Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar galiba bitlendim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ciceklibahce

Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
16 Haziran 2016
4
0
35
kızlar sacımda cok asıır kasıntı var egzama döküntü vs gibi bişey yok ama ensem ve kulak arkam asırı kasınıyor sizce bitlenmiş olabilirmiyim eğer öyle birşey varsa nasıl anlarım nasıl kurtulurum

yardıma ihtiyacım var

Büyük ihtimalle bitlenmis olabilirsin..
Kesinlikle yarın Cwell pi diye bir bit ilacı var onu kullan.
Saçların uzunsa zor temizlenir..
İnce bit tsragiyla iyice taranması lazım..
Eğer varsa evde duzlestiriciyle iyice saçlarını duzlestir yarına kadar uremelerini engellesin.

Selam. Öğretmen olduğum için öğrencilerimden iyi biliyorum, söylediğiniz bölgeler maalesef bitlenme durumunda kaşıntıyla kendisini belli eden bölgeler. Ense ve kulak arkası. Eğer imkanınız varsa kendinizi birisine bir kontrol ettirin. Zaten beyaz beyaz sirke görürseniz bitlenmişsiniz demektir. Panik yapacak bir durum yok,ilaçla geçiyorlar. Eczaneden bit şampuanıyla saçlarınızı yıkayıp bit tarağıyla taramalısınız.

Bizim okula gelen doktor en etkili ve daha sonra bitlerden koruyucu özelliği de olduğu için Kwellada bit şampuanını önermişti.

ayna karsısında baktım beyaz beyaz bişeylerde var sacımda galiba kesin bit

yardım edin temizlenemiyorum
Canım ne yaptın tam olarak zaten dedim yaa tek başına çok çok zor..
Bide senin saçın uzun ve gür imiş...
Şöyle bir yöntem yapmış arkadaşın biri önce orealla açıp sonra boyamis öyle kurtarmislar..
Sadece boyamak çözüm olmamış maalesef...

canım yağ bakımı yap ben saç uzamnıyım yağ ve kısa kesim istersen özelden yazabilirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…