Galiba paranoyak oldum

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
31
118
Ankara
Kızlar merhaba .
Benim sıkıntım da fayans sayarak halı deseni inceleyerk başladı . Daha sonra bütün yazıları okumak araba plakalarının aritmetik ortalamasını almakla devam etti . Bunları geçtim daha önce ailemde yada benim hayatımda bir aldatma durumu olmamasına rağmen sürekli erkek arkadaşımdan şüphe ediyorum . Çok faal dışa dönük olsam da sürekli içten içe kendime güvensizlik yaşıyorum . Ve bu durum benim canımı çok sıkıyor . Bir olay karşısında hemen olumsuz düşünüyorum kendi kendime kuruyorum :S ben galiba deliriyorum :S:84::84::84:

canım aynı olaylar bende de war hatta ben mesela birilerinin sürekli arkamdan konuşgtuğunu falan düşünmeye başlıyorum iice psikolojim bozuluyo psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık acaba bu bi hastalığın belirtisimiii

kendim aşmak istiyorum psikologdan önce keşke yapılacak bir şeyler olsa
İlerlerse iyice artarmış . Şehirdışında okuyorum haftasonları geliyorum evime ailemi de işkillendirmek istemiyorum akılları bende kalır böyle bir şeyi duyunca

hımm anladım cnmm.. ewet ailenide üzebilirsin bulunduğun yerde bi psikolağa gitmeyi denesen
bu olay bende de ünv. okurken başladı bende şehir dışında okuyordum..
sebebini ise yurtta olan dedikodular türlü türlü oyunlara bağlıyorum

Araştırabilirim ablacım ama malum öğrenci bütçesiyle yapılabilecekler sınırlı

hım anladım cnm benim doğru söylüyosun ..
dewlet hastanelerinde oluyo sanırım psikolglar ama onlarda nasıl dawranırlar malum..
kimseyi umursama kulağını tıka herşeye sewgilinde seni aldatsa bile bu dünyanın sonu değil böyle şeyler düşünmeye bak bende ünv. dede aynıydım halada dewam ediyo ünv. deki sorunlar neymiş diorum ewlenince hayatın tadını çıkarmaya bak birdaha kolay kolay gelmiyor o seneler geri istesen bile gelmiyor cnm..

kendi okulumun psikologuna bi gider bakarım olmazsa da kendim çözerim dediğin gibi . Sadece sevgilimde değil arkadaşlarımda da bu güvensizlik sorununu yaşıyorum . Umarım çözülür sizinki kadar uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…