Galiba vajinismusum...

Hanımlar merhaba evleneli bir hafta oldu. Kendimi sürekli kasarak eşimi itiyorum ve iliskiye engel.olmaya çalışıyorum. Evlendigimizden beri içime biraz giriyo ancak kendimi kastiğım icin devam edemiyoruz . Vajinamda çok fazla yanma hissi oluyo bu yanma hissi daha çok kasılıp devam edememe sebep oluyo. Kayganlaştirici jel kullaniyoruz yeterince ön sevismede oluyo evlenmeden once bu tarz korkularim yoktu ve çok rahattim aslinda simdide cok rahat olmama ragmen kasmayı ve bacaklarimi kapatip esimi itmegi engelleyemiyorum. Doktora gitmeyi düsunuyorum daha baştan önlem alabilmek icin. Ama doktora gitmekten bjle korkuyorum parmak egzersizi verir vs diye. Eşim parmakla deniyo çok irkiliyorum ancak dedgim gibi penisi neredeyse her denedigimizde icime alabiliyorim ancak kasmaktan dolayı devami gelemiyo. Bu konuda nasil bir rahatlama saglayabilirim nasil kasmami engelleyebilirim eşim problem etmesede ben buju kendime dert edinip yarım hissediyorum kendimi. Dedigim gobi korkmiyorum acısıda umrumda degil ama yanma hissine dayanamadigim ve kendimi kastigim icin devami gelemiyo . Elbette dkktora gidecegim beklemek gibi bir niyetim yok ama burdaki arkadaslarinda tavsiyesine ihtiyacim var. Çunku tecrubeler insana çok destek oluyo tavsiye duymaya cok ihtiyacim var kasma ve yanma problemini nasil cozebilirim
Bende 1 yıllık evliyim senin gibiydim çok üzülüyordum eşim dert etmiyordu ama insan yinede huzursuz oluyor doktora gitmeyi felan denedim ama gitmedim inanmazsin ama 1 yillik evliliğim süresinde 4 ay önceye kadar aynı sorunları yaşadım bir türlü olmuyordu ama zamanla geçti bu kadar beklemek istemeyebilirsin sen gitmek istersen git YouTube'den yenme videolari izliyordum ama hiç bir işe yaramiyordu ve hamile de kalkamadım bu sorun olduğu sürece şuan 3 aylık hamileyim yener yenmez hamile kaldım insaAllah seninkide en kısa sürede geçer ne kadar kötü bir durum olduğunu biliyorum malesef

Çok teselkur ederim... ne tavsiye edersiniz siz bu problemi nasil yendiniz
Ben çok korkak bir insanim🤭 kendimi öyle bir kasiyordum ki kasmicam diyordum bir bakıyorum ki kasılmış ben yapmıyordum kendi oluyordu resmen kimseyede demedim kendi kendime çok üzülüyordum 1 ay bekle kendini elinden geldiğince serbest birakmaya çalış ben kendimi teselli ederek yendim motivasyon konuşması yapıyordum kendi kendime mesela diyordum ben korkuyorum ama ilerde hamile kalsam ya da başka kadinlar 3 kiloluk bebek doğuruyor ya da tüm kadınlar bundan zevk alırken ben niye öyle yapıyorum kendine güven her gun deki bugün olacak yapacam bunda korkacaka hicbisey yok bir gun olmadi pes etme yarın dahada inan ilişki sırasında en ufak olan bir gelişmemi oldu çok sevin deki yarin daha da büyük bir gelişme olacak biliyorum kolay değil ama biraz böyle denr 1 hafta dene 1 ay dene sonra doktora gitmek istersen gidersin kendin çözmeyi dene internetten videoları izle mesela oradaki doktorlar o kadar güzel anlatıyorki Kendi kendine diyorsun ki ben bugün yapacam bunda hiç bişey yok ama hemen pes etme

