Gaitada gizli kan

Alla alla çok geçmiş olsun ya niye böyle araştırmadılarmı ya bende korkuyorum ya karnım ağrıyor ses geliyor doğumdan sonra oldu ne olduysa 2 ay önce sezeryan oldum :/
Doktorlar her şeyi strese bağlıyorlar diye kızıyoruz ama kendi hayatıma baktığımda da ne zaman biraz daha rayında gidiyor, bağırsaklarımda da sorun azalıyor. Ne zaman zorlanıyorum bağırsaklarımda da problemler artıyor. Bi de probiyotik dengesi bozuldukça da psikolojimiz bozuluyormuş. Ben buna bağlıyorum artık

Belkide dediğiniz gibi psikolojiktr inşallah hepimize rabbim şifa versin biran önce sağlığımıxa kavuşalım

Belirtileriniz varmıydi. Ne için kolonoskopi yaptirmistiniz

Merhaba geçmiş olsun yaptirdinizmi ne çıktı sorun

Kanamalar, geçmeyen kabız/ ishal durumu, makat ve sol kasık ağrısı
Geçmiş olsun. Bende de geçmeyen kabızlık, kilo kaybı ve bağırsaklardan ses geliyor.Hangi bölüme gitmeliyim acaba? Gastroenteroloji , dahiliye mi ya da genel cerraha mı acaba? Bide bağırsaklar ile ilgili bir hastalık varsa bu kan testi , Mr veya ultrasonda belli olmuyor mu? İlla ki kolonoskopi mi olmak lazım?

Gastroenterolojiye gitmenizi öneririm. Diğer bölümlerin hekimleri de tedavi ediyor ama çıkmaza girince gastroya sevk ediyor en baştan oraya gitmek işi kolaylaştırıyor. Kolonoskopi konusuna hekiminiz karar verir, maalesef bana hep kolonoskopi dediler hiç yırtamadım basit yollu

Sürecınız ne durumda acaba malesef bende kucuklugumden buyana yasıyordum ama artık kendını ıyıce belli etti . Yırtık oluştu bazen popo rahatsızlıgından hıc mutlu olamıyorum aklım hep orda oluyor bırseymı var demekden . Rabbım hayırlara cıkartsın . Sızlerde ıyısınızdır umarım. Lifli beslenme denılıyor ama uygulama zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…