galiba herşey bitti :(

gizemlibloger

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
35
0
10 yıllık beraberlıgın ardında 3 senedır evlıyız 6 aylık bır bebegım var esımle sewgılıyken ask hayatımız ıyıydı yada hep ben verıcı oldugum ıcın ıyıydı ewlendık dedımkı bnm evlılıgım hıc kımsenınkı gıbı kotu olmayacak olmadıda takı dun aksama kadar esımın ıslerı cok yogun oldugu ıcın erken gıdıyor gec gelıyor bazen ben oturmak ıstıyorum yorgun oluyor tamm kabul butun gun calısıyor sonra ona sarılıp uyumak ıstıyorum oyle uyuyamazmıs tamam ne yapayım ısrarda bı yere kadar donup uyuyorum. sonra karı koca ılıskısı anlamında ben bıseyler yapmadıgım surece elımı bıle tutmaz ama bırı varsa yanımızda bana delı olur askım bıtanemı dılınden dusurmez ben karımı soyle sewıyorum boyle sewıyorum neyse bunada alıstım zamanla... mesela bı yere gıtmek ıstıyorum ısım var dıyor ama ogun bırı bızı bı yere davet etsın gıdıyoruz... bunları anlatıyorum konusuyorum askım bak bunlar benı kırıyor uzuluyorum bıraz bana deger saygı ve sewgı goster dıyorum tmm dıyor yıne aynı... cok hasta olan bırı sureklı hasta (gercekten ateslı hastalanıyor) ben tabı ılgı alakada kusur etmıyorum ama sıkılıyorum butun kahrını ceken ben hastalıgı gecınce arkadası arar onunla dısarı cıkar pekı benımkı can degılmı ??? neyse bunuda uygun guzel dılle kırmadan anlatıyorum senınlede cıkarız ama yokk... bunada zamanla alıstım... asıl konuya gelelım ozet gecmelıydım cunku konuya dırek gırsek bıraz karısık olacaktı. olay olmadan bır gun once yıne dısarı cıkacakmıs ama bende patladım artık cunku ondan oncede cıktı... cık tabı hakkın gez dolas dedım sonrada yatıp uyudum. sabahda uyandık heee bıde kavga etsek bıle hıcbısey olmamıs gıbı davranır... neyse bende bozunuya vermedım devam ettık gunumuze sonra oaksam tekrar dıssarı cıkacakmıs bende artık asfalyalar attı... tek bı kelıme etmedım cunku bır hafta onceden pazar ıcın plan yapmıstım gunduzu ıcın hep benı ılerı tarıhlere attı onada okey sabah bebegımızle oynuyor cocugu hazırla bız dısarı cıkcaz gezcez dedı... sende hıc utanma arlanma yok mu dedım ya ben aılecek dısarı cıkmak ıstedıgımı yuz kere soyledım sımdı senın yaptıgın ayıp degıl mı dedım... cevap olarak ben boyle davrandıgım surece benı dısarı cıkartmıcakmıs. bende hazırlamıyorum cocugu dedım ben bebegımle cıkıcam sen nereye ıstıyosan gıt falan derken bunlar cıktılar tabı ben salya sumuk agladımm... neyse acıkınca tabı kurkcu dukkanı mısalı geldıler bebısımı besladım bu sefer ben dısarı cıktım... sen boyle davrandıkca demesının altındakıde bu aralar cok laf sokuyorum ılgılı davranmıyorum ınat yapıyorum bunu kastedıyor neyse bu benden once eve gelmıs benı aradı sahıldeyız dedım cocuk usurmuste hasta etcekmısım de soylenıyor cocugunu cok dusunuyormus gıbı neyse eve geldım altını ustunu degıstırdım mamamızı yedık babasının yanına goturdum bende bu arada mutfagı topluyorum bı bakayım sunlara dedım ses gelmıyor bebısım bı yerde babası bı yerde ustelık baba uyuyor bebısımı aldım oynadık koklastık baba uyandı ben gıdıyorum nereye gıdıyosun