Gail şalım

Anka

Nirvana
Pro Üye
25 Ekim 2008
52.616
114.784

son yaptığım şal kızlar nasıl olmuş sizce.. iğnelerden çıkarmayı bekleyemedim size göstermek için acele ettim...resme tıklayınca büyüyor..

bu da iğnelerden çıktıktan sonra...

Son düzenleyen: Moderatör:
muhteşem olmuş canım, ellerine sağlık

ellerine emeğine sağlık canım güzel olmuş nasıl yapılıyo motiflerle mi yoksa bütün mü çıkıyo

teşekkür ederim selmacım senin kadar olmasada biz de bişeyler yapıyoruz işte...
sırada huzur evi için şallar var sonra seninkine başlayacağım Allah izin verirse...

ellerine emeğine sağlık canım güzel olmuş nasıl yapılıyo motiflerle mi yoksa bütün mü çıkıyo

sehercim teşekkür ederim canım benim... tam ensene gelen kısımdan başlayıp bütün örüyosun... yapmak istersen yardım ederim canım...

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

cok güzel olmuş harikasın canım opuyorumnanaktan

cok güzel olmuş harikasın canım opuyorumnanaktan

ay canımm ablam sen buraya mı yazdındı... akşam diğer tarafa baktım yazmamışsın vallahi uyku tutmadıda bu saatte bakmaya geldim... arzu ablam bana küsmüş mu ki diye...:kedi:a.s.

ellerinize saglık süper olmuş 1 biraz açıklarmısınız çok hoş olmuş bende kızıma yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim

canım anlatımını emek hırsızlarına karşı tedbir amaçlı özelden göndereceğim .. isteyene yine özelden gönderebilirim...

eline sağlık çok güzel olmuşlar
iyi günlerde kullan canım :)

harika olmuş ellerinize emeğinize sağlık,
çok beğendim nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz?
çok zor değilse yapabilirim bende

cok güzel olmuslar elinize saglık
yapılısı hakkında banada bilgi verebilirmisiniz

sanırım buradan satış için bilgi vermek yasak... seri ilanlara koydum fiyat bilgisi de var... isteyene özelden gönderirim yine...

yapılışını da yine isteyene özelden gönderiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…