• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Game of Thrones

1. sezonda ki tadı alamadım ben nedense, sıkıldım izlerken

ben de 1.sezonu çok beğenmiştim hatta 2. sezon için sabırsızlanıyordum ama inanılmaz sıkıcı geldi bu sezon. hatta yeni bölümler çıksa da takip etmiyorum bile, izlemediğim bölümleri var. bakalım nasıl olacak devamlılığı?

ben çok beğeniyorum diziyi
hatta her hafta merak etmektense
kitabını alayım dedim şimdi ona da başladım.

kitapları daha güzel.hatta bence fantastik edebiyat konusunda yüzüklerin efendisiyle yarışır.benim için burun farkıyla da kazanır :51:

favori dizim,yeni sezon gelsede izlesek ya eski bölümleri izlemek istemiyorum :5: alternatif önerebileceğiniz bir dizi var mı kızlar ??

favori dizim,yeni sezon gelsede izlesek ya eski bölümleri izlemek istemiyorum :5: alternatif önerebileceğiniz bir dizi var mı kızlar ??

2. sezon çok çabuk bitti kış geliyo kış geliyo dediler muhteşem bişi bekliyodum ama hayal kırıklığı karşımızda zombiler.Sana önerim dexter ,preson break ,supernatural, belki izlemişsindir izlemediysen lost

10 bölüm beklemek zor oluyo ama...sezon bitince hepsini birden izliyorum....müthiş bi dizi....:128:

ben bu diziye kesinlikle hastayım ejdarhalarada aşık oldum resmen

Sabırsızlıkla beklediğim bir dizi. Her şeyi ile mükemmel bence.

O kadar uzun ara veriyor ki, diziyi unutuyorum bazen. Allahtan kitaplarını okudum. Gerçi kitapla farklı bir 2.sezon finali oldu, heyecanlıyım çok 3.sezon için

Back