G noktası aşısı

begonya_06

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
69
25
Kızlar içinizde orgazmı yaşıya bilmek için G noktası aşısı olan varmı yada araştıran özellikle yaptıran arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var

Bu orgaz olamıyan bayanlar hiç çözüm aramıyolarmı acaba ömür boyu rol taklitmi yapıcaz çözüm için bişeyler yapan bayanlar varsa burda paylaşsınki birbirimizden bilgi alış verişi yapalım

Bana mantıklı geldi. Vajinayı dolduruyorlar ve penis G noktasına daha kolay ulaşabiliyor ama buna gelene kadar başka yöntemler deneyebilirsiniz.
Cinsel ilişki sırasında kaslarınızı sıkmalısınız. Vajinanız geniş ise daraltabilirsiniz. Arkadaşlar küçük masaj aleti ile masturbasyonu tavsiye etmişti. Onu bir deneyebilirsiniz.
Dolgu geçici bir çözüm. 6 ayda eriyecek.
Orgazm bireyin beyninde biten bir şey. Çok fizyolojik bir olay değil.

Klitoral orgazm olabiliyor musunuz?

G noktasını uyarmadan vajinal orgazm olmaniz mümkün değil. Dışarıdan oluyorsanız klitoraldir o

Bu orgaz olamıyan bayanlar hiç çözüm aramıyolarmı acaba ömür boyu rol taklitmi yapıcaz çözüm için bişeyler yapan bayanlar varsa burda paylaşsınki birbirimizden bilgi alış verişi yapalım
Rolde kesmiyo yaaaa. Esim anliyo. Sogukluk oluyo. Basarisizlik gibi goruyo. Kendimi beceriksiz olarak gormeye basladim. O oluyo ben olamiyorum. Aslinda oluyorum saniyorum olmuyo gibide. Her zaman olmuyo bazen cok zirveye cikiyorum sonra monoton bisey oluyo. Zirvede kaliyorum. Artik gozlerimize bakar olduk olucakmiyim diye. Geriliyorum. Konusuyoruz bu konuyu sonra yine olmuyo soguycak adam benden

Neden rol yapma gereği duyuyorsunuz ki? Partneriniz sizin bitirmenize izin vermiyor mu? Bu durumda mutlu bir cinsel hayatınız olmaz ki. Bunun çözümü partnerinizle olan iletişiminiz. G noktası dolgusu belli bir süre için geçerli.

Adam niye sizden soğuyor? Performansı iyi olanın partneri orgazm oluyor zaten. Kendine baksin ne yapamıyorum diye.

Siz üstte olun siz yönetin 7 senelik evliyim son iliskimde başardm sonunda ben hayatta olmaz diyordum siz yönetin iliskiyi hızlı değil yavaş hareket edin ben çareyi öyle buldum

Orgazma ulaşmanın bir sürü yolu var aslında.Bir kadın orgazma ulaşamıyorsa bence hata partnerdedir sizde değil.
Oralı var,kayganlaştırıcı eşliğinde klitoris masajı var varda var..Uyarılmak için tabiki orgazm için yeterli değil bunlar..Uç noktaya gelmeden ilişkiyi başlatmamalı ,sonrasında üstte olma pozisyonunu ile ilişkiyi yönetirseniz ve ilişki esnasında da kegel egzersizini uygularsanız
orgazma ulaşırsınız çok büyük ihtimalle..eşiniz ise daha başka keyf alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…