınlanmış 4 sezonu da izledim..
baaaayıldımmm..yalnız 20 yaş altı türk genci izlemesin mümkünse
Hakikaten abartı sevişme ya da yiyişme diyeyim sahneleri var bazen iğrenç ötesi bile oluyor..

başladım ve sıkıldım pöfffffffffff yorumları okudum sanırım zorda olsa devam edicem .sarar belki bi yerinden beni

4.sezon 9. bölümü de dün izledim...Son bir bölüm..

Lannisterler midemi bulandırıyor...bide şu süt emen çocok ve annesi nedin baldızı

1. sezon 9. bölümdeyim..lannisterlerin ensest ilişkileri iğrenç..sanırım sen son sezondasın

Ben 4.sezondayım...

Sorma, onlar iğrenç ötesi...Midem bulanmıştı benimde, kusacaktım nerdeyse...
2.3.sezon çok daha heyecanlı ve ters köşe olan konular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…