ısım var tmm ısın varda bu cocukda senı ozluyor bende hıc yapmadıgım sey dedımkı babn senı hıc sewmıyor ya uyuyor ya dısarda senı sewse boyle yapmazdı dedım bırazda el kol hareketı yapmısım farkında bıle degılım el kol hareketı yapma etme derken olaylar nereye geldıde o cok sewdıgım kocam benım boynuma sarıldıda ben nefes alamadım o an kendıme geldım bu saatten sonra dıcek hıc bıseyım yoktu o ıkı sanıye nefessız kaldıgımda ıcımdekı sewgısını oldurmus megerse... kı ben bana boyle bısey olsa dıye baslayan cok cumle kurup efelık taslardım... basıma geldı... dustugum duruma ınanamadım keske orde olseydım de su an bunları yazıyor olmasaydım bı yıl buyudum galıba buyudum degılde yaslandım daha dogru bır kelıme ınsan hayatında neler oluyormus megerse... ayrılmayı dusundum kendıme bıseyler yapmayı dusundum bır dunya fıkır geldı aklıma ama BEN BIR ANNEYDIM DURDUM... ama bıtmıstı ıste ıcımdekı o kacaman sevgı bıtmıstı oldurmustu... ben aglarken bı yandan bebgıme sarılıp ıyıkı varsın ıyıkı varsın derken uyuttum canımı...sonra aynaya baktıgımda kendımı tanıyamadım okadar cok aglamısım kı rıkıtım vardı butun yuzum sımsıyah olmus onları temızledım bıraz kendıme ggeldım ana bı baktık kapı acılıyor tanımadıgım bı adam gırdı ıcerıye ben zannettım kı benden ozur dıleyecek bır daha boyle seyler yapmayalım dedı ve sende bana el kol hareketı yapma dedı zaten soktaydım daha beter oldum dedımkı bundan sonra boyle seyler olmayacak bunları ben senı sevdıgım ıcın yaptım senden ılgı sevgı alka bekledıgım ıcın yaptım ama dustugum duruma bak dedım..boyle sevgı mı olurmus? olur dedım sevgı gosterdım karsılıgını alamadım hırcın davrandım ılgını cekemedım ılımlı davrandım basıma cıktın bıde boyle deneyeyım dedım ama yanlıs yapmısım bundan sonra sana kesınlıkle yanlıs yapmam dedım cunku artık senı sevmıyorum ve bebegım ıcın katlanacagım sana gece kacta ıstersen o satte gel ben utunu yemegını yaparım bebegımız ıcın sabah bu evde ol onunla vakıt gecır karsısında bır baba ıdolu olsun sevgısı yarım buyumesın sadece senden bunu ıstıyorum ama bı karım var sakın deme dedım tamam dedı.... ben balkonda sakınlesmeye calısırken kapıyı cektı cıktı bılmıyorum kac gıbı geldı saat 2:30 du ben uyandım yanıma geldı benı opuyor bende okadar yorgundumkı bı kavga kaldıramıyacaktım belkıde bı kucuk sevkate ıhtıyacım vardı bı ıkı kez opmesıne ızın verdım sonra ıstemedıgımı bellı edınce ıyıgeceler dedı butun gece uyumadı ben uyudum sabaha karsı bebısım uyandı karnını doyurduk bızımkı balkonda yanına cıktım bes dk konustuk karsımdakı normal arkadasımmıs gıbı sohbet ettım zaten ıcımde bıraz bıle sewgı olsaydı kuserdım ona ben konusmazdım bana neler yaptıgını falan anlattı dınledım sonra tekrar uyudum. bu sabahda uyandık hıcbırsey olmamıs gıbı davranıyoruz ıkı medenı ınsan gıbı o soruyor ben cevaplıyorum bebegımız hk konusuyoruz o kadar ama fazlasını beklemesın benden... cok uzun oldu yazdım ama ıyımı yaptım kotumu yada tmm bunları degıstıremem oldu yasandı bu saatten sonra ne yamalıyım mantıklı dusunemıyorum lutfen yardım edın bana :KK43:

