- 7 Mart 2013
- 6.087
- 18.312
Bırakmıyor ki peşimiziKonu o kadar ısrarla karşıma çıktı ki dayanamadım girip kurtulayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakmıyor ki peşimiziKonu o kadar ısrarla karşıma çıktı ki dayanamadım girip kurtulayım dedim
Ne olsun istiyor anlamadım kiBırakmıyor ki peşimizi
Hepimizin oy vermesini.Oy verip kurtulalım.Ne olsun istiyor anlamadım ki
Tamam verip kurtulalım oyuHepimizin oy vermesini.Oy verip kurtulalım.
Oyu verdim gitti yetooTamam verip kurtulalım oyu
Benim eşim takar bende şu konuya artık yazayim dedim heryerden çıkıyorYa bir sey diycem hepinizin kocası cidden bu kadar hisli mi?
Benimki orgazm olduk olduk olmadık oldugu kadar bir sonraki maçlara bakarik edasında takılır valla.
Yoo kendını kotu hissetsin bırakEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Yoo esımızın sucuNeden taklit yapıyorsunuz ki? Olmadıysa olmadı. Bi salın kendinizi her defasında orgazm olmak zorunda değilsiniz. Bu ne sizin ne eşiniz suçu anlık bir şey. İlişkilerinizi neden böyle kapalı komplike yaşıyorsunuz bilmiyorum.
Olamıyorsan olamıyorsun bırak eşin kendini geliştirsin neden taklit yapiyorsunEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Ben de anlamadım reklam falan sanıyorum kaç gündür pes ettim girip baktım hala da üstte duruyor konunun içindeyken bileBu konu neden tepeye sabitlenmiş? Kaç gündür girmemekte direniyordum, az önce dayanamadım gezindim biraz, bir şey de yokmuş öyle kafamda ampul yakacak
AHDIDKLDDMFMZKXJZMZNe kadar ayıp yaptığınız yorum sen kendi bamyanı pohpohlayamayabilirsin başkasının bamyasina karışma fikrin yoksa zikrinden olmasın
Al benden de o kadarBu konu neden peşimi bırakmıyor.Yine ana sayfada.Oyda verdim yeto.