Kiyamammmm aahhh kiyammmm anlamismis kafaniz neyle calisiyor yahu fosfor eksikligimi bu anlarsa anlasin bu kadar degersiz hissediyorsunuz ya yuhhhh pohpohlayin kocislerinizi aman padisah sonra kizarEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Belki o da numara yapıyordur:) Niye üzülüyorsunuz efendimmmKiyamammmm aahhh kiyammmm anlamismis kafaniz neyle calisiyor yahu fosfor eksikligimi bu anlarsa anlasin bu kadar degersiz hissediyorsunuz ya yuhhhh pohpohlayin kocislerinizi aman padisah sonra kizar
Hic rol yapmadım.Yüzüne de soylerim olmadı olmuyor diye.Bu konuda hic rol yapmadim diyen yoktur zaten cogu zaman oyle yapiyo cogumuz,erkekler keske biraz daha dikkat etse esinin durumuna o an, biyerde okumustum bu cinsel uyum evlilikleri etkiliyormus okumaya gerek yok zaten cinsel olarak cekilmedikten sonra evliliklerde bi noktadan sonra bitmeye gidiyo bana gore
anlasın neolacak??ben 1defa yaptım onda da belkı gercekte şevke gelırım dıye ama fazlamı abarttım anlamadımEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Peki ilişki boyunca hiç zevk almıyor musunuz yoksa bir doruk noktası mi olmuyor?Orgazm konusu cogumuzun derdi gibi ben artik kafami takmayi biraktim yani pek heyecanim kalmadi acikcasi
Eşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz
Sizi taklit yapmaya mecbur kıldığı için sizin bozulmanız gerekirken neden o bozuluyor anlamadim. Demek ki sizi tatmin edememiş ya da erken boşalma sorunu var onun mahcup olması gerekmez mi ben anlayamadım konuyu yaEşimle birlikte olduk o boşaldı bende orgazm olmuş taklidi yaptım üzülmesin diye ama inanmadı gibi oldu emin değilim bazen ilişkiden tam zevk alıcam derken o his gidiyo sizede oluyo mu eşim taklit yaptığımı anladı mı diye korkuyorum kendini kötü hissetsin istemiyorum ama onun kadar zevk alamıyorum her zaman benimle aynı şeyleri yaşayan var mı dertleşmek istiyorum biraz