Hangi takımda oynuyorr
DogruAdamın gittiği takıldığı yerlere gidip çevre edinmek gerek. Yoksa nereden bulacaksın.
Bende bu olayi anlamiyorum cok karsilasiyorum boyle. Simdi benim hic uyeligim yok diyelim burada sadece dert okuyorum diyelim. Ama bende gittim bir spikere sanatciua vs aşık oldum. E fikir edinmek icin belki bilenler yol gosterenler oldugunu ogrenmek icin buraya yazmak gerekmiyor mu? Uye mecbur olacak. Olacak cunku derdini yazacak baska turlu anlayamiyorum. Sen az once uye oldun hemen konu actin fakesin olayi cok sacma geliyor bana baska türlü uye olup bir kac ay sonrami dert yazmasi lazim23 dakika once bunun icin uye oldugunuza gore ben inandim duygulariniza.
B
Bende bu olayi anlamiyorum cok karsilasiyorum boyle. Simdi benim hic uyeligim yok diyelim burada sadece dert okuyorum diyelim. Ama bende gittim bir spikere sanatciua vs aşık oldum. E fikir edinmek icin belki bilenler yol gosterenler oldugunu ogrenmek icin buraya yazmak gerekmiyor mu? Uye mecbur olacak. Olacak cunku derdini yazacak baska turlu anlayamiyorum. Sen az once uye oldun hemen konu actin fakesin olayi cok sacma geliyor bana baska türlü uye olup bir kac ay sonrami dert yazmasi lazim
Bende burayi ilk defa gördüm direk üye oldum sordum bende anlamadım ki saçma sapan işlerB
Bende bu olayi anlamiyorum cok karsilasiyorum boyle. Simdi benim hic uyeligim yok diyelim burada sadece dert okuyorum diyelim. Ama bende gittim bir spikere sanatciua vs aşık oldum. E fikir edinmek icin belki bilenler yol gosterenler oldugunu ogrenmek icin buraya yazmak gerekmiyor mu? Uye mecbur olacak. Olacak cunku derdini yazacak baska turlu anlayamiyorum. Sen az once uye oldun hemen konu actin fakesin olayi cok sacma geliyor bana baska türlü uye olup bir kac ay sonrami dert yazmasi lazim
Bir de bu sayfa çok kariosik geldi bana böyle mesajlar falan fıstık çok saçma yaniBende burayi ilk defa gördüm direk üye oldum sordum bende anlamadım ki saçma sapan işler
HeheeBende oyumu Barış Alperden yana kullanıyorum.Heryer onun editleriyle dolu
Yok hiç Mert Hakan ben değil yani fenerliyim evet ama o değil ynaiRumuzunuzu baz alırsak fenerbahçeli bir futbolcu ve aktif oynuyor. Eğer yaşınız belirttiğiniz gibi 29 ise yaşı size yakın bekar olan futbolcu olarak karşıma çıkan kişi Mert Hakan Yandaş. Eşi 2022'de vefat ediyor ve bazı kaynaklara göre bileğindeki toka onun için taktığı bir aksesuar.
Ben işinizin zordan da öte hatta imkansız olduğunu düşünüyorum, bence şu an boşluktasınız ve adama sardınız.
O zatenBarış Alper Yılmaz galiba bazen konuşamaması diyince öyle düşündüm. Sanıyorum ki Türkiye’de ki genç kızların yarısı hayran olmuştur, garip bir durum değil hayran olabilirsiniz ama fazla takıntı yapmayın bence.
Ayyy sen gene bulmuzzun ben nasil bulucam. Bu kadar imkan varken sende az imkan varmışZamanında Arda Turan’a aşıktım. Eskiden msn vardı aylarca uğraşıp bulup bir kere görüntülü konuşmuştuk. Ayy ne heyecan ne heyecan. Bana aşık olur sandım o ergenlikle ama adam her msne girdiğinde selam yazınca ben, sen kimdin diyodu hahshshx en son sinirlendim silmiştim. Onla evli olduğumu düşünemiyorum şu an evlerden ırak hahxhshx
Ben ben ooo yok dehilim amaKuzen sen misin
Son zamanlarda kuzenim sürekli futbolcu editi paylaşıp Allah im sen konuyu biliyorsun amin diyorda
Tarkan esi de aynı şekilde insaalalh barış la da ben aynı olurum amin cokcaNiye Roberto Carlos'un karısı Victoria sıradan bir mağaza çalışanı iken Roberto mağaza ziyareti ile ona aşık oluyor. Şimdi boy boy uşakları varolabilir. Ama şans açısından Victoria gibi olmalı
Konuşması harKetleri pozitif olması neşeli çocuk sevgisi vbNeyi ayni sen :)? Kimi çok düşünürsen ona aşık oldum sanarsın bu arada. Bu bilgi hayat kurtarir bak. Çünkü insan bazen gıcık oldugu bi is arkadasina bile biseyler hissediyorum sanabiliyor.
OlabilirBahsettiğin olay Cristiano Ronaldo nun hikayesi sanırım karıstırdın Georgina ile mağazada tanıştı çocukları var ama evli değiller
Çok doğru bir de çok güzeller mankenler falan maşallahbarış alper mi ? oysa eğer etrafı kız dolu bebem sıra sana gelmez
Barış Alper Yılmaz vallahi sıra mira sanki o da açmış kollarını bizi bekliyorBarış alper yılmaz mı bebeyim sıraya gir bence
Sana diyorum Rize'ye git. Ailesini bul. Konaklama sor. Numaranı bırak. Sonra Alper seninle olacakTarkan esi de aynı şekilde insaalalh barış la da ben aynı olurum amin cokca