- 18 Nisan 2010
- 69
- 25
-
- Konu Sahibi begonya_06
Küçük yaşta mantar olmuş kaşırken bacaklarımı sıka sıka öyle bi mastürbasyona alıştım acaba onuda artık uzun süredir yapmıyorum yaşadığım vajinal orgazmı kilitoralmı bilmiyorum vajinal galibaKlitoral orgazm olabiliyor musunuz?
G noktasını uyarmadan vajinal orgazm olmaniz mümkün değil. Dışarıdan oluyorsanız klitoraldir oKüçük yaşta mantar olmuş kaşırken bacaklarımı sıka sıka öyle bi mastürbasyona alıştım acaba onuda artık uzun süredir yapmıyorum yaşadığım vajinal orgazmı kilitoralmı bilmiyorum vajinal galiba
Rolde kesmiyo yaaaa. Esim anliyo. Sogukluk oluyo. Basarisizlik gibi goruyo. Kendimi beceriksiz olarak gormeye basladim. O oluyo ben olamiyorum. Aslinda oluyorum saniyorum olmuyo gibide. Her zaman olmuyo bazen cok zirveye cikiyorum sonra monoton bisey oluyo. Zirvede kaliyorum. Artik gozlerimize bakar olduk olucakmiyim diye. Geriliyorum. Konusuyoruz bu konuyu sonra yine olmuyo soguycak adam bendenBu orgaz olamıyan bayanlar hiç çözüm aramıyolarmı acaba ömür boyu rol taklitmi yapıcaz çözüm için bişeyler yapan bayanlar varsa burda paylaşsınki birbirimizden bilgi alış verişi yapalım
Bedeninizi tanımanız lazım. Pozisyonda önemli her pozisyon da g stop yapılmıyor. Önce onu öğrenip sonra konsantre olmanız lazım beyinde bitiyo kafa baska biyerdeyse o iş bitmiştir saatlerce sevişsen olmazsınYa neden olmuyo anlamıyorum heryoludeniyorız yok
Neden rol yapma gereği duyuyorsunuz ki? Partneriniz sizin bitirmenize izin vermiyor mu? Bu durumda mutlu bir cinsel hayatınız olmaz ki. Bunun çözümü partnerinizle olan iletişiminiz. G noktası dolgusu belli bir süre için geçerli.Bu orgaz olamıyan bayanlar hiç çözüm aramıyolarmı acaba ömür boyu rol taklitmi yapıcaz çözüm için bişeyler yapan bayanlar varsa burda paylaşsınki birbirimizden bilgi alış verişi yapalım
Adam niye sizden soğuyor? Performansı iyi olanın partneri orgazm oluyor zaten. Kendine baksin ne yapamıyorum diye.Rolde kesmiyo yaaaa. Esim anliyo. Sogukluk oluyo. Basarisizlik gibi goruyo. Kendimi beceriksiz olarak gormeye basladim. O oluyo ben olamiyorum. Aslinda oluyorum saniyorum olmuyo gibide. Her zaman olmuyo bazen cok zirveye cikiyorum sonra monoton bisey oluyo. Zirvede kaliyorum. Artik gozlerimize bakar olduk olucakmiyim diye. Geriliyorum. Konusuyoruz bu konuyu sonra yine olmuyo soguycak adam benden
Orgazma ulaşmanın bir sürü yolu var aslında.Bir kadın orgazma ulaşamıyorsa bence hata partnerdedir sizde değil.Bu orgaz olamıyan bayanlar hiç çözüm aramıyolarmı acaba ömür boyu rol taklitmi yapıcaz çözüm için bişeyler yapan bayanlar varsa burda paylaşsınki birbirimizden bilgi alış verişi yapalım