Kim Kenan Yıldız mıFutbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum
Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam
Niye Roberto Carlos'un karısı Victoria sıradan bir mağaza çalışanı iken Roberto mağaza ziyareti ile ona aşık oluyor. Şimdi boy boy uşakları varAdamın gittiği takıldığı yerlere gidip çevre edinmek gerek. Yoksa nereden bulacaksın.
Rize'ye tatile git. Ailesini bul. Yalandan konaklama sor. Kendini tanit. Numara bırak. Gerisi Barış Alper olursa nabeeeerYok canım konuşuyorsa şive kayıyor ben de de heyecanlaninca konusamiyoruz biz haraket yollarıyla anlasirirz
İcardi mi bebeğim ? adjdjhadBüyük takımda oynuyor 3 büyük takımdan birisi den dm den yürüyemem çok zor
Teşekkürler ama ciddiyim hayattimda hiç yapmicam şeyleri yapıyorum demekki büyük konusmakcaksin bu hayatta
Abla bulduk ya işte daha niye arıyosunÇözecez bu işi sıvayın kolları3 büyük takım oyuncularını tek tek istiyorum
Ahaaa bu diyecek daha demediAbla bulduk ya işte daha niye arıyosun
Evet ama ne yapayım gönül bu fevran dinlemiyor ki onu ben Türkiye maçında keşfettimDeğil nickine baksana adidasfb yazıyor,barış galatasarayda oynuyor
Heeeee ard ve ferdi zaten sevgilisrine sagdik Kenan kaptılar asılİtalyada kızlar kaptı onu zaten.
Barış Alper olduğunu hemen nerden analdinGeçer çok da şey etme. 20li yaşların başındayken ben de hayrandim bir kaçına. Ben bir de uluslararası takılıp ecnebiye vurulduydum agshsh. Evlendi barklandı zibille çocuğu var şimdi
Barış Alper mi seninki kim de bakayım?
Ooo neler neler yaptım var ya görsenTanısmayı düsünmek yerine takıntı haline gelmemesi icin baska seylere yonelin
Senin gözlerindeki zeka parıltısındanBarış Alper olduğunu hemen nerden analdin
Evet ama ne yapayım gönül bu fevran dinlemiyor ki onu ben Türkiye maçında keşfettim
Heeeee ard ve ferdi zaten sevgilisrine sagdik Kenan kaptılar asıl
Ben zaten saklamiyorum saklamak isteseydim emin ol saklardim beSenin gözlerindeki zeka parıltısından
Dedim tamamŞimdi dedin barış diye