Galiba Tekrar Hamileyim Lütfen Yardım!

NaZo_GeLiN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
117
0
35
Arkadaşlar ben 2 ay önce düşük sonucu kürtaj oldum ve doktorum 3 ay beklememi söyledi bende "diğerini 7 ayda buldum hemen olacak değil ya" deyip ilk regl tarihimi öğrendikten sonra korunmadım şimdi de 5 günüm geçti test yaptım anında çift çizgiyi gördüm.Şu anda çok sancım var ve hafif lekelenme yarın doktora gideceğim ama sizlere sorum bu şekilde olupta bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı aranızda yardımcı olursanız çok sevinirim...

canım bu konuda bilgim yok ama inşallah hamişsindir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
iyi haberlerini bekliyoruz

hiç korkma canım düşükten sonra hiç regli olmadan bile hamile kalıpta sağlıklı doğum yapanlar var .bu lekelenme üsyüne görmede olabilir .. ama yinede sen bu gün dinlen ve kendini yuorma ..ALLAH aynı acıyı yaşatmasın inşallah

canim bende gecen sen ebu zamanlar düsüsk yapmistim ve isteyerek 6 ay boyunca korunduk ama ben kürtaj olmamistim simdi bende hamileyim korunmayi biraktiktan 6 a sonra hamile kaldim ve benimde bazen hafif sancilarim var bugün doktorumla konustum o agrilar normal dedi haftaya randevum var keseyi ve kalb atisina bakmak icin insALLAH sende hayirklisi ile kucagina alirsin bebegini bizim diger hamilelere göre biraz daha dikkat edip cok dinlenmemeiz gerek düsük oldugu icin sende bol bol dinlenmeyi ihmal etme

Doktora gözükünceye kadar istirahat etmelisin.Mümkün olduğunca hareketsiz kal.
Güzel haberler verirsin umarım.:nazar:

vala canım yine yanlıs bilgi vermek istemem ama kürtajdan hemen sonra hamiş kalan çok kişi duydum.umarım istediğin gibidir.bebisin kaç günlükken düstü??

cnm bende düşük sonrası hiç regl görmeden hamile kaldım.uzmanlar düşük sonrası rahimin normalden daha fertil durumda oldugunu söyluyorlar.hafif lekelenme bebek yerlesirken bazı ince kılcal damarlar rahim içinde zarar görurmuş ondan kaynaklanıyordur sanırım.
Sancın normal benimde coktu...ama sen bir uzmanla görüş cnm

oncelikle tebrikler cnm lekelenmen eger kahverengiyse korkma surekli sirt ustu yat hatta tuvalet ihtiyaci disinda mecbur kalmadikca kalkma derim ama pembe kanama baslarsa iste o dusuk sebebidir bir an once doktora gitmeni tavsiye ederim cnm

nazocuüum ilkinde çok mutlu olmuş sonra kürtajı duyunca çok üzülmüştüm dilerim Rabbim ikincini hayırlısıyla kucağına almanı nasip eder çok tebrik ediyorum tatlım çok sefindim

canım tebrik ederim benim komşumda düşükten sonra hemen hamile kaldı şu an 5 ay oldu ve kendide bebegide saglıklı bende düşük yaptım 2 ay olcak banada iki adetten sonra devam et dedi ama bende o cesaret yok daha hala korku içindeyim ALLAH SANA ve bizlere saglıklı evlat lar nasip eylesinn bebegin ve sen ALLAHA emanet olunn

canim benim ya ben de bir dusuk yaptim ve dr bana da 3 ay korund edi yumurtlama gununu hesaplayarak korunduk...simdi hamielyim bir sorun yok cok sukur...

sen galiba 1 ay adet gormusun korunmadin mi?? ya bazen olabiliyor boyle hemen...Allah kucagina almayi nasip etsin insallah bir sorun olmaz cnaim onceki dusuk oldu,bu da öyle olacak diye birsey yok ...Allah tamamina erdirsin bebegini de seni de korusun insallah....

canim benim ya ben de bir dusuk yaptim ve dr bana da 3 ay korund edi yumurtlama gununu hesaplayarak korunduk...simdi hamielyim bir sorun yok cok sukur...

sen galiba 1 ay adet gormusun korunmadin mi?? ya bazen olabiliyor boyle hemen...Allah kucagina almayi nasip etsin insallah bir sorun olmaz cnaim onceki dusuk oldu,bu da öyle olacak diye birsey yok ...Allah tamamina erdirsin bebegini de seni de korusun insallah....

1 ay korundum sadece hemen olabileceğini hiç düşünmedim.

Canım öncelikle tebrik ederim..düşükten sonra bazen regli bile olmadan hamile kalan çok oluyor...Ama önemli olan ilk düşüğünün sebebi..
eger düşük nedenin belli ve tedavi olduysan korkma..İlk 3 ayda devamlı kontrole git Allahın izni ile birşey olmaz canım..
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Benimde Lekelenmeler Oluyo Insallah Biseyin Yoktur Canaim Ama Normalde Gebelikte Bazen Kahverengi Lekelenmeler Gormek Normalll Yinede Dr Gorunn

X