Merhaba 🌸
Bende aynı durumu yaşadım yaklaşık 6,7 ay savaştım bununla . Doktora gitmeden yendim korkularımı . Tabiki herkes kendi kendine yenemeyebilir . Profesyonel bi yardım almak zorunda kalabilirsiniz.
Ben de aynı şekilde çok kasıyordum sanki içerde bi duvar varda penis ona çarpıyodu öyle küt küt ses geliyodu eşim girmeye calisirken düşün yani o kadar esnek ve yumuşak bi yapıyı kendimi kasmaktan o hale getiriyodum tabiki bunun sebebi . İlk denememizde çok fazla kuruydum ve eşim biraz sert davrandı hem çok canım yandı hemde çok kanamam oldu adet olsam o kadar gelmezdi . Bu benim korkmama sebep oldu tekrar girerse aynı durumu yaşarım korkusu oluşturdu. Araştırdım biraz . Eşime de söyledim ön sevişmeti uzun tutması gerektiğini . Kafamdaki tüm kötü düşünceleri stersi herşeyi bi köeşeye bıraktım. Hemen olmadı ama zaman aldı . Gerçekten insanın elinde olan birşey bu ne kadar çok sterse varsa bu ister istemez yatağa da yansıyor . Parmak egzersizi yaptım parmaklarımla kendim yaptığımda çok rahat giriyodu hiç kasmıyodum eşime gelince korkuyodum. Derin derin nefes almayı denedim ilişki esnasında ve diz dirsek pozisyonundaydım bidaha baktım ki zevk alıyorum eşim girmiş bile . Fark bile etmedim . Romantik bi ortam herşeyden uzak bir kafa ve kendine güven herşeyi halledebiliyor . Kendine güven ..🌸

Merhaba 🌸
Bende aynı durumu yaşadım yaklaşık 6,7 ay savaştım bununla . Doktora gitmeden yendim korkularımı . Tabiki herkes kendi kendine yenemeyebilir . Profesyonel bi yardım almak zorunda kalabilirsiniz.
Ben de aynı şekilde çok kasıyordum sanki içerde bi duvar varda penis ona çarpıyodu öyle küt küt ses geliyodu eşim girmeye calisirken düşün yani o kadar esnek ve yumuşak bi yapıyı kendimi kasmaktan o hale getiriyodum tabiki bunun sebebi . İlk denememizde çok fazla kuruydum ve eşim biraz sert davrandı hem çok canım yandı hemde çok kanamam oldu adet olsam o kadar gelmezdi . Bu benim korkmama sebep oldu tekrar girerse aynı durumu yaşarım korkusu oluşturdu. Araştırdım biraz . Eşime de söyledim ön sevişmeti uzun tutması gerektiğini . Kafamdaki tüm kötü düşünceleri stersi herşeyi bi köeşeye bıraktım. Hemen olmadı ama zaman aldı . Gerçekten insanın elinde olan birşey bu ne kadar çok sterse varsa bu ister istemez yatağa da yansıyor . Parmak egzersizi yaptım parmaklarımla kendim yaptığımda çok rahat giriyodu hiç kasmıyodum eşime gelince korkuyodum. Derin derin nefes almayı denedim ilişki esnasında ve diz dirsek pozisyonundaydım bidaha baktım ki zevk alıyorum eşim girmiş bile . Fark bile etmedim . Romantik bi ortam herşeyden uzak bir kafa ve kendine güven herşeyi halledebiliyor . Kendine güven ..🌸peki

Merhaba 🌸
Ben de aynı şekilde çok kasıyordum sanki içerde bi duvar varda penis ona çarpıyodu öyle küt küt ses geliyodu eşim girmeye calisirken düşün yani o kadar esnek ve yumuşak bi yapıyı kendimi kasmaktan o hale getiriyodum tabiki bunun sebebi . İlk denememizde çok fazla kuruydum ve eşim biraz sert davrandı hem çok canım yandı hemde çok kanamam oldu adet olsam o kadar gelmezdi . Bu benim korkmama sebep oldu tekrar girerse

Merhaba 🌸
Ben de aynı şekilde çok kasıyordum sanki içerde bi duvar varda penis ona çarpıyodu öyle küt küt ses geliyodu eşim girmeye calisirken düşün yani o kadar esnek ve yumuşak bi yapıyı kendimi kasmaktan o hale getiriyodum tabiki bunun sebebi . İlk denememizde çok fazla kuruydum ve eşim biraz sert davrandı hem çok canım yandı hemde çok kanamam oldu adet olsam o kadar gelmezdi . Bu benim korkmama sebep oldu tekrar girerse aynı durumu yaşarım korkusu oluşturdu. Araştırdım biraz . Eşime de söyledim ön sevişmeti uzun tutması gerektiğini . Kafamdaki tüm kötü düşünceleri stersi herşeyi bi köeşeye bıraktım. Hemen olmadı ama zaman aldı . Gerçekten insanın elinde olan birşey bu ne kadar çok sterse varsa bu ister istemez yatağa da yansıyor . Parmak egzersizi yaptım parmaklarımla kendim yaptığımda çok rahat giriyodu hiç kasmıyodum eşime gelince korkuyodum. Derin derin nefes almayı denedim ilişki esnasında ve diz dirsek pozisyonundaydım bidaha baktım ki zevk alıyorum eşim girmiş bile . Fark bile etmedim . Romantik bi ortam herşeyden uzak bir kafa ve kendine güven herşeyi halledebiliyor . Kendine güven ..🌸
Yanma kasmadanmi kaynaklidir peki.... yanmaya nasil dayaanabolirim

