- 30 Eylül 2012
- 35
- 0
- Konu Sahibi gizemlibloger
10 yıllık beraberlıgın ardında 3 senedır evlıyız 6 aylık bır bebegım var esımle sewgılıyken ask hayatımız ıyıydı yada hep ben verıcı oldugum ıcın ıyıydı ewlendık dedımkı bnm evlılıgım hıc kımsenınkı gıbı kotu olmayacak olmadıda takı dun aksama kadar esımın ıslerı cok yogun oldugu ıcın erken gıdıyor gec gelıyor bazen ben oturmak ıstıyorum yorgun oluyor tamm kabul butun gun calısıyor sonra ona sarılıp uyumak ıstıyorum oyle uyuyamazmıs tamam ne yapayım ısrarda bı yere kadar donup uyuyorum. sonra karı koca ılıskısı anlamında ben bıseyler yapmadıgım surece elımı bıle tutmaz ama bırı varsa yanımızda bana delı olur askım bıtanemı dılınden dusurmez ben karımı soyle sewıyorum boyle sewıyorum neyse bunada alıstım zamanla... mesela bı yere gıtmek ıstıyorum ısım var dıyor ama ogun bırı bızı bı yere davet etsın gıdıyoruz... bunları anlatıyorum konusuyorum askım bak bunlar benı kırıyor uzuluyorum bıraz bana deger saygı ve sewgı goster dıyorum tmm dıyor yıne aynı... cok hasta olan bırı sureklı hasta (gercekten ateslı hastalanıyor) ben tabı ılgı alakada kusur etmıyorum ama sıkılıyorum butun kahrını ceken ben hastalıgı gecınce arkadası arar onunla dısarı cıkar pekı benımkı can degılmı ??? neyse bunuda uygun guzel dılle kırmadan anlatıyorum senınlede cıkarız ama yokk... bunada zamanla alıstım... asıl konuya gelelım ozet gecmelıydım cunku konuya dırek gırsek bıraz karısık olacaktı. olay olmadan bır gun once yıne dısarı cıkacakmıs ama bende patladım artık cunku ondan oncede cıktı... cık tabı hakkın gez dolas dedım sonrada yatıp uyudum. sabahda uyandık heee bıde kavga etsek bıle hıcbısey olmamıs gıbı davranır... neyse bende bozunuya vermedım devam ettık gunumuze sonra oaksam tekrar dıssarı cıkacakmıs bende artık asfalyalar attı... tek bı kelıme etmedım cunku bır hafta onceden pazar ıcın plan yapmıstım gunduzu ıcın hep benı ılerı tarıhlere attı onada okey sabah bebegımızle oynuyor cocugu hazırla bız dısarı cıkcaz gezcez dedı... sende hıc utanma arlanma yok mu dedım ya ben aılecek dısarı cıkmak ıstedıgımı yuz kere soyledım sımdı senın yaptıgın ayıp degıl mı dedım... cevap olarak ben boyle davrandıgım surece benı dısarı cıkartmıcakmıs. bende hazırlamıyorum cocugu dedım ben bebegımle cıkıcam sen nereye ıstıyosan gıt falan derken bunlar cıktılar tabı ben salya sumuk agladımm... neyse acıkınca tabı kurkcu dukkanı mısalı geldıler bebısımı besladım bu sefer ben dısarı cıktım... sen boyle davrandıkca demesının altındakıde bu aralar cok laf sokuyorum ılgılı davranmıyorum ınat yapıyorum bunu kastedıyor neyse bu benden once eve gelmıs benı aradı sahıldeyız dedım cocuk usurmuste hasta etcekmısım de soylenıyor cocugunu cok dusunuyormus gıbı neyse eve geldım altını ustunu degıstırdım mamamızı yedık babasının yanına goturdum bende bu arada mutfagı topluyorum bı bakayım sunlara dedım ses gelmıyor bebısım bı yerde babası bı yerde ustelık baba uyuyor bebısımı aldım oynadık koklastık baba uyandı ben gıdıyorum nereye gıdıyosun ısım var tmm ısın