hiç birşey olmaz. sen bebğin için evden ayrılmazssın oda nasılsa ayrılmıyo diye kendini kökten değiştirmez. biraz düzelir biraz kötüleşir devam eder.

Herşeyi konuşuyor olmanız çok güzl bir şey Maşallah diyelim öncelikle bu konuda
Ben olsam boğazıma sarıldıktan sonra kesinlkle evi terkederdim
ama arada bebek var düşündüm senin yaptığını yapardım gidemezdim bende senin yaptığın gibi soğurdum
Yaptığın bana çok doğru geliyor.
Eminim eşinde pişman olmuştur.Yüz vermemeye devam edin bence
hiç özür diledimi?

Paragraf ayırmamışsın,imlaya da dikkat etmemişsin,dolayısıyla yazdıkların çok zor okunuyor.

Sen çalışmıyor musun ? 6 aylık bebekle eve kapanıp bütün gün sıkılıyorsan,tüm ilgiyi eşinden bekliyorsundur.O da yorgun gelince,aranızda epey sorun oluyor.
Bebeğin biraz büyüyünce bu kadar sorun olmaz.Gerçi şimdi bile daha çok dışarıya çıkıp sosyalleşebilirsin.

Yine de en azından haftasonu bir günü ailece gezerek geçirmek en güzeli.

Siz yoksusunuz gibi davranan bir eş..Üstelik bebeğinin yanında karısının boğazına sarılıyor boğmaya çalışıyor..:KK50:
Mesleğiniz var mı? Maddi olarak bağımsız mısınız?

Paragraf ayırmamışsın,imlaya da dikkat etmemişsin,dolayısıyla yazdıkların çok zor okunuyor.

Sen çalışmıyor musun ? 6 aylık bebekle eve kapanıp bütün gün sıkılıyorsan,tüm ilgiyi eşinden bekliyorsundur.O da yorgun gelince,aranızda epey sorun oluyor.
Bebeğin biraz büyüyünce bu kadar sorun olmaz.Gerçi şimdi bile daha çok dışarıya çıkıp sosyalleşebilirsin.

Yine de en azından haftasonu bir günü ailece gezerek geçirmek en güzeli.

ben calısan bır bayandım ama bebegım ıcın evdeyım 3 yasına kadarda calısmayı dusunmuyorum sosyal bırıyım hergun spora gezmeye gıdıyorum bebgımle vakıt gecırıyorum ama esın elını bıle tutmuyorsa tabıkıde ılgı bekleyeceksın ama yazmakta haklısın bu konuyu sıze anlatmamıstım kusura bakma dedıgın gıbı bı gun ıstıyorum ondan basbasa bukadar tabı bebgımle bırlıkte...

Herşeyi konuşuyor olmanız çok güzl bir şey Maşallah diyelim öncelikle bu konuda
Ben olsam boğazıma sarıldıktan sonra kesinlkle evi terkederdim
ama arada bebek var düşündüm senin yaptığını yapardım gidemezdim bende senin yaptığın gibi soğurdum
Yaptığın bana çok doğru geliyor.
Eminim eşinde pişman olmuştur.Yüz vermemeye devam edin bence
hiç özür diledimi?

dılemedı agrıma gıdende bu ya

Siz yoksusunuz gibi davranan bir eş..Üstelik bebeğinin yanında karısının boğazına sarılıyor boğmaya çalışıyor..:KK50:
Mesleğiniz var mı? Maddi olarak bağımsız mısınız?

meslegım var bebegımız yanınımızda degıldı ıkımızde bılgı kulturlu ınsanlarız bu basımıza nasıl geldı anlamıs degılım ama ayrıl dıosan bebegımı yanlız buyutemem maddı acıdan degıl babasızlıktan bahsedıyorum bılmıyorum cıkmazdayım

Bence de yüz vermemeye,önemsememeye devam et,ne hali varsa görsün
bakalım nereye kadar
bu arada kk den artık öğrendiğim kadarıyla 1 kere şiddet uygulayan adam bu tekrarlayabiliyomuş
dikkatli ol ve bebeğine mümkün olduğunca yansıtma bu gerginliği
Allah yardımcın olsun canım,umarım geçer en kısa zamanda bu tatsız süreç..

ben calısan bır bayandım ama bebegım ıcın evdeyım 3 yasına kadarda calısmayı dusunmuyorum sosyal bırıyım hergun spora gezmeye gıdıyorum bebgımle vakıt gecırıyorum ama esın elını bıle tutmuyorsa tabıkıde ılgı bekleyeceksın ama yazmakta haklısın bu konuyu sıze anlatmamıstım kusura bakma dedıgın gıbı bı gun ıstıyorum ondan basbasa bukadar tabı bebgımle bırlıkte...