Yanma kasmadanmi kaynaklidir peki.... yanmaya nasil dayaanabolirim
Evet kesinlikle canının yanması kasmaya kaynaklı . Kendini ne kadar çok kasıyorsan o kadar çok canın acıyor şimdi bile aynı bazen ağrılı oluyor yeterince uyarılmadığımda ve kendimi kasıyorum bazen ilişkiye girerken bu sebepten. Vajina ağzında olmasada içerde yine ağrılı bi ilişkiyle karşılaşıyorum. Seks=Rahat kafa benim için ne kadar kötü düşünceden uzak olursam o kadar rahat geçiyor. İlkinde de kendimi topladım derin derin nefes aldım ona olan sevgimi güvenimi düşündüm . Yaşadığımız güzellikler ve yaşayacağımız güzellikleri düşündüm bu beni çok rahatlattı tavsiye ederim..

Hanımlar merhaba evleneli bir hafta oldu. Kendimi sürekli kasarak eşimi itiyorum ve iliskiye engel.olmaya çalışıyorum. Evlendigimizden beri içime biraz giriyo ancak kendimi kastiğım icin devam edemiyoruz . Vajinamda çok fazla yanma hissi oluyo bu yanma hissi daha çok kasılıp devam edememe sebep oluyo. Kayganlaştirici jel kullaniyoruz yeterince ön sevismede oluyo evlenmeden once bu tarz korkularim yoktu ve çok rahattim aslinda simdide cok rahat olmama ragmen kasmayı ve bacaklarimi kapatip esimi itmegi engelleyemiyorum. Doktora gitmeyi düsunuyorum daha baştan önlem alabilmek icin. Ama doktora gitmekten bjle korkuyorum parmak egzersizi verir vs diye. Eşim parmakla deniyo çok irkiliyorum ancak dedgim gibi penisi neredeyse her denedigimizde icime alabiliyorim ancak kasmaktan dolayı devami gelemiyo. Bu konuda nasil bir rahatlama saglayabilirim nasil kasmami engelleyebilirim eşim problem etmesede ben buju kendime dert edinip yarım hissediyorum kendimi. Dedigim gobi korkmiyorum acısıda umrumda degil ama yanma hissine dayanamadigim ve kendimi kastigim icin devami gelemiyo . Elbette dkktora gidecegim beklemek gibi bir niyetim yok ama burdaki arkadaslarinda tavsiyesine ihtiyacim var. Çunku tecrubeler insana çok destek oluyo tavsiye duymaya cok ihtiyacim var kasma ve yanma problemini nasil cozebilirim
Doktora giderseniz muhtemelen size uyuşturma etkisi olan krem verecek, onun sayesinde yanma hissinden kurtulabilirsiniz, korkmanıza gerek yok. İsterseniz sizde kremi alabilirsiniz emla isimli bir krem var onu öneririm.

Evet kesinlikle canının yanması kasmaya kaynaklı . Kendini ne kadar çok kasıyorsan o kadar çok canın acıyor şimdi bile aynı bazen ağrılı oluyor yeterince uyarılmadığımda ve kendimi kasıyorum bazen ilişkiye girerken bu sebepten. Vajina ağzında olmasada içerde yine ağrılı bi ilişkiyle karşılaşıyorum. Seks=Rahat kafa benim için ne kadar kötü düşünceden uzak olursam o kadar rahat geçiyor. İlkinde de kendimi topladım derin derin nefes aldım ona olan sevgimi güvenimi düşündüm . Yaşadığımız güzellikler ve yaşayacağımız güzellikleri düşündüm bu beni çok rahatlattı tavsiye ederim..
Ablacim cok tesekkur ederim

Allahım ağlamak istiyorum artık ne kadar çok çaresiz kadın var benim gibi 🥺 bende 1 aylık evliyim ve aynılarını yaşıyorum 🥺🥺🥺

Allahım ağlamak istiyorum artık ne kadar çok çaresiz kadın var benim gibi 🥺 bende 1 aylık evliyim ve aynılarını yaşıyorum 🥺🥺🥺
Karganlastirici deneyin . Önce avcunuza sikip parmağınız ile vajina içine itin. Sonra penise uygulayın kayganlastiriciyi daha kolay girmesini sağlar kesinlik le

X