- 20 Mart 2017
- 35
- 224
- 93
- 39
- Konu Sahibi Meltem _13
Slm kızlar fx15 kullanan var mı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak en son yorum yapan arkadaştada aynı etki olmuş o zamanlar tansiyonumu ölçmemiştim ama benimkide yüksek çıkardıMerhaba herkes de aynı etkiyi yapmıyor sanirim ben iki gün denedim ağız kuruluğu hariç başka yan etki gormedim
Bende ağız kuruluğu olmadı. Ama o kan akışını hissetmem normal değildi.Bak en son yorum yapan arkadaştada aynı etki olmuş o zamanlar tansiyonumu ölçmemiştim ama benimkide yüksek çıkardı
Merhaba. Firmasıyla görüştüm ben. Siz ne yaptınız. Çok tereddüt ediyorum. Korkuyorum .Bende yıllar önce kullanmıştım o zamanlar eczacım önerip vermişti ağız kuruması dışında hiç bir sorun yaşamadım ki bu kurulukta devamlı su içme ihtiyacı olmuştu ilk ay çokta güzel kilo vermiştim şimdi tekrar diyete başlamak istiyorum ve bir arayış içerisindeyim şehir değişikliğinden dolayı artık bir eczacım yok hala fx15 üretiliyormu üretilmiyormu yada orjinalini nasıl alabilirim bu konuda bilgisi olan varmı acaba