Canım benim
sen 3 yıllık evlisin ben daha 1 yıllık evliyim
eminim benden çok tecrübelisin
eşini 10 yıldan fazla tanıyorsun ben 2 yıldır
ama inanır mısın daha bebek yok o oluncada aynı ama her pazar aynı sorun tartşılıyor
şirketin arabası olursa alır götürür yoksa pazar günleri kımıldamaz ya oturur evde çalışır ya da arkadaşıyla gider
birşey desem plan yapmıyorsun diye suçu bana atar plan yapsam şuraya götür desem arabasız gidilmez otobüsle olmuyor der
Koca istanbulda gezecek çıkacak biryer bulamayız
Bari derim 1 akşam yaa kendi oturduğumuz semti turlayalım parka oturalım yok
Değişecek mi Hayır.
tartışırız küseriz ben ağla ağla bir hal olurum 1 hafta sürer yani

Bence de yüz vermemeye,önemsememeye devam et,ne hali varsa görsün
bakalım nereye kadar
bu arada kk den artık öğrendiğim kadarıyla 1 kere şiddet uygulayan adam bu tekrarlayabiliyomuş
dikkatli ol ve bebeğine mümkün olduğunca yansıtma bu gerginliği
Allah yardımcın olsun canım,umarım geçer en kısa zamanda bu tatsız süreç..
kesınlıkle ona yansıtmam hatta ona daha sıkı sarılıyorum bu surecte sıddet uygulamaz bırdaha bunu bılıyorum nasıl bılıyorsun dıyeceksın tanıyorum onu bunu bır kez denedı bnm gozumun cok kara oldugunu bılır yada ne bıleyım dusunemıyorum bıle ınsallah gecer ama ben nasıl davranacagımı bılmıyorum olay hol de oldu holden her gecerken aklıma gelıyor o sahne

siz elinizden geleni yapmışsınız. herşeye rağmen çocuğunuzla o evdesiniz hala.
bu şekilde belki değerinizi anlar zamanla.
rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

Canım benim
sen 3 yıllık evlisin ben daha 1 yıllık evliyim
eminim benden çok tecrübelisin
eşini 10 yıldan fazla tanıyorsun ben 2 yıldır
ama inanır mısın daha bebek yok o oluncada aynı ama her pazar aynı sorun tartşılıyor
şirketin arabası olursa alır götürür yoksa pazar günleri kımıldamaz ya oturur evde çalışır ya da arkadaşıyla gider
birşey desem plan yapmıyorsun diye suçu bana atar plan yapsam şuraya götür desem arabasız gidilmez otobüsle olmuyor der
Koca istanbulda gezecek çıkacak biryer bulamayız
Bari derim 1 akşam yaa kendi oturduğumuz semti turlayalım parka oturalım yok
Değişecek mi Hayır.
tartışırız küseriz ben ağla ağla bir hal olurum 1 hafta sürer yani

biri vardır bıze yardım edecek ben oyle kadınlar görüyorum kı eslerı agızlarının ıcıne bakıyor nasıl oluyor bu ıs bılen vardır ve bıze yol gosterır ınanınkı bebegım olmasa ıkı dk durmam ne halı varsa gorsun

amin inşallah benım kıymetımı bılır bugun bı yerde okdum ne farkederkı elmasda bir, camda...sana bakan bır kor ıse sakın kendını camdan sanma HZ MEVLANA cok hosuma gıttı bırazda benı yureklendırdı

canım kocanın ustune cok dusmussun sen dustukce o kacmıs,hemen ayrılmayı dusunme,tamam hos seyler yasanmamıs ama hersey duzene gırebılır zamnala
esının uzerıne dusme sureklı ılgı sevgı beklıyomus gıbı davranma halklısın beklemekte ama erkekler cok farklı yaratıklar bıraz kendını agırdan sat haddını bılsın gerekırse tek basına takıl ama ona muftacmıs ızlenımı verme:KK14:bılakıs onsuz daha mutlu gozukmeye calıs bak ozamnan hersey nasıl degısıyor

amin inşallah benım kıymetımı bılır bugun bı yerde okdum... ne farkederkı elmasda bir, camda...sana bakan bır kor ıse sakın kendını camdan sanma HZ MEVLANA cok hosuma gıttı bırazda benı yureklendırdı

