- 21 Ağustos 2020
- 158
- 394
- 36
İşte diyorum ya okuduğun seylerde bunun cogunun cis oldugu falan bile yaziyor. Bazi kaynaklar tamamen orgazmla alakali oldugunu soyluyor. Icindeki sıvıda ne olduğu fark etmez onemli olan cikis sebebi.Yok bi dönem çok okudum ben bunun hakkında. Tecavüz esnasında bile sıvı salgılayan, foşur foşur salan var. Tamamen kişinin fizyolojisiyle ilgili.
aynen yaBazen çabuk bitsin diye orgazm taklidi yapıyorum allah affetsin ofşsföddşdş
Valla inanmamValla bende ilk defa geldim
İlginç. Allah korusun bir gün tecavüze uğrarsam o sıvıyı salgılayabileceğimi hiç sanmıyorum. Sadece orgazm olunca salgılayabiliyorum. Salgılamazsam orgazm olmamış oluyorum.Yok bi dönem çok okudum ben bunun hakkında. Tecavüz esnasında bile sıvı salgılayan, foşur foşur salan var. Tamamen kişinin fizyolojisiyle ilgili.
Birde yasayan cok kadin bunu paylasmiyor. Ben burda anonim olmasam soylemezdim misal. Çünkü cogu kadin olmadgndan onun isemek oldugundan tut cok cok farkli konulara bile cekebilir.Yok bi dönem çok okudum ben bunun hakkında. Tecavüz esnasında bile sıvı salgılayan, foşur foşur salan var. Tamamen kişinin fizyolojisiyle ilgili.
Başgan kızıyor etiketeşenlikliymiş buralar niye seslemiyonuz
Biri vajinal biri klitoral orgazm. Ama cogu yerde yaşamadıkları halde ya da yasatmadiklari halde kabul gormuyor bu durum. Cok kotu bir sey yasiyorsun ve insanlar yasamadigi bilmedgi ya da yasayani gormedgi halde baska seyler soyluyor cok kotu.İlginç. Allah korusun bir gün tecavüze uğrarsam o sıvıyı salgılayabileceğimi hiç sanmıyorum. Sadece orgazm olunca salgılayabiliyorum. Salgılamazsam orgazm olmamış oluyorum.
Bildirim herkese mi gitti? Cinsel hayatlarimizla ilgili anket mi yapiliyor?
İşte tamamen sizin fizyolojinizle alakalı diyorum ben de. Sıvı çıkışı olmadan orgazm olmaz demek dünyadaki kadınların %95’i orgazm olmuyor demek. Mümkün mü sizce bu?İşte diyorum ya okuduğun seylerde bunun cogunun cis oldugu falan bile yaziyor. Bazi kaynaklar tamamen orgazmla alakali oldugunu soyluyor. Icindeki sıvıda ne olduğu fark etmez onemli olan cikis sebebi.
Ben yaşadığım icin merak edip araştırdım ama yazanlarla ilgisi yoktu cogunun. Zaten arastrdgina gore cogunun veri yetersizliginden varsayim oldugunu gormussundur
Kadinin sivi orgazmi hala bir çok kadin yasamadgi icin ve erkeklerinde bunu cok nadir gördüğünden, yeterli kisiden veri toplanamadigindan muamma.
Seks oyle makale ile olacak is degil olsa erkeklerin yuzde 99 u gay olurdu çünkü onlarin poposunda 2. seks bezi var
Bunu yaşayanlarla konussan bir çoğu cok uyarilmadan bunun cikmadgni söyleyecek eminim.
Misal cikmadginda benim icin tam bir bitis degildir. Titreşsemde kasilsamda ayni zevk olmuyor o cok ayri bir sey.
Tecavüze uğrarken orgazm olan kadın da çok. Fizyolojik bir tepki bu.İlginç. Allah korusun bir gün tecavüze uğrarsam o sıvıyı salgılayabileceğimi hiç sanmıyorum. Sadece orgazm olunca salgılayabiliyorum. Salgılamazsam orgazm olmamış oluyorum.
Güncelleme mi geldi tüh keşke bozde 20 yi geçirseydik bari boşa 19 u geçirdikBunlar hep Covid 20 yan etkileri ...
Fizyoloji ile alakali olan sivi çıkışlı bosalmakİşte tamamen sizin fizyolojinizle alakalı diyorum ben de. Sıvı çıkışı olmadan orgazm olmaz demek dünyadaki kadınların %95’i orgazm olmuyor demek. Mümkün mü sizce bu?
Niye paylaşmasın ki, utanılacak bir şey mi?Birde yasayan cok kadin bunu paylasmiyor. Ben burda anonim olmasam soylemezdim misal. Çünkü cogu kadin olmadgndan onun isemek oldugundan tut cok cok farkli konulara bile cekebilir.
Yatagima alezimi yayar keyfime bakarim
Sen arastrdim dedigin icin soyledim. Yoksa dillendirmedim bugüne kadar hic.
Az bilinen muammadir diyerekten.
Erkekten sivi cikmayinca problem, bizden çıkınca problem saniyor cogu insan
Ay var o da. Bulursam atarım makaleyi. Ama şuvan kafam çok güzel. Yarın bakayımFizyoloji ile alakali olan sivi çıkışlı bosalmak
Ben sivi cikissiz orgazm olmaz demedim ki sen her sivi çıkışı orgazm degil dedin.
Yoksa digeri de orgazm belirttm ya kiz
Bizimki anca cifte orgazm olur ama sivisiz da orgazm diye bir sey var onda hem fikiriz.
Ama orgazmsiz sivi çıkışı diye bir sey yok dedim.
O anca cis olur kaslar gevsemistir tutamaz falan
Konu buraya nasıl geldiTecavüze uğrarken orgazm olan kadın da çok. Fizyolojik bir tepki bu.
evet çoğu kadının tecavüz fantezisi varmış. taa savaş zamanlarında insanlar tecavüz edildiğinden bunlar bilinçaltında kalıyormuş.Biri vajinal biri klitoral orgazm. Ama cogu yerde yaşamadıkları halde ya da yasatmadiklari halde kabul gormuyor bu durum. Cok kotu bir sey yasiyorsun ve insanlar yasamadigi bilmedgi ya da yasayani gormedgi halde baska seyler soyluyor cok kotu.
Misal ben cok hevesli olmasam o gün ve hevessizligim devam etse anca gunun sonunda titrerim belki dedigin gbi.
Canim istemiyorsa islaklik bile olmayabiliyor. Alakasi yok yani söylenenlerin
(Tecavüz esnasında salgilayan olabilir söyle ki evet yapilanin yanlis oldugunu bilir ama sekste cogu sey mubahtir ve bu durum onun hosuna gidebilir. Kimisi bunun fantezisini yapar hatta. Bu bilinc alti ile alakali ve neyden zevk aldiginla. Genelde sen secemezsin bu tarz bir fantezin varsa.
Nasil ki biz suan tecavüz fantezisi yapalim demiyorsak)
Ya şu foşur foşur boşalma gerçek mi değil mi hala emin değilim benden olmadığı kesin ama org. Olduğuma eminimYok bi dönem çok okudum ben bunun hakkında. Tecavüz esnasında bile sıvı salgılayan, foşur foşur salan var. Tamamen kişinin fizyolojisiyle ilgili.
Kk da konular her yöne gidebilir. Evrilen konular var burda.Konu buraya nasıl geldi