Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geldiÖyle gibi duruyor
Evet o şekilde görünüyor adetleriniz düzenli oluyor mu birde biliyorsunuz telefon uygulamalarıda var bayag yardımcıKızlar bugün adetimin 8.gunu yumurtlama mi bi bakabilirmisiniz
Düzenli değil canim uygulama ya göre haftaya gosterior yarın tekrar yaparım olamdi gerçi şimdi biraz alamlasdi normal mi kiEvet o şekilde görünüyor adetleriniz düzenli oluyor mu birde biliyorsunuz telefon uygulamalarıda var bayag yardımcı
Şuanda da gösteriyor canımDüzenli değil canim uygulama ya göre haftaya gosterior yarın tekrar yaparım olamdi gerçi şimdi biraz alamlasdi normal mi ki
Tamam canim sagolŞuanda da gösteriyor canım
Uygulamada ovulasyonda bile değilken yumurtladım ben de. Uygulamaya guvenmeyin hiç. Testte yumurtlama gibi görünüyor bence de.Düzenli değil canim uygulama ya göre haftaya gosterior yarın tekrar yaparım olamdi gerçi şimdi biraz alamlasdi normal mi ki
Ovulasyon buHayırlı olsun, Allah kucağınıza aldığınız günleri görmeyi de nasip etsin. Zaten hamile olduğunuzu siz de anlamışsınızdır. Kan testi de yaptırın, onu da paylaşın.
O zaman bugün iyi değerlendirilmeliOvulasyon bu
Teşekkür ederim insallah oyledir yanılma payı olmaz sanırımUygulamada ovulasyonda bile değilken yumurtladım ben de. Uygulamaya guvenmeyin hiç. Testte yumurtlama gibi görünüyor bence de.
Olmaz merak etmeyin.Teşekkür ederim insallah oyledir yanılma payı olmaz sanırım