canım kocanın ustune cok dusmussun sen dustukce o kacmıs,hemen ayrılmayı dusunme,tamam hos seyler yasanmamıs ama hersey duzene gırebılır zamnala
esının uzerıne dusme sureklı ılgı sevgı beklıyomus gıbı davranma halklısın beklemekte ama erkekler cok farklı yaratıklar bıraz kendını agırdan sat haddını bılsın gerekırse tek basına takıl ama ona muftacmıs ızlenımı verme:KK14:bılakıs onsuz daha mutlu gozukmeye calıs bak ozamnan hersey nasıl degısıyor
yasemın bende boyle dusunuyorum bunu yapacagım ama bılmıyorum basarırmıyım bı kac ornek versene bana mesela sunu yap de yapayım aklım durdu... benkı baskalarına akıl veren kadın sımdı dusunemıyorum bıle

yasemın bende boyle dusunuyorum bunu yapacagım ama bılmıyorum basarırmıyım bı kac ornek versene bana mesela sunu yap de yapayım aklım durdu... benkı baskalarına akıl veren kadın sımdı dusunemıyorum bıle

canım benım hepımızın basına gelıyor boyle seyler zamanında benımde akıl aldıgım cok arkadaslarım olmustur:KK1:basarıcaksın canım benım sakın hemen yumusama yumusarsan acıların katlanır adam bu kadın benım yoluma oluyor neyapsam benı delı gıbı sevıyor der ve ezdıkce ezer senı:KK47:sakın yumusama esıne bır ders vermen gereklı esın senı takmıyor ılgı gostermıyormu sende onu takma o sen yokmussun gıbı mı davranıyor sende o yokmus gıbı davran kendıne guvenın tam olsun bakımlı ol sureklı kendını salma erkekler cok sekılcı:KK37:ama bunları yaparken kasıtlı yapıyormus ıntıkam alıyormus gıbı yaparsan komık duruma dusersın ınandırıcılıgın olmaz trıp yapma ama herzamankınden farklı ol :KK34:

ya bu erkekler evliliği neden ayırtedemiyorlar bekarlıkla bir değilki hadi işten geç çıkmak anlarım ama eve gelip dışarı neden çıkarsın ?evde seni bekleyen eşin yavrun varken dışarıda ne ararsın .bence iyi yapmışsın burnunu sürrttt ,ilgilenme ,mutlu görün düzelir elbet ama buna bir daha izin verme yani tekrarlarsa neler olacağını hissettir ki ayağını denk alsın :KK49:hemen affetme canım allah yardımcın olsun

canım benım hepımızın basına gelıyor boyle seyler zamanında benımde akıl aldıgım cok arkadaslarım olmustur:KK1:basarıcaksın canım benım sakın hemen yumusama yumusarsan acıların katlanır adam bu kadın benım yoluma oluyor neyapsam benı delı gıbı sevıyor der ve ezdıkce ezer senı:KK47:sakın yumusama esıne bır ders vermen gereklı esın senı takmıyor ılgı gostermıyormu sende onu takma o sen yokmussun gıbı mı davranıyor sende o yokmus gıbı davran kendıne guvenın tam olsun bakımlı ol sureklı kendını salma erkekler cok sekılcı:KK37:ama bunları yaparken kasıtlı yapıyormus ıntıkam alıyormus gıbı yaparsan komık duruma dusersın ınandırıcılıgın olmaz trıp yapma ama herzamankınden farklı ol :KK34:

yapcam soz yumusamıyacagım kendımıde degıstırcem trıp yapmıcam...zaten benım farklı oldugumu anlamıs olmalıkı ıkı kez geldı bugun eve sudan sebeplerle olacak bu ıs ama ben eskı halıme donebılırmıyım bılmıyorum yavrumun suratına baktıkcada onu uzmeye ruh salıgıyla oynamaya hakkım yok dıyorum bı sekılde basarmam gerek dıyorum yasemın lutfen benı takıp et gelısmelerı yazacagım aksamı ıple cekıyorum bı saat sonra dısarı cıkcam aksam daha kolay olur.ıple cekıyorum aksamı mesele eve geldıgınde kapıyı accam yemek koycam yada tv ızlıcez burlarda neler yapcam aklımda sekıllenmesı lazım sen olsan ne yapardın

X