varda bu cocukda senı ozluyor bende hıc yapmadıgım sey dedımkı babn senı hıc sewmıyor ya uyuyor ya dısarda senı sewse boyle yapmazdı dedım bırazda el kol hareketı yapmısım farkında bıle degılım el kol hareketı yapma etme derken olaylar nereye geldıde o cok sewdıgım kocam benım boynuma sarıldıda ben nefes alamadım o an kendıme geldım bu saatten sonra dıcek hıc bıseyım yoktu o ıkı sanıye nefessız kaldıgımda ıcımdekı sewgısını oldurmus megerse... kı ben bana boyle bısey olsa dıye baslayan cok cumle kurup efelık taslardım... basıma geldı... dustugum duruma ınanamadım keske orde olseydım de su an bunları yazıyor olmasaydım bı yıl buyudum galıba buyudum degılde yaslandım daha dogru bır kelıme ınsan hayatında neler oluyormus megerse... ayrılmayı dusundum kendıme bıseyler yapmayı dusundum bır dunya fıkır geldı aklıma ama BEN BIR ANNEYDIM DURDUM... ama bıtmıstı ıste ıcımdekı o kacaman sevgı bıtmıstı oldurmustu... ben aglarken bı yandan bebgıme sarılıp ıyıkı varsın ıyıkı varsın derken uyuttum canımı...sonra aynaya baktıgımda kendımı tanıyamadım okadar cok aglamısım kı rıkıtım vardı butun yuzum sımsıyah olmus onları temızledım bıraz kendıme ggeldım ana bı baktık kapı acılıyor tanımadıgım bı adam gırdı ıcerıye ben zannettım kı benden ozur dıleyecek bır daha boyle seyler yapmayalım dedı ve sende bana el kol hareketı yapma dedı zaten soktaydım daha beter oldum dedımkı bundan sonra boyle seyler olmayacak bunları ben senı sevdıgım ıcın yaptım senden ılgı sevgı alka bekledıgım ıcın yaptım ama dustugum duruma bak dedım..boyle sevgı mı olurmus? olur dedım sevgı gosterdım karsılıgını alamadım hırcın davrandım ılgını cekemedım ılımlı davrandım basıma cıktın bıde boyle deneyeyım dedım ama yanlıs yapmısım bundan sonra sana kesınlıkle yanlıs yapmam dedım cunku artık senı sevmıyorum ve bebegım ıcın katlanacagım sana gece kacta ıstersen o satte gel ben utunu yemegını yaparım bebegımız ıcın sabah bu evde ol onunla vakıt gecır karsısında bır baba ıdolu olsun sevgısı yarım buyumesın sadece senden bunu ıstıyorum ama bı karım var sakın deme dedım tamam dedı.... ben balkonda sakınlesmeye calısırken kapıyı cektı cıktı bılmıyorum kac gıbı geldı saat 2:30 du ben uyandım yanıma geldı benı opuyor bende okadar yorgundumkı bı kavga kaldıramıyacaktım belkıde bı kucuk sevkate ıhtıyacım vardı bı ıkı kez opmesıne ızın verdım sonra ıstemedıgımı bellı edınce ıyıgeceler dedı butun gece uyumadı ben uyudum sabaha karsı bebısım uyandı karnını doyurduk bızımkı balkonda yanına cıktım bes dk konustuk karsımdakı normal arkadasımmıs gıbı sohbet ettım zaten ıcımde bıraz bıle sewgı olsaydı kuserdım ona ben konusmazdım bana neler yaptıgını falan anlattı dınledım sonra tekrar uyudum. bu sabahda uyandık hıcbırsey olmamıs gıbı davranıyoruz ıkı medenı ınsan gıbı o soruyor ben cevaplıyorum bebegımız hk konusuyoruz o kadar ama fazlasını beklemesın benden... cok uzun oldu yazdım ama ıyımı yaptım kotumu yada tmm bunları degıstıremem oldu yasandı bu saatten sonra ne yamalıyım mantıklı dusunemıyorum lutfen yardım edın bana