Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Kiyamammmm aahhh kiyammmm anlamismis kafaniz neyle calisiyor yahu fosfor eksikligimi bu anlarsa anlasin bu kadar degersiz hissediyorsunuz ya yuhhhh pohpohlayin kocislerinizi aman padisah sonra kizar

Yok artik ya.olmadiysaniz olmadiniz taklit yapmaya ne gerek var.
Ayrica nasil anlamasin o an kalp atisi bile degisiyor adam salak mi?

Bu konuda hic rol yapmadim diyen yoktur zaten cogu zaman oyle yapiyo cogumuz,erkekler keske biraz daha dikkat etse esinin durumuna o an, biyerde okumustum bu cinsel uyum evlilikleri etkiliyormus okumaya gerek yok zaten cinsel olarak cekilmedikten sonra evliliklerde bi noktadan sonra bitmeye gidiyo bana gore

Yahu nedir bu kocaları hiç üzmeme derdi anlamadım.Anlasın,düşunsün ,üzülsün ne olacak paşa torunu mu bu nedir? Sen gençliğinden yersin böyle ,o boşalır durur sen de taklidi şimdi mi az sonra mı yapsam diye kafayı yersin o olur.Kocanın çok umrunda olacagini sanmıyorum.

Hic rol yapmadım.Yüzüne de soylerim olmadı olmuyor diye.

anlasın neolacak??ben 1defa yaptım onda da belkı gercekte şevke gelırım dıye ama fazlamı abarttım anlamadımeşim işi bıtınce sakın birdaha yapma dedi ben de bırdaha yapmadım zevk alıyosam alıyorum almıyosam almıyorum napayım her seferınde alamıyordum zaten..hele şimdi hamileyım dıye hıc yapmıyoruz

Orgazm konusu cogumuzun derdi gibi ben artik kafami takmayi biraktim yani pek heyecanim kalmadi acikcasi
Peki ilişki boyunca hiç zevk almıyor musunuz yoksa bir doruk noktası mi olmuyor?
Tam olarak problemi anlamaya çalışıyorum da ondan sordum

açıkça söyleyin bu goz ardi edilemez ki belki eşiniz size zevk veremiyordur ? Niye sorunu sadece kendinizde görüyorsunuz?? Bunu dile getirdiginizde eger anlayisli ise tamamen size odakli ilişki yaşamaya dikkat eder adam. Haz yasamak varken neden taklit ? Yapmayin bunu kendinize

adam seni tatmin edemediyse kendi utansın be.. ilişkiden zevk alıcam diye insan kendini kasamaz zaten. zevk varsa alınır bu kadar basit.
şu erkeklerinizi azcık eğitin ya sadece kendilerine çalışmasınlar her seferinde.. eşleri için de biraz çaba göstermeyi öğrensinler..

Sizi taklit yapmaya mecbur kıldığı için sizin bozulmanız gerekirken neden o bozuluyor anlamadim. Demek ki sizi tatmin edememiş ya da erken boşalma sorunu var onun mahcup olması gerekmez mi ben anlayamadım konuyu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…