galiba hamileyim tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum

elif13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
37
0
merhaba kızlar,

adetime 4 gün varken evde gebelik testi taptım erken gebelik testlerden silikde olsa net olarak positif çıkmıştı. ertesi gün clearblue dijital test yaptım yazıyla hamile dedi.bitane daha yaptım yine positif. derken bugün yani reglime 2 gün kala test yaptırmaya gittim sabah sonucunuda 1 saat sonra aldım hcg 146.6.
yani şöyle söylim. bu ay 04.02.10 da son reglim başlamıştı, bu ay da 06.03 olmam geregiyo ama sonuç şimdilik hamile gibi.kafanınızı şişirdim özür dilerim ama heycanlıyım çok. bana yardımcı olacak birileri yazarsa çoook sevinirim.

hamilesin :) ne gibi bir yardim bekliyorsun anlamadim hayirli ugurlu olsun tebrik ederim

e hamilesin işte canım daha nolsun heyecandan şoka girdi inanamıyo galiba arkadaşımız :CüvCüv: tebrik ederim canım

çooook teşekküe ederim hepinize.allahg isyeten herkese ersin. şoktayım doğru .. değerim normalmi acaba ? ?? bu konuda bilgi sahibi olan varmı

walla tam emin değilim ama arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla 100 üzerinde olduğunda bu iyi demek oluyor canım

o kadar test pozitif cikmis,suphe duyulcak bir yani yok, degerine gore 4 haftalik hamilesin tebrikler

Gebelik haftasi-------------------hCG в mIU/ml miktari
3 ------------------------------------- 5 - 50
4 ------------------------------------- 4 - 426
5 ------------------------------------- 19 - 7,340
6 ------------------------------------- 1,080 - 56,500
7 - 8 --------------------------------- 7,650 - 229,000
9 - 12 ------------------------------- 25,700 - 288,000
13 - 16 ----------------------------- 13,300 - 254,000
17 - 24 ----------------------------- 4,060 - 165,400
25 - 40 ----------------------------- 3,640 - 117,000

tebrikler cnm hamilesın,panik yapma bebişi üzersın sonra.

kızlar cevaplarınız için çook teşekküğr ederim her birinize. ama öyle değerler duyuyorum ki benimkiçok düşk kalıyo. bide yarından sonra adet olmam gerekiyodu. daha günüm geçmedi. acaba bebiş reglimle berbaer beni terkedermi?? tereddütüm bu kızlar. güzel bişiler söyleyen olursa çok sevinirim. inanılmaz huzursuzum

gitmez cnm,boyle şeyler düşünme,herşey güzel olacak

kan tahliline göre evet hamileyim. ama benim problemim daha doğrusu bende kşi değişiklik daha adetimin gecikmemsi. yarından sonra bekliyorum. o yüzden diyorum bazen okuyorm kimyasal gebelik iye bişi oluyıomuş ya ? kanamayla beraber bebiş terkediyomuş anneyi daha ogünü atlatmadığım için değerim çifte katlarmı ? off

ben çoook istiyorum talar. allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah. bu kadar yakınken bi aksilik olmasından korkuyorum. kusura bakmayın kızlar nolur

canım , inşallah bu ay olur. dua edicem senin için.allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…