Futbolcu birisine aşık olmak nasıl tanışabilirim?

adidasfb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
79
34
29
Futbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum

Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam

Değil nickine baksana adidasfb yazıyor,barış galatasarayda oynuyor
Abla kendisi fbli olabilir başka takımdan sevemez diye bir şey yok ki ben de 10 yaşındayken ezeli rakip takımdan birine hayrandım

Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye.

Dayınız ile alakası ne durumun, odamı futbolcu hayranıydı anlamadım ki
Yiğit özgürüm karikatürü vardı dayına aşık olup napcan gibi bir şey havahsj

Büyük takımda oynuyor 3 büyük takımdan birisi den dm den yürüyemem çok zor

Teşekkürler ama ciddiyim hayattimda hiç yapmicam şeyleri yapıyorum demekki büyük konusmakcaksin bu hayatta
3büyük takımda oynayan adama nasıl ulaşabilirsin allah aşkına gerçek hayata dön lütfen
Amatör de olsa tamam her türlü işetişim kırardında. Seninki çok ütopik
Bu arada bende küçükken büyüdüğümden ilhan mansızla evlencem diyordum

Yok canım konuşuyorsa şive kayıyor ben de de heyecanlaninca konusamiyoruz biz haraket yollarıyla anlasirirz
Ay kesin Barış Alper ben sevgilisi var diye okumuştum hoş olmasa bile şansınız var mı bilemem. O çevrede olsanız ne bileyim spor muhabirliği falan yapsanız belki bir ihtimal

konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum
Barış Alper Yılmaz dimi? Konuşamaması deyince aklıma ilk o geldi Sempatik bi tip ama şimdi o da. Konuşamıyor falan ama yakışıklı adam bence. Antrenman çıkışına git Florya tesislerine. Hediye falan götür, içine de numaranı yaz ver. Dönerse senindir dönmezse şansına küs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…