BustedAaaaabizim mille takımda çoğu kişi konuşamıyor ki zaten aaaa
Yok fenerliyim ama değil (;Kullanıcı adınden belli fenerbahçede oynamıştı bizim yakışıklı
Abla kendisi fbli olabilir başka takımdan sevemez diye bir şey yok kiDeğil nickine baksana adidasfb yazıyor,barış galatasarayda oynuyor
Tühhh olmadı yani kara kartal olabilirmiacepYok fenerliyim ama değil (;
İhanet sayarım bunuAbla kendisi fbli olabilir başka takımdan sevemez diye bir şey yok kiben de 10 yaşındayken ezeli rakip takımdan birine hayrandım
AhahahahahahahahhaKuzen sen misin
Son zamanlarda kuzenim sürekli futbolcu editi paylaşıp Allah im sen konuyu biliyorsun amin diyorda
Yiğit özgürüm karikatürü vardı dayına aşık olup napcan gibi bir şey havahsjSaçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye.
Dayınız ile alakası ne durumun, odamı futbolcu hayranıydı anlamadım ki
Ablacım Fatih terim gibi hemen durumu çözecekÇözecez bu işi sıvayın kolları3 büyük takım oyuncularını tek tek istiyorum
Önce ben dedim cıkkssss değilmiş kaybettin geç arkaya
Toptan çözecez bunuAblacım Fatih terim gibi hemen durumu çözecek
Barış alper yılmaz mı? Şu an kızlar hep ona hayran (bir şeye benzese bari). Konuşamıyor demişsin o cümle bile kuramıyor. Üç büyüklerde demişsin gsde oynuyor. Eğer oysa cidden kötü bir seçim.Yok fenerliyim ama değil (;
yiğit özgür dedin canımı aldın bak yorumu okur okumaz karikatür okumaya gittim hemen bu çukura düşürdün beni tekrarYiğit özgürüm karikatürü vardı dayına aşık olup napcan gibi bir şey havahsj
3büyük takımda oynayan adama nasıl ulaşabilirsin allah aşkınaBüyük takımda oynuyor 3 büyük takımdan birisi den dm den yürüyemem çok zor
Teşekkürler ama ciddiyim hayattimda hiç yapmicam şeyleri yapıyorum demekki büyük konusmakcaksin bu hayatta
Ay kesin Barış AlperYok canım konuşuyorsa şive kayıyor ben de de heyecanlaninca konusamiyoruz biz haraket yollarıyla anlasirirz
Barış Alper Yılmaz dimi?konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum