Game of Thrones

Şimdi düşününce... Çabuk geçti ya... Az bi zaman kaldı. :)

[video=youtube;RzI9v_B4sxw]http://www.youtube.com/watch?v=RzI9v_B4sxw[/video]

artık son 3 mü demeliyiz bilmiyorum pazartesi günü cnbce de izleyebileceğiz

son 2 diyorum ben de :) Hatta son 1 buçuk, pazartesi sabahı 5 6 gibi malum yere düşmüş olur :)

evet yaa ben çok heyecanlıyım gerçi kitabı okuyan bir arkadaşımdan baya spoiler almıştım bu sezonla ilgili ama olsun yinede heyecanım azalmadı . Kızlar sevdiğiniz/sevmediğiniz karakterleriniz kim???
Benimki Arya Stark nedense bayılıyorum , nefret ettiklerimiz belki aynıdır tabiki benim en fazla Joffrey anneside dahil buna

ben de heyecanlıyım, hatta izleyemiyorum :) ben de şu ana kadar çıkan bütün kitaplarını okudum, ne olcak bitcek biliyorum ve işte en beklediğim yerler geldiği için ya kötü olmuşsa moduna girip izlemeye kıyamıyorum, tabi bi 30 40 dk sonra izlemeye başlayacağım, bütün gün zor bekledim.

ben jamie lannister'ı seviyorum niyeyse, en nefret ettiğim de littlefinger. bir de en başarılı tyrion'ı buluyorum

Aylarca bekle ve yayınlandığı gün izleyeme... Yarına kaldı artık... :/

Dün gece beklenmedik bir şekilde yorgunluktan bayılmışım

Daha fazla bekleyemeyeceğim, sabahın körü mörü izlemeye başlamam lazımm

canım dizimin 3.bölümünü izledim ahh khaleesi ah bu hatun candır ya

kitabını okuyan var mı alsam mı seriyi ?

Ben de Khaleesiciyim Bi de Jon Snow'u seviyorum, şu özgür insanların aslında savaşında da haklı olduğunu düşünüyorum.

Seriyi de yaz tatilinde okuyacağım inşallah.

Ergen kral Joffrey' i seven var mıdır bilemiyorum. Ben nefret ediyorum. Little finger' ı seviyorum. :)) Birine benzettiğimden belki de...

daha yeni başladım seyretmeye.1.sezonun 8.bölümündeyim.
favorim Arya.
artı kurtlara bayıldım çok iyi düşünülmüş kurt meselesi
drogo ve Daenerys Targaryen işte o khaleesinin aşkı hoşuma gitti.
nefret ettiklerim joffrey,annesi ve sansa
.

Ben okudum seriyi, şu an Ejderhaların Dansı'nı bekliyorum.
Okunmaya değer, ben çok beğeniyorum kitabını da...

khaleesi kraliçe olsun adaletli köleliğe karşı ayrıca mincik ejderhaları var çok tatlı.jofreeyi de bi elime geçirirsem ağğzını burnunu kırcam psikopat manyak sadist velet

Bugün biraz kafamı dağıtmak için son bölümü izleyeyim dedim abooooowww izlemez olaydım daha beter oldum.

Tvde son bölümün son sahnesine denk geldim. Bi bakayım dedim. Keşke izlemeseydim.

Tepkim buydu yalnız... " "

En sonunda beklenen bölüm geldi, the red wedding

Güzel yapmışlar, bir kaç sahneyi daha aynı bölümde göstermelerini umuyordum, umarım sonraki bölümde gösterirler atlamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…