• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları furkan efemin amelıyattan cıkmıs fotografı...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Allah hepınızden razı olsun yavrum suan ıyı hamdolsun,ama amelıyattan cok sonrasından cektık okuyanlar bılır belkı,daha yenı yenı kapanıyo yarası,zar zor kapandı yara neler cektık neler,sutlerım hep gerı gıttı uzuntuden.ama atlattık,hepınızden Allah razı olsun,Allah yuregınız gıbı guzel bı hayat versın hepınıze..

ah kıyamam yaa gözlerim doldu nasıl belli yarabbim canının yandığı....
melek o melek...
nesi vardı tatlım?
şimdi iyi ama dimi?

canım kasık fıtıgından amelıyat oldu,aslında hafıf bı amelıyat ama bız cok cektık.dıkıslerı tutmadı,tekrar dıkıs yedı,oda tutmadı acıldı yara resmen ıcı gozukuyodu,ustune amelıyat yerı enfeksıyon kaptı şakır şakır ıltıhap aktı yarasından ve buna baglı yuksek atesten hastaneye yattık tekrar bı dunyada orda delık desık oldu,gunlerce pansumana goturup getırdım yavrumu yaraya antıbıyotık enjekte ettıler hergun..el kadar yavrum neler cektıkı rabbım kımseye gostermesın..Gectı ama bende bıttım,ıkımızde yenı toparladık kendımızı.Rabbıme yınede hamdoldunkı beterınden sakındı,ama zor cok zor..

canım benim geçmişler olsun ben onun bakışlarına kıyamam

oy kıyamam yavruma... geçmişler olsun... Rabbim böyle kötü günleri bir daha yaşatmasın inş...

gözlerim doldu yavrumun halini görünce :((( ana kıyamam ben mis kokulum :((( gecti bitti inşallah :((( bi dahaki bıcak acın sünnetin olsun inşallah :))) allahım sanada güç kuvvet versin sürmelim :)) tekrar tekrar gecmişler olsun..

canım kasık fıtıgından amelıyat oldu,aslında hafıf bı amelıyat ama bız cok cektık.dıkıslerı tutmadı,tekrar dıkıs yedı,oda tutmadı acıldı yara resmen ıcı gozukuyodu,ustune amelıyat yerı enfeksıyon kaptı şakır şakır ıltıhap aktı yarasından ve buna baglı yuksek atesten hastaneye yattık tekrar bı dunyada orda delık desık oldu,gunlerce pansumana goturup getırdım yavrumu yaraya antıbıyotık enjekte ettıler hergun..el kadar yavrum neler cektıkı rabbım kımseye gostermesın..Gectı ama bende bıttım,ıkımızde yenı toparladık kendımızı.Rabbıme yınede hamdoldunkı beterınden sakındı,ama zor cok zor..

ay kıyamam ya benim kardeşimde öyleydi ve hemen hemen seninkinin yaşlarındaydı...ne ağlardı yarabbim onunda gözleri boncuk boncuktu böyle...
neyse üzerinden çook uzun yıllar geçti şimdi 19 yaşında teyzesi ve o günlerin hiç birini hatırlamıyo oda bizde....
böyle kendini yıpratma olurmu şimdi yaşadıkları hafızasında kalmicak üzülme geçiyo....
başka bişi olmasın yeterki fıtık mıtık hikaye....senağlama

çok çok geçmiş olsun canım:!!!
allah miniğimizin acılarını dindirsin başka acı yaşatmasınn.
kıyamam ben ona!!
güçlü bir kişiliği olcak efenin...
minicikken bunları atlatması allah yardımcısı olsun

Back